• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

havvacım allah bağşlasın beren çok tatlıymış yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşşş..

s7303226sx8.jpg

s7303226sx8.66cfb4b7c4.jpg

Buda bizim uykucu..tatlı kuzummmm:utangac::emir_bebek:

oy oy oy yerim onun süt kokan ağzını nasılda açmıs öyle.maşallah allah nazarlardan saklasın canım berenini.:nazar:allah analı babalı büyütsün.

Nar_ı Beyzacım allah bağışlasın yavrunu.maşallah çok tatlı. :nazar:allah nazarlardan sakınsın...

Havvacığım prensesin tam prenses, maşallahh çookkk güzel Allahh bağışlasın yavrunbu sana çook tatlı
:nazar:
Ecenas kızının yeni resimleri çokkk tatlı o da ellerinin üzerinde uyuyor benim ece gibi , yiriiimm onuuu beeeeeeeeeeennnnnnnnnn maşallahhhh :nazar:

Kübracığım maşallah tekrar oğluşuna, ne güzel saçlı saçlı , yakında kesmek bile ister :) oyyy prensinide yiriiimmm :nazar:

ben de kızımın yeni resimlerini atayım şimdi şuracığa :)

saolun kızlarr ne kadar masum ve güzel bu bebişler..melek onlar dahaa...Ağustos bebişlerine maşalahhhhhhhhhhhh:nazar:

MAŞALLAH DEYİN TEYZELERİ KIZIMA (BABAMIZ RESİM EKLEMEMİZİ İSTEMİO AMA BEN DAYANAMADIM EKLEDİM....)

ebrarrroe7.th.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooyyyy ben seni yerim emi.. masallah sana coook tatliymissin sen cici kiz. hosgeldin ebrar bebek, güle güle büyü sen emi ..elifcim allah bagislasin kizin cok tatli, allahim onu nazarlardan saklasin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: öpüyorum sizi:1hug:Şeniz

Selam Annişler ya bakıyorumda herkes ne güzel giriyor kk ya bende var sorun herhalde. Gerçi biz taşındık bu arada hem onun yorgunluğu hem bebişimizin bakımı ağrılarım vs. derken giremiyorum. Herkesi merak ediyorum tabii. Bütün arkadaşlarımın iyi olmasını diliyorum. Bebişlerimizi güzel güzel büyütelim. Teyzeleri yavru ceylanım 15 günlük oldu fotosunu eklyrm. Maaşallah demeyi unutmayın. Allah bebişlerimizi nazardan saklasın inşallah. Herkesi öpüyorummmm.

Son düzenleme:
Selam Annişler ya bakıyorumda herkes ne güzel giriyor kk ya bende var sorun herhalde. Gerçi biz taşındık bu arada hem onun yorgunluğu hem bebişimizin bakımı ağrılarım vs. derken giremiyorum. Herkesi merak ediyorum tabii. Bütün arkadaşlarımın iyi olmasını diliyorum. Bebişlerimizi güzel güzel büyütelim. Teyzeleri yavru ceylanım 15 günlük oldu fotosunu eklyrm. Maaşallah demeyi unutmayın. Allah bebişlerimizi nazardan saklasın inşallah. Herkesi öpüyorummmm.

sn850566kz9.th.jpg

oyyy yavru ceyanın çokk tatlı maşallahh, :nazar:Allahh Nazarlardan korusun , oyy kıyamam ne güzel uyuyor tombişşş , Allah Bağışlasın Sana ve eşineeeeeeeee

Maşaallah elfidacim kizin baya büyümüş bakiyorumda parmak emmeye başlamişsiniz ...allahim nazarlardan saklasin..

:nazar:
11082008108dc5.th.jpg
buda benim meleğim ayşe şevvalim teyzeleri ağusto bebeği 08.08.2008 doğdu kızım hepinizin küçük melekleri çok tatlı allah hayırlı insan etsin inşaallah.:nazar:

allahım bütün bebişleri nazarlardan korusun anneleri allaha emanet olsunlar hepsi inş. maşallah hepsi de birbirinden tatlı

unvere(elifcim), elagözlüm, darkelf(elfidacım) vede angel allah bebeişlerinizi sizlere bağışlasın.hepsine kırkbinkere maşallah :nazar: allah nazarlardan sakınsınbebişlerinizi...

Back