Ben sana göre oldukça hızlı bir hayat yaşadım. Lisede aşık olduğum kişiyle 8-9 sene ilişkim oldu. Çok iyi bölümlerde çok iyi üniversitelerde okuduk. Onun akademik durumu benden kat be kat daha iyiydi. Düşünsene hayal kuruyorsun. Şurada yaşarız, şu işi yaparız vs vs. O dönemde paramız olsaydı ve evlenmek isteseydik evlenebilirdik senin düşündüğün gibi. O süper zeki çocuk okumadı okula gitmedi okul gereksiz demeye başladı. O zamanlar çok tatlı gelen huyları olgunlaşmaya birlikte gözüme battı. Ben mesleğime odaklandım o dibe battıkça battı çıkaramadım. Hayal kurduğun şeylerin olamayacağını görmek zaten sıkıntı. Üstüne bir de 20li yaşlarda kurduğun hayalleri artık istemediğini ekle. Tam bir kaos. Özetle bir gencin düşüncesi ile olgunlaşmış birinin düşüncesi hayattan beklentileri bir değil.
1 aydır tanıdığın adamın aslında bambaşka biri olduğunu, evlilik hayallerinin çok başka olduğunu farkettiğinde boşanma cesareti gösterebileceksen,
Maddi olarak elinize geçecek paranın ev ve kişisel harcamalarınıza yeteceğini düşünüyorsan,
Okul bitmeden hatta iş bulmadan çocuk yapmam diyorsan,
Elti, görümce, kv, kp ilişkilerni yürütürüm diyorsan,
20 yaşında evlenebilirsin senin kararın. Biz ne desek boş. Bir büyüğüne söyle bakalım ne diyecekler.