- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimileri üniversitedeyken aynı evi paylaşıyor. Siz de yaşam felsefeniz nedeniyle bunun yerine evlenmeyi tercih ediyorsunuz. Ama arada bir fark var, evlenince ayrılmak daha zor hem de özellikle erkekler 30'undan önce pek bir arada yaşama olgunluğuna erişemiyorlar (günümüzde). Eğer bir ayrılık durumunda çevrenizden baskı görüp zor durumda kalacaksanız bekleyin derim.Merhaba hanımlar, ben yirmi yaşında üniversite birinci sınıfı henüz bitirmiş bir genç kızım. Sevdiğim biri var. Bir aydır görüşüyoruz. Baya uzaktan akrabamız annesi bizim köylü sadece. O da beni seviyor. O şu an çalışıyor aynı yaştayız. Ben lise yıllarından beri evliliğe hevesi olan bir insanım. Muhafazakar bir ailede büyüdüm, kendim de bu zihniyette olduğumdan sevgili olaylarına girmek istemiyorum... Elbette herkese her zihniyete saygım var bu konuya takılmayın lütfen. Her neyse, görüştüğüm kişi de baya ciddi düşünüyor babamla konuşmak istedi ama ailem daha önce beni isteyenleri okulumdan dolayı reddetmişti. Şimdi ailelerimize söylesek yine reddederler diye korkuyorum ama artık evlenmek istiyorum. Görüştüğüm kişi " Benim yanımda da okuyabilirsin benim için hiçbir sıkıntı yok gerektiğinde evin işini yemeğini bile yaparım " diyen bir tip. Elbette lafla olacak şeyler değil ama güveniyorum bu konuda ona. Kısacası evlenmek istiyorum ama ailemi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum üniversitenin son senesine kadar nişan bile yapmamı istemiyorlar. Bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Ayrıca 1 ay çok ama çok kısa bir süre bu kararı almak için.Kimileri üniversitedeyken aynı evi paylaşıyor. Siz de yaşam felsefeniz nedeniyle bunun yerine evlenmeyi tercih ediyorsunuz. Ama arada bir fark var, evlenince ayrılmak daha zor hem de özellikle erkekler 30'undan önce pek bir arada yaşama olgunluğuna erişemiyorlar (günümüzde). Eğer bir ayrılık durumunda çevrenizden baskı görüp zor durumda kalacaksanız bekleyin derim.
Böyle bir hassasiyetin varsa hiç görüşmeseydin o zaman ?Bunlar için engel olmuyor ki bana ama :) acelemin tek sebebi aramızdaki güzel hisleri günahla yıpratmamak...
Oyle ama 1 ay cok cokkk kisaHaklısın daha az tanıyorum gibi ama gerçek yüzünü göstermek istemezse yıllarca da saklayamaz mı?
Öyleyse biraz daha bekleyeceğiz...1 aydir gorusuyorsunuz hem de 32 yasinda evlenen ve harika bir esim olmasina ragmen 1-2 sene daha evlenmesem olurmus diyen bir insan olarak cevabim net; Hayır kesinlikle evlenmemelisiniz.
Evlilik için görüştük zaten direk :) aynı yaşta olmamız evlenmeye engel mi?Böyle bir hassasiyetin varsa hiç görüşmeseydin o zaman ?
Aynı yaştasınız birde , hiçbir mantıklı tarafı yok evlenme istediğinizin.
Merhaba hanımlar, ben yirmi yaşında üniversite birinci sınıfı henüz bitirmiş bir genç kızım. Sevdiğim biri var. Bir aydır görüşüyoruz. Baya uzaktan akrabamız annesi bizim köylü sadece. O da beni seviyor. O şu an çalışıyor aynı yaştayız. Ben lise yıllarından beri evliliğe hevesi olan bir insanım. Muhafazakar bir ailede büyüdüm, kendim de bu zihniyette olduğumdan sevgili olaylarına girmek istemiyorum... Elbette herkese her zihniyete saygım var bu konuya takılmayın lütfen. Her neyse, görüştüğüm kişi de baya ciddi düşünüyor babamla konuşmak istedi ama ailem daha önce beni isteyenleri okulumdan dolayı reddetmişti. Şimdi ailelerimize söylesek yine reddederler diye korkuyorum ama artık evlenmek istiyorum. Görüştüğüm kişi " Benim yanımda da okuyabilirsin benim için hiçbir sıkıntı yok gerektiğinde evin işini yemeğini bile yaparım " diyen bir tip. Elbette lafla olacak şeyler değil ama güveniyorum bu konuda ona. Kısacası evlenmek istiyorum ama ailemi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum üniversitenin son senesine kadar nişan bile yapmamı istemiyorlar. Bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Değil mi en azından birkaç ay daha olması lazımOyle ama 1 ay cok cokkk kisa
Hayır ayni yaşta oluşunuz değil de 20 yaşında oluşunuz engel ,daha çocuk sayılırsınız ikinizdeEvlilik için görüştük zaten direk :) aynı yaşta olmamız evlenmeye engel mi?
Evlenme canim ailen hemen istemiyorsa bence...Hem ailenin rızası olarak evlenmis olursun hem sen evlilik için gerekli olgunluğa ulaşırsın..Ailen nasil istiyorsa öyle olsunMerhaba hanımlar, ben yirmi yaşında üniversite birinci sınıfı henüz bitirmiş bir genç kızım. Sevdiğim biri var. Bir aydır görüşüyoruz. Baya uzaktan akrabamız annesi bizim köylü sadece. O da beni seviyor. O şu an çalışıyor aynı yaştayız. Ben lise yıllarından beri evliliğe hevesi olan bir insanım. Muhafazakar bir ailede büyüdüm, kendim de bu zihniyette olduğumdan sevgili olaylarına girmek istemiyorum... Elbette herkese her zihniyete saygım var bu konuya takılmayın lütfen. Her neyse, görüştüğüm kişi de baya ciddi düşünüyor babamla konuşmak istedi ama ailem daha önce beni isteyenleri okulumdan dolayı reddetmişti. Şimdi ailelerimize söylesek yine reddederler diye korkuyorum ama artık evlenmek istiyorum. Görüştüğüm kişi " Benim yanımda da okuyabilirsin benim için hiçbir sıkıntı yok gerektiğinde evin işini yemeğini bile yaparım " diyen bir tip. Elbette lafla olacak şeyler değil ama güveniyorum bu konuda ona. Kısacası evlenmek istiyorum ama ailemi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum üniversitenin son senesine kadar nişan bile yapmamı istemiyorlar. Bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Okulu bırakmayı düşünmüyorum ki :) devam edeceğim tabikiSizinle aynı yaşta oğlum var. Tabi ki özgürsünüz artık. Ama acıdım size. Bir aydır tanıdığınız biri için hayatı okulu yarım bırakmaya değmez. İnşallah aileniz sizin gibi düşünmez.
Küçük istisnalar dışında illaki gösteriyor canim..En yakın arkadaşım ikinci yılda tamamen tanıyıp bırakmıştıHaklısın daha az tanıyorum gibi ama gerçek yüzünü göstermek istemezse yıllarca da saklayamaz mı?