2008 anneler nerdesiniz

slm kızlar.bende 2008 kasım annesiyim.4 kasımda 2 yaşını doldurucak tosunum.ama hala konuşma hususunda tık yok.anne ve gel dışında.konuşan bebelere çok özeniyorum valla.herşeyi anlıyo hareketleriyle anlatıyo ama konuşmuyo.dr beklemekten başka yapıcak bişey yok dedi.bakalım 2 yaşı bekliyorum o zamana konuşur belki...

Sevgili anneler hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Ailenizle , sevdiklerinizle beraber

sağlık ve huzur içinde nice bayramlar görmenizi dilerim...

Sevgiler ... a.s.

keremce ; nasılsın canım ? bayram olduğundan olsa gerek pek kimse uğramıyor foruma.

eski bayramlar da yok malesef. komşuculukta yok eskisi gibi.

anlayacağın bayramlar benim için artık bayram gibi geçmiyor.

Hele de gurbette olunca daha da zor.

senin ailen akrabaların orada ise eğer daha güzel geçiyordur senin için.

Dün eşimle görüştüm evime yakın bir de yumurcak kreş varmış.

Bakalım geldiğimde orayla da görüşücem .. Kısmetse hafta içi orada olacağım.

Bizde bilgisayar da yok acaba seninle nasıl görüşürüz ?

keremce ; nasılsın canım ? bayram olduğundan olsa gerek pek kimse uğramıyor foruma.

eski bayramlar da yok malesef. komşuculukta yok eskisi gibi.

anlayacağın bayramlar benim için artık bayram gibi geçmiyor.

Hele de gurbette olunca daha da zor.

senin ailen akrabaların orada ise eğer daha güzel geçiyordur senin için.

Dün eşimle görüştüm evime yakın bir de yumurcak kreş varmış.

Bakalım geldiğimde orayla da görüşücem .. Kısmetse hafta içi orada olacağım.

Bizde bilgisayar da yok acaba seninle nasıl görüşürüz ?

iyim canım .bayram telaşı işte napalım....
benim ailemden kimse yok burda canım.eşimin ailesi var.annem samsunda oturuyo.benim içinde gurbet anlıyacağın...bayramlar hüzünlü....
yumurcak kreşi hiç duymadım.bildiğim elma şekeri ve minik adımlar kreşi var burda.zaten kreş işinden de vazgeçdim.arkadaşın çocuğu çok hasta olmuş kreşe başladığından beri.benimki zaten hassas..fikrim tamamaen bitti.
geliceğine çok sevindim canım benim.ayrıca özele msj attım bakarsın...

ıyı bayramlar benım olgum 26 aylıkken konusmaya basladı..artık herseyı soylıyor
ama sute hup dıyor oglum sut ıcecekmısın dıyorum hayır hup ıcmıyecegım dıyor..

ıyı bayramlar benım olgum 26 aylıkken konusmaya basladı..artık herseyı soylıyor
ama sute hup dıyor oglum sut ıcecekmısın dıyorum hayır hup ıcmıyecegım dıyor..

sana da iyi bayramlar canım.ah benimki de tam anlamıyla bi konuşsa keşke.şimdilik sadce 2 kelimelik kısa cümleler kuruyo...bakalım hayırlısı

hanımlar size birşey danışmak istiyorum bende mayıs 2008 annesiyim...bakıcımızla problemler oldu..şu an ya başka bakıcı bulacağız ya da kreş düşüneceğiz...kreş oyun açıısndan dil gelişimi vs açısından mantıklı...ama daha çok küçükte geliyor gözüme...hemen iyi bir bakıcı bulmam da biraz sorun...aslında kreşe içim daha yatkın...kararsızım...bu deneyimi yaşayan anne varsa eğer bana yardımcı olabilir mi lütfen...

hanımlar size birşey danışmak istiyorum bende mayıs 2008 annesiyim...bakıcımızla problemler oldu..şu an ya başka bakıcı bulacağız ya da kreş düşüneceğiz...kreş oyun açıısndan dil gelişimi vs açısından mantıklı...ama daha çok küçükte geliyor gözüme...hemen iyi bir bakıcı bulmam da biraz sorun...aslında kreşe içim daha yatkın...kararsızım...bu deneyimi yaşayan anne varsa eğer bana yardımcı olabilir mi lütfen...

canım tekrar bakıcı bulabiliceksen ben bakıcıyı tavsiye ediyorum. çocuğum kendi evinde kendi yatağında kendi oyuncaklarıyla oynasın isterim.ben çalışmıyorum bakıcı kreş sorunlarım olmadı.kreşe haftada bi kaç gün gelişimi için vermek istedim ama burdaa da yazdığım üzere veren arkadaşlar hep çocuklarının çok sık hasta olmasından şikayet ettiler.bende vazgeçtim.tabi her çocuk da bir deil.ama ben çalışacak olsam kesinlikle bakıcı tutardım...kolay gelsin

evet zor bi durum gerçekten hem de okulların açılmasına çok az kala
kızıma bakıcı bakıyor benim de evine götürüyorum bu sene ben de düşündüm ders saatim az olursa kreşe vermeyi ama 36 aydan küçük almadıklarını söylediler burdaki kreşlern bi de okuldan çabuk sıkılma ihtimali de var 3 yaşa kadar ev ortamı daha sağlıklı olur gibime gelyor
kızımla yaşıt kızı olan bi arkadaş tam gün kreşe veriyor 900tl ücreti çook memnun okuldan çıkarken ağlıyormuş çocuk akşam uyurken bile yarın okula gitme sözüü alıp uyuyormuş çok faydaandık diyor şimdi çişii de onlar öğretmeye başlamış
güvenebileceğiniz birini bulursanız bu sene de evde kalsın bence yavrucak

