• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin eşiyle ilgili sorunum

Siz söylemişsiniz onlarda uymuş size ne güzel ama ben defalarca uyardığım halde öpülüyor sen görmeden öperiz sen karışma deniliyor kaç sefer ağladım rica ettim yine aynı
Ben öncesinde uyarmıyordum ama hasta olunca zaten kendileride gördüğü için bilinçlendiler. Sizde sizi dinlemeyenleri bilinçlendirebilirsiniz. Ağlayarak değil ciddi anlamda konuşarak, doktorlar paylaşımlar yapıyor bir sürü onları okutarak vs.

Ben öncesinde uyarmıyordum ama hasta olunca zaten kendileride gördüğü için bilinçlendiler. Sizde sizi dinlemeyenleri bilinçlendirebilirsiniz. Ağlayarak değil ciddi anlamda konuşarak, doktorlar paylaşımlar yapıyor bir sürü onları okutarak vs.
Bunu yapıcam ama doktorlar ne bilir tarzı düşünen insanlar tamam deyip ben görmeden yaparlar

Bunu yapıcam ama doktorlar ne bilir tarzı düşünen insanlar tamam deyip ben görmeden yaparlar
Bazı kapıları sert kapatmayın bence. Kimin kime nezaman muhtaç olacağı hiç belli olmuyor. Benim anneminde 2.evliliği . Birkaç yıl önce bir anda omuriligim yırtıldı . Sabah tatil planları yaparken öğlen hastanelik oldum
1 ay hastanede yattim çocuğum çok küçüktü sagolsun annem ile babam baktılar. Babam her sabah işe giderken ve heraksam iş çıkışı hastaneye uğradı. Hem bana hem çocuğuma baktılar. 1 haftadır yine rahatsızlandım bize gel biz sana bakarız dediler yine hem çocuğuma hem bana baktılar. Çocuklarimda dedelerinin çok seviyorlar onun sevgisi çocuklarıma güven veriyor. İnsanın ihtiyacı olduğunda çocuğunu emanet edecegi birileri olması çok çok önemli.Bırak sevsin sahiplensin. Hassasiyetini anlıyorum hepimiz anneyiz ama gelme demek doğru değil.
Haklısınız bende seviyorlar diye zaten vicdan azabı çekiyorum ama ısrarla benim istemediğim bişeyi yapmaları artık psikolojimi bozuyor

Kimsenin çocuğunu opmem ben bebekleri kesinlikle çok çok mînnaklarin anne sirke suratliysa bakmam bile 8 aylık diyorsunuz bı yerde yabancı da değiller yanak değil ayağının altı öpülür mesela ne bileyim anneniz sonuçta birde destek oluyorlar zaten mikroplardan korumak imkansız sizden babadan da geçebilir sonuçta.Solunum ile geçer opulmesine bile gerek yok madem kimseyi kabul etmeyin eve bana tuhaf geldi ama tutumunuz kusura bakmayın .Tabiki ters de tepelir çocuğun suratına bakmayadabilirler bir daha yani annenizin eşi böyle bir tavır alsa bana normal gelirdi yani ben öyle yapardım sonuçta benim kızım değilsiniz oda torunum değil gelmem evinize olur biter.Yaşli insanlar alinganda olur öz babanız da değil biraz anneniz için katlanıyor da olabilir .Bilemem.Cok diken sırtı bir konu

Elini agizlarini guzelce yikat. O kadar da pimpirikli olmayin.8 aylik cocuk sevilmeyi hissetsinler. bizde de var oyle bir yegen esimin.Cocugun yuzunu goremedik.Hadi bizi gecin dedesi ve babannesi bile kucagina alip bir torun sevemediler.rahmetli annem evet benim opmezdi yanagini dayardi ama herkes oyle degil.Bu. Ocuklar bagisiklik kazanacaklar.Yarin obur gun krese gudecek cocuk.Sizin cocugunuza herkes sizin gibi mi davranacaklar saniyorsunuz. Bence siz takinti zYapmissiniz . Rahat olun biraz. O zaman hayat daha guzel olcak.

Back