• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

dina ecenaz harikalar canım ya.
dina sıcak olmuyo mu kız adanadasın . ben bir gün uzun kollu giydirdim her yeri isilik oldu. çıtçıtlı body giydiriyorum ben onda bile ayılıp bayılıyor.

MAŞALLAH MAŞALLAH KIZLAR COK TATLII BUNLAR YAA:nazar:, KEŞKE ŞÖYLE BİŞEY OLABİLSE ARKADAŞLAR,
TÜM AĞUSTOS ANNELERİ VE BEBEKLERİ GÜZEL BİR TATİL YÖRESİNDE BULUŞSAK,NE GÜZEL OLUR AMA DİMİ,

arkadaşlar allah bebeklerinizi analı babalı büyütsün ..allahım hepsine sağlıklı uzun ömürler versin...

::::::::::::: YENİ FOTOLARIMIZ :::::::::::::::

:nazar::nazar::nazar:
ecenas.jpg

:nazar::nazar::nazar:
ecenasuyuyo.jpg

:nazar::nazar::nazar: maşallah nazarlar degmesin prensese ne kadar da güzel allah bahtını da böyle güzel yapsın.:nazar::nazar: annesi prensesi bizim için de öp koklakaydirigubbakcemile3

maaşallah benim yeğenlerime allah anne babasına bağışlasın tüm minikleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
burdaki bebişlerin hepside birbirinden tatlı maşallah,,,,,,,benimde doğumuma 4 gün var ama prensesimin geleceği yok bende endişeleniyorum biran önce kollarıma alıp öpüp koklamak istiyorum,,,,

Dinacığımmm Maşallahhh bebişine çoo tatlıı çookkkkkkkkkkk, maşallahhhh :nazar::nazar:
Allahh bağışlasın yavrucuğunuu

Havvacim günaydin, masallah kizina, cok tatli cooook allahim nazarlardan korusun.. ne güzelde bakiyo annesine.. BEREN cik sen coook sekersin,cok güleryüzlüsün, allahim senin yüzünü hep böyle güldürsün öpüyorum seniŞeniz:nazar::nazar::nazar:

Havvacim günaydin, masallah kizina, cok tatli cooook allahim nazarlardan korusun.. ne güzelde bakiyo annesine.. BEREN cik sen coook sekersin,cok güleryüzlüsün, allahim senin yüzünü hep böyle güldürsün öpüyorum seniŞeniz:nazar::nazar::nazar:

canım benim çok teşekkür ederim...Teyzesi BERENde seni öpüyomuş kocaman hemde kaydirigubbakcemile2

berenciim maaşallah sana keyfin yerinde. hayatın seni hep güldürmesini dilerim.

Back