20 Gunluk evliyim evimde oturamiyorum!

yahu içim daraldı okurken bile
hayatta gelemem böyle şeylere
kırmaksa kırmak yani ben olsam sert bi dille uyarırdım
yoksa iyice önünü alamıcaksınız bu işin

Kız ailesi hiç böyle yapmaz duymadım yani ilk başlarda aramaya bile çekinirler.Ben direkt eşinizin ailesinden bahsediceksiniz sandım.Bende çok kızardım özellikle yalnızlığı seven bir insan olarak

Daha 20 gün olmuş. Onlarda "evlenip gittin" psikolojisine alışamamışlardır henüz. Şuan böyle olması hep böyle süreceği anlamına gelmiyor. Bizimkilerde böyleydi. Her hafta 2 3 kere mutlaka çağırırdı annem. Ki bende bi dönem ayrı yaşamıştım.. Başlarda kırmamak için gittim geldim ama zamanla sıklıklarını azalttım. Çünkü çalışıyorum. Eve gidince ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum. Şimdi canım ne zaman isterse o zaman giderim."Anne işim var, şu gün geliyim" diyin. Sert tepki vermek yerine zamana yayın. Kırmayın kalplerini :)

Ben tezatlığı anlamadım iki tarafta çok düşkün güya ama iki taraf el ele verip evini yerleştirmemiş etrafımda görüyorum insanlar bir günde iğneden ipleğe düğünden önce yerleştiriyor hatta difrize hazır sarma börek VS koyup dolabı bile dolduruyorlar bu süreci iyi yönetmeniz lazım yoksa hep böyle gider iki haftada bir onlara geri kalan hafta sonu kendinize ayırın

İlk başlarda bizde böyledik daha ziyade eşimin tarafı çalışan bir insanım ve hergün iş çıkışı oraya gitmemizi istiyorlardı yemekti çaydı derken 11 den önce eve gidemiyorduk, her pazar öğlen 12den akşam 11-12 lere kadar oradaydık sonra bir cinnet geçirdim haftada bir kendi aileme 1 kezde eşimin ailesine gidiyorum onun dışındaki günler ben istemediğim sürece kimse çıkaramaz evimden, şuan herkes alıştı benim ailem için sorun değil ama eşimin ailesi arada hala arar gelin edin diye canım isterse giderim istemezse işim var, hastayım derim, tavrınızı koyun bir kaç ay söylenirler sonra herkes alışır.

ahaha esin yurt disina gidince gelip sende mi kaldi annen,
ahaha ben olsam gulmekten kendimi alamazdim,
hani 4 yil yalniz yasarken neredeymis akillari,

ben de 8 yil yalniz yasadim, evlendim, kayinvalidem bana yemek yapmayi ogretmeye kalkti,
sanirsin 18lik bebe var karsisinda.

sanki bana biraz boyle yapmak iclerinde kalmis da sen evlenince yasa, deneyime bakmazsizin kendilerini tatmin ediyorlarmis gibi geliyor.

haha, ya he he deyip izin vereceksiniz ki hevesleri gecsin,
ya da biraz ciddi bir konusma yapacaksiniz, iste ben x yasindayim, evde yalniz kalabilirim, kendi duzenimi kendim kurmak isterim, siz aradiginizda musait olmayabilirim,...

Burada dengeyi ikiniz birlikte kurmanız gerekiyordu.
Kız annesi de erkek annesi de kesinlikle bu fırsatı değerlendiriyor.
İkiniz aranızda anlaşmalısınız, geçmişe dönük bir şey yapamazsınız.
Evde düzenimiz kurmamız gerekiyor deyip hafta bir yada iki en fazla görüşecek şekilde hayır demeyi bilmelisiniz.

Sizi özlüyordur ya.keske benim de gel diyen bir annem olsa.canım annem melek olalı 18 yıl oldu.

Kusura bakmayın böyle annesinden şikayet edenleri anlamıyorum.ve kızıyorum ve şımarıkça buluyorum.eşiniz evdeykrn gel kal demiyorki.yokken gel diyormuş.Ben de anneniz gibi bir anne olacağım galiba...

Can sıkıcı bi durum cidden ya. Ama daha yeni evliymişsiniz şimdiden böyle alıştırırsanız böyle gider yıllarca. Sizin yerinizde olsam açık açık "Yeni evliyiz kardeşim rahatsız etmeyin bizi" derdim iki tarafa da. Telefonda da aynı şekilde daha yeni evlendiğinizi, kendi düzeninizin olduğunu söyle. Yok sürekli sürekli arıyorlarsa da bi kere aç konuş ondan sonraki telefonları açma bile. Bir yerde pes edeceklerdir.

Cocuklari evlenince Turk ebeveynlerinin icine canavar kaciyor

Birden evlatlari kiymete biniyor nedense. Belki de tek kalma korkusu bas gosteriyor olabilir.

3 aylık evliyim eşim sağlık personeli ve gece nöbetine gidiyor..bizimkiler hala aynı.
Annem aynen size denildiği gibi hemende alışmış şuna bak diyormuş kardeşime

Sürekli size gelirsem ben eve nasıl alisacagim diye diye kısmen önüne geçtim

Hayır ben birde geç evlendim bıkmış olmanız gerek benden diyorum hiiic

Haklısınız belki ama okurken çok üzüldüm.

Benim 1 kızım var, ben de o evlendiğinde onu yanımda istesem o da böyle mi yapacak acaba.

Valla ağlayasım geldi. Ben kızımı nasıl bir saniye görmeden durayım. Haftada 1 saat görmeyi bile lütuf diyor evlatlar. Valla çok acı.

***Size haksızsınız demedim yanlış anlaşılmasın. Ama anneler evladını yanında görmek ister yaa.

Çok sekersiniz..Fakat onlara da hak vermek lazım en az 20 yıldır o evdeydiniz ve o anne -baba nasıl üzerinize titremiştir.
Alışacaklar elbet..Biraz sabır ..
Kalp kırmadan ve üzmeden..

aynı olmasada benzer bir derttten muzdaribimm.. 3 yıl eşimin aliseyle kaldıktan sonra kendi evime tasındım eşim ş için şehir sışıa çıkıca zaman kendi evimde tek kalamaıyorumm.. bu ne saçmalaık yahuu korkmuyorumm illa gel bizde kal eşim annmelerde kall bu nedir çocukmuyuz bizzz...

Evin videolarını attım. Bakın dedim valla gelemem siz gelin. Yine 62829292 kere aramalar etmeler. Kalktım gittim bugün babam diyor ki o ne biçim ev o ev öyle bırakılır mi?

Aslında çok ciddi ve sizin adınıza üzülerek konunuzu okuyordum. Taa ki alıntıladığım yere kadar...
Kahkaha attım Babanız çok tatlı.

Bunun kalp kırmadan çözülecek bir yolu yok. Kırılsalar da küsseler de sadece SİZ istediğiniz zaman gideceksiniz. 1 yıl geçer 2 yıl geçer alışırlar.

Açıkçası ben olsam anne babama çok kızardım.
Sizi bu kadar sevip düşünüyorlarsa gelsinler beraber koli açıp yerleştirsinler evi temizlemeye yardim etsinler.
Birini sevmek düşünmek böyle olur çünkü.
Sürekli ayağına çağırıp gel gel demekle sevmek olmaz.
Onlar kendi kendilerine tribe gitmiş gibiler sanki kız evlenirdirdik diye.

Olay sizde bitiyor.Her aradıklarında açmayın bahaneler uretin arkadaşımda kalacağım kızlar gecesi yapacağız vs.deyin. Böyle böyle alışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…