BEBEK VE EMZİK

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
10.361
8.890
168
29
Kızlar iyi geceler..

Bebeğinim 2 aylık.. İlk 6 günlükken emzik verdim ve ara ara aldı ilk başlarda. Genelde uykuya gecerken. 20 günlükten itibaren düzebli almaya başladı emziği.. Benim için çok büyük kolaylıktı cünkü bebeğim sürekli memede durmak istiyor ve aktif emmediğinde ucunu emiyor ve memelerim çok ağrıyor. Tam uykuya dalmadan de memeden çekince huysuz oluyor ve tekrar mayışması zor oluyor.

Simdi son 10 gündür falan almıyor emziği. Ağzına verdiğimde çiğniyor emziği. Sinirlenmiyor veya öğürmüyor sadece çiğniyor ve ben elimi çektiğimde direkt itiyor emziği.

Gaz damlasının tadını sevdiği için onu damlatıp verdim ama yine yalayıp geri tükürdü. Philips avent kullanıyorum en baştan beri. Simdi bibs sipariş verdim belki tutar diye ama sizin bir öneriniz var mı? Her fırsatta deniyorum bu arada emziği ama 10 gündür tek bir kez dahi almadı 😔

gaz damlasını damlattım işte tadını seviyor diye ama yaladı ağzında gezdirip attı emziği. işin tuhafı ağzından atınca aranıyor emzik için ama verince emmiyor 😟
Uykuya tam gecis aninda vermeyi deneyin boyle aransin aransin oyle alabilir siz siringayla sut sıkın bi deneyin öyle. Ben meme reddi olur korkusuyla vermedim cook pismandim

Benimde bebeğim ilk 2 ay aldı sonra 3. Aya yakın çiğnemeye başladı ağzından atıyordu ,birkaç emzik daha denedim kabul etmedi zorlamadim sonra öyle böyle büyüdü. Emen bebekler emziği sevmiyor ☺️

Valla benimki de 10 gün tuttu toplasan, sonra weebaby denedim alır gibi oldu yarı aç yarı tok dışarda o da anca, artık onu da almıyo. Şimdiki bebekler çok akıllı gerçekten hemen atıyorlar kaç tanıdık varsa emzik tutanda da emzik sallantıda gerçekten

Valla benimki de 10 gün tuttu toplasan, sonra weebaby denedim alır gibi oldu yarı aç yarı tok dışarda o da anca, artık onu da almıyo. Şimdiki bebekler çok akıllı gerçekten hemen atıyorlar kaç tanıdık varsa emzik tutanda da emzik sallantıda gerçekten
bir sürü de emzik almistim tuttuğunu görünce 😂 az önce uyurken verdim biraz emer gibi oldu sonrasında attı yine 😟

Back
X