• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemimiz son bulmuyor yardımm

Ben her gün aynı saatte yatırmaya rutinlere özen gösteriyorum uyumadan önce odasına götürürüm altını değiştiririm masaj yaparım üstünü değiştiririm pış pış sesi açık pış pışlayarak Uyutmaya Alıştırdım Uyuyor da uykuya direnmiyor ama en fazla uyuduğu 2 saat 2 saat sonra kalkıyor
Bizim de bunun emzirme versiyonu sizin kaç aylık

Ben her gün aynı saatte yatırmaya rutinlere özen gösteriyorum uyumadan önce odasına götürürüm altını değiştiririm masaj yaparım üstünü değiştiririm pış pış sesi açık pış pışlayarak Uyutmaya Alıştırdım Uyuyor da uykuya direnmiyor ama en fazla uyuduğu 2 saat 2 saat sonra kalkıyor
Bir donem maalesef boyle geciyor. Sizin ancak elinizden rutinlerinize sadik kalmak gelir ve sikintisini olabildigince gecirmek gelir. Merak etmeyin bir sure sonra birden gececek ve birden rahatlayacaksiniz.

Bu donemler gecici eger sizin de 6 aylik bebeginiz var ise. Emin olun 1-2 ay sonra geciyor. Dis agrisi olabilir ona cok kalkiyorlar ve ozellikle gece cok rahatsiz ediyor. Ben herzaman ilac verme taraftari degildim o yuzden karanfilli su gibi birsey hazirlayip onunla kasirdim dislerini ama gece bitkisel bir dis jeli kullanirdim.
Kendim uyku damlasi da hic kullanmadim ona da karsiyim acikcasi. Rutinlerinize sadik olun. Aksam uyku saati bellidir, o saatten sonra odasina gidin ve o odadan bir daha cikmayin uyuyana kadar.
Peki 4 aylık olacak ve gece saat başı emmek için uyanıyor ve gündüz uykuları da çok iyi değil zor dalıyor bunun nedeni nedir yaşadınız mı 🥹

Bir donem maalesef boyle geciyor. Sizin ancak elinizden rutinlerinize sadik kalmak gelir ve sikintisini olabildigince gecirmek gelir. Merak etmeyin bir sure sonra birden gececek ve birden rahatlayacaksiniz.
Aslında ne sıkıntısı var anlayamıyorum yani uyurken Aslında huysuzlanmıyor uykuya dalıyor çok ses hassasiyeti var sadece ufacık bir sesle kalkıyor ama sessiz ortamlarda da 2 saatten fazla uyumuyor artık gerçekten sürekli kalkmaktan kafayı yemek üzereyim

Back