- 9 Kasım 2024
- 15
- 7
- 23
- Konu Sahibi yenibiranne123
Merhabalar yine ben. Tekrardan yardımınıza ihtiyacım var hanımlar anneler... 23 yaşında 20 günlük anneyim. Bebeğim son 3 gündür gaz sancısından uyumuyor ne yaparsak yapalım gazı bitmiyor! Gaz yapacak HİÇBİR şey tüketmiyorum, günde 2 kere papatya çayı içiyorum ordan da rezene çayına geçtim an itibariyle (saat 00.00) bugün öğlen uykusunda güzel güzel 2 saatte bir uyanıp emip geri uyuyan bebeğim son 4 saattir uyumuyor gaz sancısından. Ne yapacağımızı şaşırdık. Her türlü masajı yapıyoruz sürekli de gaz çıkarıyor ama ben anlamadım bu kadar gaz nerden çıkıyor??? Doğduğu ilk hafta mışıl mışıl uykusunu çok güzel alırdı ama son 3 gündür ne oluyor anlamıyorum. Emziriyorum doyuyor çok şükür ve maşallah. Altı temiz gazını da çıkartıyoruz (hepsi çıktı sanıyoruz bi 20 kez falan hem alttan hem üstten gaz çıkarıyor) uykusu geliyor gözleri yorgunluktan hafif düşecekmiş gibi oluyor ama bi ağlıyor tekrardan başa dönüyoruz. Bu arada halen göbeğinin iç kısmının kurumasını beklediğimiz için duş ta aldırmadık. Aile hekimim bir gaz damlası verdi tabi yarın alacağız daha kullanmadık geçeceği kesin mi bilmiyorum da daha neler yapabilirim gazını tamamen çıkartması için rahat uyuması için çok fazla ağlamaması için???