kızlar çok sağolun...gerçekten şaşkın durumdayım...salı günü tekrar kadına gel bile demek istemiyorum bakıcı bulana kadar idareten gelirim dedi ama...
ela evde bakıcıyla kalırsa akşam yine huysuz olacak beni bırakmayacak akşamları resmen ceza verecek bana...ama kreşte oyun oynar eğlenir akşam biraz daha sakin olur mu acaba die düşünüyorum...
kızlar ya da ben gözüm tutan bir kreşe versem
elayı gözlemlesem bir süre bakarım alışır gider...baktım olmuyor bakıcıı ararım...ama bu arada bir yerden bir bakıcı çok iyi denildi çocuğa şarkılar oyunlar öğretmiş felan mesela...ama o da iş arıyormuş belki bulmış olabilir p.tesi arayalım dedi ark. eğer o boştaysa hemen almam gerekecek...yoksa başka yer ayarlar kendine...ne yapayım ya??

tuvalet eğitimi öğrenınce alan kreşler var..ben oğlumu bakıcının evıne getırıyorum bu sene de okullar açılınca yıne evıne goturecegım ben kreş ıcın 3 yaşı dusunuyorum

keremce
;

canım bana özel msj gelmemiş hiç böyle bir uyarıda yok :(( Yumurcak kreş yeni açılmış

eşim görüşmüş fiyatları da daha uygun ama bende aslında kararsız kalıyorum gönderip göndermemekte.

oğlum çok erken uyanıyor belki de sadece sabahları veririm kreşe öğlen alırım bilemiyorum işte.

oraya geldiğimde netleştiricez. Bugün caillyou Cd leri aldım onun hastası. Biraz onunla oyalanıyor .

Ben kreşi de oğlumun iyiliği açısından düşünüyorum ve

kreşe başlayan çocuklar daha çok hasta oluyor bunu da biliyorum .. Bakalım artık hayırlısı olsun.

Canım sana çok özel olmazsa eğer bişey sormak istiyorum.

Eşinin mesleği nedir ? Benim eşim görüşmek istediğim birisinin iş durumunu öğrenmek ister hep.

Ama istemezsen açıklamak zorunda da değilsin . Öpüyorum.

kızlar bende kreş konusunda karrasızdım...bugün o tavsiye aldığımız kreşe gittik dışrıdan bakarız diye..baktık bahçede felan insanlar var...temizlik yapıolarmış..sahipleri oradaydı...sanıflara bakamadım boya temizlik had safhadaydı
ama parkında oturduk konuştuk ela oynadı o arada...benim çok içime sindi şimdilik...yapılan etkinlikleri duyunca heveslendim...bezli olmasında sorun yok dediler...birbirlerindne görerek ve öğretmenlerinin ilgilenmesiyle bezi bırakanlar bile varmış...açıkçası olumlu etkilendim...p.tesi kızımla gideceğim yanında kalacağım yarım gün dururuz..öğretmenlerle tanışırım mutfağına felan bakarım yemeklerine hijyenine...eğer tam olarak içim ısınırsa başlatırım diyorum...
salı günü okullar başlıyor artık bu karar kaçınılmaz görünüyor başka çaremiz yok...bakıcı olayı da artık bir yerde yetersiz geldi kreşi görünce...dediğiniz gibi hastalık olayı da var o benimde kafamı karıştırıyor..adana dayım burası çok soğuk bir yer değil...ne bileyim bu çeşit bir durumla karşılaşırsak rapor haklarımı kullanırım göndermem okula...
bakalım zaman ne gösterecek...
sizle paylaşırım gelişmeleri umalım inşallah iyi olsun...

keremce
;

canım bana özel msj gelmemiş hiç böyle bir uyarıda yok :(( Yumurcak kreş yeni açılmış

eşim görüşmüş fiyatları da daha uygun ama bende aslında kararsız kalıyorum gönderip göndermemekte.

oğlum çok erken uyanıyor belki de sadece sabahları veririm kreşe öğlen alırım bilemiyorum işte.

oraya geldiğimde netleştiricez. Bugün caillyou Cd leri aldım onun hastası. Biraz onunla oyalanıyor .

Ben kreşi de oğlumun iyiliği açısından düşünüyorum ve

kreşe başlayan çocuklar daha çok hasta oluyor bunu da biliyorum .. Bakalım artık hayırlısı olsun.

Canım sana çok özel olmazsa eğer bişey sormak istiyorum.

Eşinin mesleği nedir ? Benim eşim görüşmek istediğim birisinin iş durumunu öğrenmek ister hep.

Ama istemezsen açıklamak zorunda da değilsin . Öpüyorum.

doğrudur açılmış olabilir haberim olmadı hiç.ya kaç kez denedim akşam atamadım sana özel msj .belkide ben beceremedim :)))
eşim gazeteci canım...bende öpüyorum.

aaa nilmısra burdaymışsın şimdi gördüm

canım merhaba. ben olduğumda sen olmuyorsun sen geldiğinde ben olmuyorum.

ben geceleri pek girmiyorum saat 23.30 dan sonra uyumayı tercih ediyorum.

o saate kadar da oğlum uyuyunca dediğim gibi kafa dinliyorum film izliyorum vs.

gündüzleri fırsat bulunca giriyorum canım.

Kısmetse salı günü yola çıkıcaz. çarşamba sabahı orada olacağız .

Back