- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
İngilizce öğretmeniyim, geçen yıl başlayan uygulama ile devlet okullarinda 2. sınıflara İngilizce dersi getirildi. Bu senenin 4leri geçen yıl 3. sınıf oldukları için bu uygulama onlara uygulanamadi o yüzden bu sene ilk defa İngilizce goruyorlar. Artık İngilizce 2den başlıyor tüm Türkiye genelinde..Devlet okullarında 4. Sınıfta başlıyor. Yeğenim 4. Sınıf yeni başladı bu yıl.
Peki öyle olsun da bunun arkadaşın konusuyla alakası ne? Neden bu kadar üstünde durdunuz? Arkadaşa ayıp oluyor, konuyu sabote ediyoruz,İngilizce öğretmeniyim, geçen yıl başlayan uygulama ile devlet okullarinda 2. sınıflara İngilizce dersi getirildi. Bu senenin 4leri geçen yıl 3. sınıf oldukları için bu uygulama onlara uygulanamadi o yüzden bu sene ilk defa İngilizce goruyorlar. Artık İngilizce 2den başlıyor tüm Türkiye genelinde..
Bizim de durumumuz vardı canım ama amaç aileye daha az yük olmak.. Ben her zaman ailemi düşünmüşümdür.Zaten şu anda bana 200 lira veriyorlar o durumumuz var yani, olmasa neden böyle bir şey sorayım ki onlara?
Peki öyle olsun da bunun arkadaşın konusuyla alakası ne? Neden bu kadar üstünde durdunuz? Arkadaşa ayıp oluyor, konuyu sabote ediyoruz,
Yahu ben kızcağıza özel ders verebileceğini anlatıyordum orda. Takıla takıla 4. Sınıf kısmına takılıp onu alıp cevap yazdınız. Neyse size iyi günler diliyorum.Valla alakayi bilmiyorum siz yazmışsınız ben de duzelttim. Konuyu ben açmadım.
Bizim de durumumuz vardı canım ama amaç aileye daha az yük olmak.. Ben her zaman ailemi düşünmüşümdür.
Yanlışınızı düzeltmeme neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım. Doğrusunu öğrenmiş oldunuz. Size de iyi günler..Yahu ben kızcağıza özel ders verebileceğini anlatıyordum orda. Takıla takıla 4. Sınıf kısmına takılıp onu alıp cevap yazdınız. Neyse size iyi günler diliyorum.
Durumunuz varsa aileye yük olmak olmuyor o. O zaman aileler çocuklarına hiçbir şey yapmasın çocuklar her şeyi kendileri yapsınlar aksi yük olmak oluyor çünkü?
Ben de illa versinler demedim zaten burda çözüm arıyoruz gördüğünüz gibi iş bulmama yardımcı oluyor arkadaşlar. Sanki ben ailemden zorla para alıyorum gibi bir hava oluşturmuşsunuz
Kredi aldığını söylemeseydin keşke bende çok zor şartlarda okudum.. o günler geldi aklıma otobüse para vermemek için 50 dk yol yürüyordumallahtan Başbakanlık bursu çıktı bana da öyle okudum.. Ajanslar falan anketörlük yapabilirsin ya da sadece hafta sonları çağrı merkezlerinde çalışabilirsin..
Bir şeyler sakmalam içime sinmiyor
Şimdi ben bu market işini yapmak istesem babam kesin arıza çıkarır gibi hissediyorum ben de nedense içime öyle doğdu
ortaokul cocuklarina cok rahat bi sekilde verebilirsin ingilizceyi, zor degil cunku konulari.. matematik filan da ayni sekilde.. ve ozel ders ucretleri cok iyi, haftada tek gun versen bile yeter..İngilizcem iyidir ama başkasına ders verecek kadar mı bilemiyorum. Sadece haftasonum var bir de
Sinirlenmedim, sadece gereksiz buldum. Konuyla ya da konu sahibinin sorusuyla alakası olmayan bir yorum yaptınız. Benim konum olsa rahatsız olurdum. Empati yaptım yani.Yanlışınızı düzeltmeme neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım. Doğrusunu öğrenmiş oldunuz. Size de iyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?