• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

dnabdullahkbra040ti1.jpg

dnabdullahkbra040ti1.9166c4ef90.jpg

paşammm kuzumm benim ne güzelde :nazar::nazar:uyuyorrr annesinin gülüüüüü:emir_bebek::utangac::nazar:

Selam Annişler ya bakıyorumda herkes ne güzel giriyor kk ya bende var sorun herhalde. Gerçi biz taşındık bu arada hem onun yorgunluğu hem bebişimizin bakımı ağrılarım vs. derken giremiyorum. Herkesi merak ediyorum tabii. Bütün arkadaşlarımın iyi olmasını diliyorum. Bebişlerimizi güzel güzel büyütelim. Teyzeleri yavru ceylanım 15 günlük oldu fotosunu eklyrm. Maaşallah demeyi unutmayın. Allah bebişlerimizi nazardan saklasın inşallah. Herkesi öpüyorummmm.

sn850566kz9.th.jpg

:nazar:Maşallahhh , yavrucuğunn çokk güzel, Allah korusunnn nazarlardan, yumuk yumuk, oyyy tam sıkmalık :nazar:

Maşaallah elfidacim kizin baya büyümüş bakiyorumda parmak emmeye başlamişsiniz ...allahim nazarlardan saklasin..

ayy sormaaa, canım, bazan memeyi bırakıp parmağına dalıyor, bazen ikisini birlikte emmeye çalışıyor, o zaman yarılıyoruzzz, şimdiki çocuklar bir tuhafff , k.validem der eskiden gözlerini açamazmış, 40. daki bebekler ,
bizimkiler folic asitenmidir nedir , herşeyi bilerek dünyaya geliyor sanki :İ)

tşk ederim elfidacım. Doğrusun şimdiki bebişler herşeyi biliyoda sana öğretiyo. Elfidacım senin bebişinde çook tatlı Sana çok benziyo ben o yönden daha sevinemedim. Prensesim babişine çok benziyo bana pek diiil ama bakalım değişecek mi.

diğer bebişlerin anneleri hepimizin bebişleri maaşallah çok tatlııııı
Rabbim nazarlardan saklasın. Amin!

Kübracığımm senin Prens maşallahh büyümüşte küçülmüş, EFE çok ciddi bir adam yahuuu, erkek adammm işte , yerim onuu benn, :nazar:

uykucu bizimkiiiisırnaşık şey

maşallah sende büyütmüşünn ece yi ne güzelde parmağını emiyorr:utangac:

kızz arzuu ecenas ne tatlı ölee:jeyyar: maşallah yawwömer efe görmesinnnsırnaşık şey

kübracım arzucum maşaallah sizin bebişler baya büümüş şimdi benimki çok küçük geldi bana....
elfidacım bencede folic asidin etkisi olabilir benim kızın gözleride fıldır fıldır annemler daha görmüo diolar ama çok güzel tepkiler verio hele meme verecegim zaman bi heyecanlanıo bi çırpınıoki sorma ...

benim kizimin talibi cok canim :))) bakalim beğenicez artik biri,mavişin prensi seherin ikizleri senin oğlan aylinin miniği,talip cok :) gecen günde apartmanda 3 aylik bi arkadaşi var onlarda istemeye geldi ama vermedik :)
saol elifcim öyle deme senin minikte büyüyo annesi bana sorsan benimki halen hastaneden ciktiğimiz gibi,hiç büyüdüğünü hissetmiyorum,

Son düzenleme:
Arzuuuuuuuuuu bizi unuttun galibaaaaaaaşakkıdıalacaz kızınııkaydirigubbakcemile4

:asigim:ömer efe beğendi istemeye gelcez akşam müsayitseniz

tşk ederim elfidacım. Doğrusun şimdiki bebişler herşeyi biliyoda sana öğretiyo. Elfidacım senin bebişinde çook tatlı Sana çok benziyo ben o yönden daha sevinemedim. Prensesim babişine çok benziyo bana pek diiil ama bakalım değişecek mi.

diğer bebişlerin anneleri hepimizin bebişleri maaşallah çok tatlııııı
Rabbim nazarlardan saklasın. Amin!

sağol canım, ya hepsi melek hepsi bana bçokk tatlı. aslında babasının bebekliğine çok benziyor, bana benzetmenede sevindim :) tşk a.s.

kübracım arzucum maşaallah sizin bebişler baya büümüş şimdi benimki çok küçük geldi bana....
elfidacım bencede folic asidin etkisi olabilir benim kızın gözleride fıldır fıldır annemler daha görmüo diolar ama çok güzel tepkiler verio hele meme verecegim zaman bi heyecanlanıo bi çırpınıoki sorma ...

ben folic asidin etkisi olduğunu birkaç yerden duymuştum.
bizimki 1 aylık ve acaip laf arıyor, habire konuşacaksın, tepki veriyor, yani bunlar eski kırkındaki bebeklere benzemiyor
meme olayı çok güzel bir duygu değilmi, kokumuzu alıyorlar, oyyy kıyamam...

ahahahayyy çokk komik oluyorr, birde kızmışcasına sesler çıkarıyormu :) :sm_cool:

Hemde nasıll bi kavga ediyo bi kavga ediyo böyle ağzına alıyo ucunu kafasını sağa sola sallıyo duruyo birde sesler cıkartıyoo, ölüyorum gülmekten ona bakarken,cok güzel bişey yaa annelik,kaydirigubbakcemile5

Hemde nasıll bi kavga ediyo bi kavga ediyo böyle ağzına alıyo ucunu kafasını sağa sola sallıyo duruyo birde sesler cıkartıyoo, ölüyorum gülmekten ona bakarken,cok güzel bişey yaa annelik,kaydirigubbakcemile5

hahha, bunlar aynıı baksana :) ölürüm yaaaaaaa:nazar:

Back