Onlar da seninle cinsellik düşünüyordur zaten20 yaşında öğrenciyim kendi yaşıtlarımdan hoşlanmam gerekirken hep böyle olgun iş sahibi yakışıklı zengin 35 yaş üzeri erkeklerden hoşlanıyorum ve direk cinsellik düşünüyorum onlarla ilgili hatta direk onlarla iletişime geçmek istiyorum bir türlü kendime engel olamıyorum ne yapmam lazım
Buradakilerin hepsi kadın. Burdan beklediğiniz bulamazsınız20 yaşında öğrenciyim kendi yaşıtlarımdan hoşlanmam gerekirken hep böyle olgun iş sahibi yakışıklı zengin 35 yaş üzeri erkeklerden hoşlanıyorum ve direk cinsellik düşünüyorum onlarla ilgili hatta direk onlarla iletişime geçmek istiyorum bir türlü kendime engel olamıyorum ne yapmam lazım
Devam et devam20 yaşında öğrenciyim kendi yaşıtlarımdan hoşlanmam gerekirken hep böyle olgun iş sahibi yakışıklı zengin 35 yaş üzeri erkeklerden hoşlanıyorum ve direk cinsellik düşünüyorum onlarla ilgili hatta direk onlarla iletişime geçmek istiyorum bir türlü kendime engel olamıyorum ne yapmam lazım
Hmmmm yeni üye, cinsellikli konu?
yok ya, Mahmut abi sensen 3 kere tıklat da geldiğini anlayalım. Zaten KK olarak sıkılıyorduk bayağıdır.
Reis, ders çalışıyom. Çok sıkıldım sınavlardan. Bekleyecek vaktim yokbelli etme hemen
yapış yapıştır kapış kapıştır bacım20 yaşında öğrenciyim kendi yaşıtlarımdan hoşlanmam gerekirken hep böyle olgun iş sahibi yakışıklı zengin 35 yaş üzeri erkeklerden hoşlanıyorum ve direk cinsellik düşünüyorum onlarla ilgili hatta direk onlarla iletişime geçmek istiyorum bir türlü kendime engel olamıyorum ne yapmam lazım
öylemi diyorsun abla :)Hangi okulda okuyorsun belitmemişsin fakat bunları düşünecek vaktin olduğuna göre okumana gerekte yok tavla 35 yaşında zengin bir koca bul libidonda yüksekmiş yataktan hiç çıkmazsınız o senin ateşini söndürür hatta pestilini bile çıkarır.
Duygulara gem vurmaya gerek yok bence.öylemi diyorsun abla :)
ÇaktırmaAcaba başlık olgun erkeğim 20li kız arıyorum mu???
Çok ireti duruyor anlamıyorlar mi acaba? Bir hanım ne olursa olsun böyle bir başlık açmaz yuhhhhhÇaktırma
bilmiyorum abla valla pekte memnun değilim bundan amaDuygulara gem vurmaya gerek yok bence.