Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZIM 25 GÜNLÜKKKK
paşammm kuzumm benim ne güzelde uyuyorrr annesinin gülüüüüü
Selam Annişler ya bakıyorumda herkes ne güzel giriyor kk ya bende var sorun herhalde. Gerçi biz taşındık bu arada hem onun yorgunluğu hem bebişimizin bakımı ağrılarım vs. derken giremiyorum. Herkesi merak ediyorum tabii. Bütün arkadaşlarımın iyi olmasını diliyorum. Bebişlerimizi güzel güzel büyütelim. Teyzeleri yavru ceylanım 15 günlük oldu fotosunu eklyrm. Maaşallah demeyi unutmayın. Allah bebişlerimizi nazardan saklasın inşallah. Herkesi öpüyorummmm.
Maşaallah elfidacim kizin baya büyümüş bakiyorumda parmak emmeye başlamişsiniz ...allahim nazarlardan saklasin..
canım maşallahh ecenasımız çok büyümüş, allahım nazarlardan korusun, melek gibiler yaaa , bu arada saçlar çokk dikkk, varya ssni çok havaya dikecek gibi :)
çok tatlıııı
Kübracığımm senin Prens maşallahh büyümüşte küçülmüş, EFE çok ciddi bir adam yahuuu, erkek adammm işte , yerim onuu benn,
tşk ederim elfidacım. Doğrusun şimdiki bebişler herşeyi biliyoda sana öğretiyo. Elfidacım senin bebişinde çook tatlı Sana çok benziyo ben o yönden daha sevinemedim. Prensesim babişine çok benziyo bana pek diiil ama bakalım değişecek mi.
diğer bebişlerin anneleri hepimizin bebişleri maaşallah çok tatlııııı
Rabbim nazarlardan saklasın. Amin!
valla sorma bi sinnirli bi sinnirli, mememle kavga ediyo bazenn,
uykucu bizimkiiiisırnaşık şey
maşallah sende büyütmüşünn ece yi ne güzelde parmağını emiyorr
kızz arzuu ecenas ne tatlı ölee:jeyyar: maşallah yawwömer efe görmesinnnsırnaşık şey
kübracım arzucum maşaallah sizin bebişler baya büümüş şimdi benimki çok küçük geldi bana....
elfidacım bencede folic asidin etkisi olabilir benim kızın gözleride fıldır fıldır annemler daha görmüo diolar ama çok güzel tepkiler verio hele meme verecegim zaman bi heyecanlanıo bi çırpınıoki sorma ...
ahahahayyy çokk komik oluyorr, birde kızmışcasına sesler çıkarıyormu :) :sm_cool:
Hemde nasıll bi kavga ediyo bi kavga ediyo böyle ağzına alıyo ucunu kafasını sağa sola sallıyo duruyo birde sesler cıkartıyoo, ölüyorum gülmekten ona bakarken,cok güzel bişey yaa annelik,kaydirigubbakcemile5