20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nereden bakarsan tutarsızlık eşin ben arkadaşıma güveniyorum yerine sana güveniyorum demeliydi.

Seninde kafana bu kadar takılan şeyler varken hala gecesinde adamla birlikte olupta buraya neden diye yazman sacma geldi madem kırgınsın kızgınsın tepkini doğru düzgün koy.

Bu saatten sonra adamın yüzüne bakmayıp birde hediye alması lazım diyorsun. Benim şüphem olsa hediye bile o adamı kurtarmaz.

Yok çocuk ağladı gitmek zorunda kaldım ne münasebet gidemez. Birde savunmaya gel "ben o çırpıya mı kaldım" bu laftan sonra ben daha çok araştırma yapardım. Demek etine dolgun olsa herşeyi yapacak🙄

[QUOTE="Tanssss, post: 65358280, member: 869443

4 yasindaki kizima siddet uygulamisti hatta minderleri ustune atip aglatti bende bayagi agir laf ettim kadinin umrunda mi ki
4 yasindaki kiza soruyorum sen hirayla oynamaya ggelmedin mi diyorum yok ben onu dovmeye geldim diyor
Kadin gitmedi hala
Yuruyuse gidicem diyorum esim ben evdeyim diyor kadinin kalkasi hic yok esime annem cay demliyor sen oraya git diyorum esim birazdan giderim diyor iceriden git isareti yaptim gitti kadinda bakti ben hazirlaniyorum oda sonunda gitti sonra esim geldi gitti mi diye soruyor evvet dedim gitti.
[/QUOTE]
Ben bu ayrıntıyı kacırmısım hımmm ıyi niyetimi kaybediyırum sanırım suan. Bır de tans senin kilo durumun nedır? Cırpı demıs ya şohbenci hanıma

cok yakışıksız yanlıs hatalı işler
hıc bır soz o kadınla esın arasında bırseyler olmadıgına ıkna edemez
ben aralarında ozel bır ıletısım oldugunu dusunurum

ben evde yokken hıc bır arkadasım eve gelıp oturmazlar daha yetmemıs esınız de kalkmıs ardından kadının evıne gıtmıs bırde
bu hıc bır evlılık yasantısına sıgmaz boyle bırsey olamaz kabul edılır hıc bır yanı yok

cok uzucu farkındayım resmen haksızlık ve bana gore agır hakaret bırde zekanızı kucumsuyor sızın hadsız herıf
once nasıl davranması gerektıgını dogruyu yanlısı ogrensın

sıze su soruyu sorayım
esınızın erkek arkadası esınız evde yokken gelıp sızınle bas basa oturabılır mı
sonra da adam evıne gıttıgınde arkasından evıne gıder mısınız
bunu yapsanız esınız ne yapardı

İnşallah kötü bir şey yoktur, insan kötü oluyor ama kadının kocası evde yokken eve girmesi saçma yani...
Şahsen evde kocam yoksa yalnız bir adami evime almam korkarım yani insan oğlu çiğ süt emmiş derler 😔
Onu diyecektım ben eve esim yokken usta vs gelecekken bıle komşumu fılan cagırırım dış kapıyı acık bırakırım. Tanıdığım gorustugum erkek arkadaşımla zaten eşsiz oturmam ne alaka ya Ne munasebet yani.

Anlamayan bir tek ben olamam. Olamamalıyım
Tekrar okurmusun canim
Kadının daha once vukuatları vardı dıyorsunuz eminseniz neden arkadaş oldunuz kı. Sonra eve gelir sonra eve goturur.. Esinizle cıddı cıddı konusun mantıklı bir davranıs olmamıs cocugu her turlu oyalar bı ınsan ağlaması bahane degıl. Bi de normal zamanda bıle evde kadının eşi yoksa bastan girmemeli zaten.
Esimde biliyor kadin 1 yildir boyle islere kalkismiyor artik ama guvenemem kacarak evlendigi esine bunu yapan bize neler yapmaz
ben yanlış anlamışım.
çöpe at hurdacıya ver şofbeni. eşi eşinle konuşmadan yap bunu.
:bicak:
İnşallah kötü bir şey yoktur, insan kötü oluyor ama kadının kocası evde yokken eve girmesi saçma yani...
Şahsen evde kocam yoksa yalnız bir adami evime almam korkarım yani insan oğlu çiğ süt emmiş derler 😔
Bir de gece

Baya trip attım.
Akşam birliktelikle bitti.
Hediye almazsa barışmam.
1 hafta burnundan getiricem.

