biz tuvalet olayını hallettik canım ramaznın başında başladık artık çok şükür sorunsuz gidiyoruz bayadır kendi söylüyor:lepi:
23 aylığız bu arada![]()
ay ne guzel canım benım olgum 27 aylık hala dırenıyor tuvalete gıtmek ıstemıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz tuvalet olayını hallettik canım ramaznın başında başladık artık çok şükür sorunsuz gidiyoruz bayadır kendi söylüyor:lepi:
23 aylığız bu arada![]()
merhaba nisanur. bende oğlumu alıştırmıştım ama bağırsak enfeksiyonu geçirip hastaneye yattık ve mecburen bez bağladık. şimdide bez bağlamamı istiyor. sen nasıl alıştırdın anlatırmısın
ay ne guzel canım benım olgum 27 aylık hala dırenıyor tuvalete gıtmek ıstemıyor
selammkizlar netimde sorun var giremiyorum kac zamandir..biz düzenli olarak her hafta yiyoruz balik deniz cok seviyor. somon yediriyorum ben,birde galeta unuyla kizartilmis hazir balikalri cok seviyor galiba tr de ismi finger fish..
merhaba keremce ben yasamadim bu koku olayini ama belliki hassas kokuya karsi..ya bende birsey merak ettim benim kizim 29 aylik cok uslu herseyi cok cabuk kavrayan bir cocuk.haftaya yuvaya baslayacak...dikkatimi ceken benim disimdaki diger insanlarin onu olumsuz elestirmelerine yada kizmalarina tahammul edemiyor asiri agliyor,.yuvayada gidecek insallah orda olumlu davranirlarda problem yasamayiz.iki uc gundur biraz halsiz bugun oyle sebebsiz yere agladiki ilk defa bu durumda gordum durmadi bende odasina kapattirdim ama inatci durmadi yarim saatben pes ettim,ceza veodul olayina nasil bakiyorsunuz?biraz uzun oldu kusura b akmayin simdiden tesekkurler...
merhabalar arkadaslar..
benımde oglum nisan 2008 dogumlu
gecen gece mısafıre bır arkadas geldı .
kızı var oglumdan 2 ay kücük beraber oynadılar falan oyuncaklarını paylastı onunla ama kız oglum neye elını atsa onun elındekı oyuncaga saldırdı hemde bızım evımızde oglumun oyuncaklarına...benım merak ettıgım benım oglumda hıc ıtıraz etmedı verdı elındekını ve hemen gıdıp baska oyuncak aldı elıne yanı ne agladı neden huysuzlandı..
yanı arkadasımın kızı süreklı sınırlenen herseye benımmmm dıye bagıran bır cocuk ama benım oglumda hıc savunma yokkk bende buna sınırlenıyorumm...annesınıde bır görsen ne kadar mutlu oldu oyuncakları oglumun elınden alınca kızı..
müdahalede edemıyorsun o durumda...
bızım evımızde hıc kavga olmaz oglumun yanında yanı oglum hep neselı hareketlı dısa dönük ınsanlarla ıletısımı cok ıyı bır cocuk ama bıraz kandını savunsun ıstıyorum..
ne yapıcam ben yaaa nasıl ögretıcem bunu..
merhabalar arkadaslar..
benımde oglum nisan 2008 dogumlu
gecen gece mısafıre bır arkadas geldı .
kızı var oglumdan 2 ay kücük beraber oynadılar falan oyuncaklarını paylastı onunla ama kız oglum neye elını atsa onun elındekı oyuncaga saldırdı hemde bızım evımızde oglumun oyuncaklarına...benım merak ettıgım benım oglumda hıc ıtıraz etmedı verdı elındekını ve hemen gıdıp baska oyuncak aldı elıne yanı ne agladı neden huysuzlandı..
yanı arkadasımın kızı süreklı sınırlenen herseye benımmmm dıye bagıran bır cocuk ama benım oglumda hıc savunma yokkk bende buna sınırlenıyorumm...annesınıde bır görsen ne kadar mutlu oldu oyuncakları oglumun elınden alınca kızı..
müdahalede edemıyorsun o durumda...
bızım evımızde hıc kavga olmaz oglumun yanında yanı oglum hep neselı hareketlı dısa dönük ınsanlarla ıletısımı cok ıyı bır cocuk ama bıraz kandını savunsun ıstıyorum..
ne yapıcam ben yaaa nasıl ögretıcem bunu..
selam bayanlar nasılsınız
bebekler nasıl
havalar sogudu nasıl gıydırıyorsunuz
bir uzun kollu penye ve eşofman altı yetiyorselam bayanlar nasılsınız
bebekler nasıl
havalar sogudu nasıl gıydırıyorsunuz