20 Günde adım sayarak 4 kilo verme !!!

kolay gelsin hanımlaar :)
Ya ben pek anlamadım bu işi beni aydınlatır mısınız ? Bu uygulamayı yaparken yediklerinize dikkat ettiniz mi?
Bana biraz anlatırsanız ben de başlamak istiyoruum :))

Merhaba tatlim, hosgeldin.. ben sabah kalktigimda ilk isim sicak limonlu su icmek, kahvaltidan en az yarim saat önce . kahvaltimi kuvvetli yapiyorum sonraki yediklerime dikkat ediyorum 18:00 den sonra bisey yemiyorum en az 2.5 litre su iciyorum hergün yürüyorum kizim benimle ise tabi. Benimle beraber kizim yoksa kosuyorum . Benim böyle. Burda da adim sayarak motive oluyorum. Birbirimizi destekliyoruz. Cok süper oluyor .... seni de bekleriz :))

Merhaba tatlim, hosgeldin.. ben sabah kalktigimda ilk isim sicak limonlu su icmek, kahvaltidan en az yarim saat önce . kahvaltimi kuvvetli yapiyorum sonraki yediklerime dikkat ediyorum 18:00 den sonra bisey yemiyorum en az 2.5 litre su iciyorum hergün yürüyorum kizim benimle ise tabi. Benimle beraber kizim yoksa kosuyorum . Benim böyle. Burda da adim sayarak motive oluyorum. Birbirimizi destekliyoruz. Cok süper oluyor .... seni de bekleriz :))

hımm anladım :)
Zaten verdiklerinizi diyetle veriyorsunuz ve daha fazla hareket ederek sıkılaşıyorsunuz. Mantık bu gibi geldi bana :)
Kolay gelsin sizee ben de karar verip başalayacağım inşallah:)

efsax haydi kendimize gelelim, bak gülfuren geçiyor bizi hep :KK9:
geçen hafta mr randevusu almak için doktora gittim ama öyle kalabalıktı ki geri döndüm. bu kez randevu aldım 4 eylüle inşallah olacağım muayene yeniden :KK31: mr için de yakın bir zamana gün verirler inşallah.

efsax haydi kendimize gelelim, bak gülfuren geçiyor bizi hep :KK9:
geçen hafta mr randevusu almak için doktora gittim ama öyle kalabalıktı ki geri döndüm. bu kez randevu aldım 4 eylüle inşallah olacağım muayene yeniden :KK31: mr için de yakın bir zamana gün verirler inşallah.

bencede gelmemız lazım cnm hıc ıı gıtmıyor okulların acılmasına az kaldı ben daha hedefıme ulasamadım bıle , doktor ısını bır an once halledrsın umarım tatlım

bencede gelmemız lazım cnm hıc ıı gıtmıyor okulların acılmasına az kaldı ben daha hedefıme ulasamadım bıle , doktor ısını bır an once halledrsın umarım tatlım

inşallah canım. ben tek bir doktorda direttiğim için böyle oldu. şansa bak, şehirdeki tüm ortopedi hastaları aynı doktorda diretiyor :KK9:

soslusarma dizin için mr çektireceksin değil mi?Geçmiş olsun..Okoşu bandını bir daha sakın kullanma..Bizimki tartan zeminmiş..Bunlar dize zarar vermiyormuş..İnşallah sen inki de kalıcı bir şey değildir...

Dün denizdeydik adımsayarımı takmadım..

Gecmis olsun canim neyin var:KK43:

şekerim geçmiş olsun:KK16: önemli değildir inşallah

Teşekkürler kızlar..:KK16: Boynumda düzlşme ve boynumun altındaki kaslarda iltihaplanma var..Ağrı tuttumu hayatımı çekilmez yapıyor..5 gündür geldi bir türlü gidemedi..Bu hafta doktora gideceğimm.Bir de yiğenimin fizyoterapist arkadaşı var o ilgilenecek sağ olsun..Bu gün yine başım ağrıyordu..

3900 ADIM..:KK14:

Teşekkürler kızlar..:KK16: Boynumda düzlşme ve boynumun altındaki kaslarda iltihaplanma var..Ağrı tuttumu hayatımı çekilmez yapıyor..5 gündür geldi bir türlü gidemedi..Bu hafta doktora gideceğimm.Bir de yiğenimin fizyoterapist arkadaşı var o ilgilenecek sağ olsun..Bu gün yine başım ağrıyordu..

geçmiş olsun canım :KK31:

Allah sifani versin cnm:KK43:

X