Ya bende ikiz var. 4. ay bizim icin tam bir kabus gibi gecti. Uyku gerilemesi diye bir konu ortaya cikti bu sebeple desteksiz uyuyamadilar. Uyuduktan sonra tekrar uyandilar falan. Ustune dis agrilari geldi geceleri cok sik uyandilar. Kizim sadece kucagimda uyudu 1 ay boyunca ve benim uzanmama bile izin vermedi. Arkama yastik ve yorganla destek yaparak bunu da kucagimda tutarak uyuttum dik bir sekilde.
Oglen uykularinda da cok zorlandim. Yanlarindan 2 dk ayrilsam hemen uyaniyorlardi, mecburen yanlarinda oturuyordum bende. Sonra instagramda misty mountain cold diye bir sarki varmis, butun bebekleri sakinlestirip uyutuyor diye gordum. Ben de denedim ise yaradi. Uykuya gecerken perdeleri kapatip karanlik yapmaya basladim ve hafiften arkada bunu caldim. youtube da 3 saatlik versiyonunu buldum. Bu noktadan sonra 3 saat uyumaya basladilar tekrardan.
Ama butun bunlarin hepsi gecici. Bir sabah uyanicaksiniz ve cocugunuz cok kolay sekilde ogle uykusuna yatacak, bir kac saat uyuyacak. Ilk gun insan sasiriyor sans falan diyor. Bir kac gun sonra bu surecin gectigini anliyorsunuz.