Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kreş konusunda karrasızdım...bugün o tavsiye aldığımız kreşe gittik dışrıdan bakarız diye..baktık bahçede felan insanlar var...temizlik yapıolarmış..sahipleri oradaydı...sanıflara bakamadım boya temizlik had safhadaydı
ama parkında oturduk konuştuk ela oynadı o arada...benim çok içime sindi şimdilik...yapılan etkinlikleri duyunca heveslendim...bezli olmasında sorun yok dediler...birbirlerindne görerek ve öğretmenlerinin ilgilenmesiyle bezi bırakanlar bile varmış...açıkçası olumlu etkilendim...p.tesi kızımla gideceğim yanında kalacağım yarım gün dururuz..öğretmenlerle tanışırım mutfağına felan bakarım yemeklerine hijyenine...eğer tam olarak içim ısınırsa başlatırım diyorum...
salı günü okullar başlıyor artık bu karar kaçınılmaz görünüyor başka çaremiz yok...bakıcı olayı da artık bir yerde yetersiz geldi kreşi görünce...dediğiniz gibi hastalık olayı da var o benimde kafamı karıştırıyor..adana dayım burası çok soğuk bir yer değil...ne bileyim bu çeşit bir durumla karşılaşırsak rapor haklarımı kullanırım göndermem okula...
bakalım zaman ne gösterecek...
sizle paylaşırım gelişmeleri umalım inşallah iyi olsun...
hoşgeldın canım nasılsınn...
anneler sabah kahvaltısını ayrı ayrı mı bırleşık mı verıyorsunuz[/QU
biz 8 aylıktan sonra başladık ayrı yemeye bazen tereyağda yumurta arada haşlanmış çeşit olsun diye patatseli yumurta,menemen,patates kızartması kaşar peynirini canı isterse yiyor domates zeytin
peynir yemeiyorsa yumurtanın içine doğrayın ben hep öyle yapıyorum 1 dilim yemiş oluyorcokacimcoook
ne güzel olmuş içine sinen biyer bulman işallah memnun kalırsınız tabi çocukların eğitimi sosyalleşmesi açısından çok önemli kreş
fiyat konuştunuz mu? tam gün mü vereceksiniz bi de özel olmazsa bakıcıyla nasıl bi problem vardı?benim kızım da epey ağlıyor gitmemek içinsenağlama
:) tabi ki anlatabilirim sorun olmaz zaten dertlenip duruyorum şu günlerde herkese işime gelir yani:)
bu arada tam gün gidecek kreşe 450 die konuştuk ama tam olarak fiyat belirlemedik...
bakıcım geçen sene işe başlarken yazın da çalışmak istiyorum ben çalışayım paramı verin yazın parasına da ihtiyacım var dedi..ben öğretmenim 2 ay burda olmuyorum...neyse bizde mağdur olmasın verelim hem iyi birini nerden bulucaz dedik verdikte yazın parasını...
bu sene ramazanın etkisiyle kadın bir geliordu eve ruh gibi hayalet gibi...bir gün öğlen eve geldim tam da elayı uyutmuş...bende yatağına alıyım derken uyanıverdi beni görünce hepten uayndı sevindi felan sonra anne ela aç ekmek çorba pilav demeye başladı ...kızım gerçekten açmısın diorum ela aç dior...bakıcıma dedim açmıydı...armut verdim yemedi felan bişeyler dedi..çorbayı denememiş bile neyse...biizmki kıttan çıkmış gibi yedi...biraz kızdım açıkçası yani belki ela o an yememişte olabilir bende yemiş de olabilir bu sorun deildi neyse...sonra ben bunu kadir gecesi ertesi gün 9 dbuçukta gel demek için aradım...o da bizimde prog.var gece ibadet edeceğiz dedi..bende bütün gece uykusuz mu kalacaksınız dedim o zaman ela ya bakabilecek misiniz dedim..bakarım dedi bende uyur kalırsanız insanlık hali dedim o da uyumam merak etmeyin uyuduğumumu düşünüyorsunuz olayı büyüttü biraz...
açıkçası bu yönde biraz şüphem vardı okuldan geldiğime bazen kapıyı geç açıyordu uykulu uykulu oluyordu... o da böyle ben asla uyumam felan deyince..öyle diorsanız öyledir dedim...sonra bakın siz bütün gece ibadet yapacağım diorsunuz allah korkusu olan birisiniz zaten o yüzden içim rahat ela nın hakkına girmezsiniz felan dedim...ama bunları tatlı bir dille diorum neyse yarın konuşuruz dedim kapattım...
bana alınmış kırılmış ağlamış bu sözlerime...bende alınacak bişey yok siz demiyor muusnuz her zaman açıkça herşeyi söyleyin die dedim bende söyledim siz yapmıyorum dediniz zaten benim de içim rahat oldu büyütecek bişey yok dedim..diyor ben paramı sonuna kadar helal kazandığıma innaıyorum siz beni tanıyamadınız mı bir yıldır alındım felan...ben nasıl bileyim evin içinde nasıl..ben kapatıyorum konuyu o açıyor içi huzursuz olmuş..açıkçası bu kadar tepki verince bende huzursuz oldum...kendisine de dedim siz kırıldım diyorsunuz sürekli asıl ben kırılıcam artık dedim...neyse konuştuk sonra zam istedi 600 olsun dedi...biz buranın piyasasına göre fazla bile veriyorken 600 hiç duymadığım bir rakam yani..dedim çok fazla o kadar yapamayız hem adana da bu kadar yok felan dedim o da var işte eltim iş buldu yeni sadece çocuk bakıcak hemde 600 alıcak dedi...eltisinin çalıştığı yeri biliyorum aa dedim orayı bir arıyım demek kreşe başladı kızları o zaman eltinizde iş bulduğuna göre dedim...ya ben öyle söyleyince evet bugün görüşecek orasıyla başka bir tekifide var değerlendiricek demz mi? yalan söylemiş yani yüzüne vurmadım neyse...
sonra ki gün gelmedi aradık bekliyoruz diye ben onu akşam arayıp yarın gelin dememişim o yüzden gelmemiş...böyle de rahatız yani...ama bunda ben hatalıyım okula gitmediğim zamanlar gelme dedim...yarım gün olduğum zamanlar bıraktım...yazın şubat tatilinin parasını verdik..ayyy nasıl kızıyorum ya...
sonra ki gün gel die aradık ama açmadı telini...yine gidemedim zor durumda kaldım..en son eşim gene aradı.ayrılmaya kararr vermiş başkasını bulun demiş..bana çok alınmış bissürü konuştu eşimle...eşimde diyorki sizde annesiniz demekki içi rahat olsun diye konuştu siiznle ne var bunda diyor ama...neyse işte idareten gelirim siz başkasını buluncaya kadar demiş..ben de konuşayım telle dedim konuşmak istemedi benimle...
bizde napsak derken kreşe karar verdik...yarın başlıyoruz hatta...bugün yine eşim aradı bakıcıyı biz işimiiz hallettik gelmenize gerek kalmadı diye...nerden buldunuz bakıcı nasıl buldunuz felan diye sormuşş.bir kere daha gleyim eşyalarım var alayım ela ile vedalaşayım demiş kız zaten bundan korkuyor ağlıyor o ayrı konuya neyse...eşimde işyerine gelin eşyalarınızı alın demiş..neden eve gelemiyorum felan diormuş allahım ya hem benimle telle bile konuşmak istemiyor hemde eve geleyim diyor...
işte böyle kızlar uzun oldu biliyorum...
benim kızım hep böyle tepkili bakıcıya ama o benden ayrılacağını bildiği için kaynaklanıyordu...belki bilmiyorum başka sebep vardıysa allah bilir...şaşkın oldum kaç gündür... sizinde yorumunuzu bekliyorum...
canım bende öğretmenım ben 15 tatılde yarım verdım ucretı ..bende bazı konularda uyarıyorum bakıcımı
gecen aylarda oglum onun evıne bırakırken cok ağladı
bende bırsey mı yaptınız ogluma dedım benımde bakıcım once alındı ama sonra .benden kalem ıstedı bende vermedım kızdım ondan alındı dedı...
Bende uyardım oglumu her bırakırken boyle ağlayacaksa okula gıtmem dedım
daha dıkkatlı oldu ...
bakıcılara az yuz verınce tepene cıkıyorlar
hoşgeldın canım nasılsınn...
anneler sabah kahvaltısını ayrı ayrı mı bırleşık mı verıyorsunuz
kızlar çocuğuna grip aşısı yaptıracak olan var mı?
geçen sene tavsiye etmişti doktorumuz ama biz zamanını geçirmişiz.eylül ekim aylarıymış aşı için en uygun zamanlar.ben daha doktorumla konuşmadım konuşup aşı ismi alıp yaptırmaya düşünüyorum.bakalım....
sen neler yapıyosun yoktun kaç gündür?bayram tatailinde miydin ?
merhabalar herkeze..oglum hastalandi cok bakamadim iyimisiniz,kuzucuklar nasil?
merhaba
geçmiş olsun canım grip mi.
benim oğluş bomba gibi teyzesi. akşam trene bindireceğim dedim uyudu sıpa
dor bakalım aksam nasıl kandırcam
bilmiyorumkismile
Hm evet canim grip olduk,atlatiriz insl.kisa sürede..
aman masallahh diyim ogluna hastalanmasinlarya ben co kkötü oluyorum.