Açıkçası bu denli içinize kurt düşüp sinirlendiğinizi belirttiğiniz bir meselede akşam bişey yokmuş gibi
Birlikte olduktan sonra konunun benim için hiçbir ciddiyeti kalmadı...
Neyse bardağın dolu tarafından bakalım burda kocasının cinsel performasından şikayetçi binlerce kadın var oysaki küçük eniştemiz öyle mi? Öğlen 20 dk akşam kendisine "sinirlenmiş" Tannss falan derken maşallahı var aygırımızın.

Son düzenleme:
Baya trip attım.
Akşam birliktelikle bitti.
Hediye almazsa barışmam.
1 hafta burnundan getiricem.

Açıkçası bu denli içinize kurt düşüp sinirlendiğinizi belirttiğiniz bir meselede akşam bişey yokmuş gibi
Birlikte olduktan sonra konunun benim için hiçbir ciddiyeti kalmadı açıkçası...
Neyse bardağın dolu tarafından bakalım burda kocasının cinsel performasından şikayetçi binlerce kadın var oysaki küçük eniştemiz öyle mi? Öğlen 20 dk akşam kendisine "sinirlenmiş" Tannss falan derken maşallahı var aygırımızın.
Gece oluyor bu olay

Esimde biliyor kadin 1 yildir boyle islere kalkismiyor artik ama guvenemem kacarak evlendigi esine bunu yapan bize neler yapmaz
Nerden bileceksınız kalkışmadıgını. Bunu bilmeniz bıle ayrı bı olay. Baya yakın oldugunuz gosterır. Guvenmeyın tabıkı. kendı esine bıle ınsan guvenemıyor elin kadınına mı guvenceksın. Acilen arayı açmalısınız.

Yorumlardan konuyu anlamaya çalıştım inşallah doğru anlayabilmisimdir.

Gece birliktelik olduktan sonra burada konu açmanız anlamsız olmuş. Artık trip atsanız ne olur atmasınız ne olur eşinize ?

Eşinizin yaptığı da rahatsız olunacak bir durum, kadın sizdeymiş 2 saat peşinden ne diye gitmiş, çocuk ağlıyorsa dönerken de ağlamış bu sebep olamaz ki.

Yorumlardan konuyu anlamaya çalıştım inşallah doğru anlayabilmisimdir.

Gece birliktelik olduktan sonra burada konu açmanız anlamsız olmuş. Artık trip atsanız ne olur atmasınız ne olur eşinize ?

Eşinizin yaptığı da rahatsız olunacak bir durum, kadın sizdeymiş 2 saat peşinden ne diye gitmiş, çocuk ağlıyorsa dönerken de ağlamış bu sebep olamaz ki.
Gece kimle birliktelik olmuş ben onu anlamadım yazmış diğer arkadaşlar da

Eşiniz de bı tuhaf..
Çocuk ağlıyorsa alıp bir parka götürseydi bı şekilde oyalasaydi.
Eşi evde olmayan bir hanımın evine gitmek de ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Bir de size neden haber vermeden gitti🤷🏻‍♀️

Gece kimle birliktelik olmuş ben onu anlamadım yazmış diğer arkadaşlar da
Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi gece birliktelikle bitti ama hissizdim hala.

Eşiyle birlikte olmuşlar bu olaydan sonra. 🤷

Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi gece birliktelikle bitti ama hissizdim hala.

Eşiyle birliktelik olmuşlar bu olaydan sonra. 🤷
Abi ben kendimi tokatlamak istiyorum. Konu sahibi bu konuyu açmadan önce seviştin mi gerçekten ?

Merhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu. onceki gun aradi gel dedim. eski sofbeninizi satarmisin? diye gelmis
Esimde tamam satalim dedi.
Dunde ansizin geldi.
ccook rahatsizdim uzanamadim
sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi
bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu

Not mesele 5 10 20 dk deil sadece basligi oyle acmak istedim duygu durumum bozuk su an ne dusunecegimi bilmiyorum
Neden gitmiş arkadaşına? Gitmeden neden aramamış arkadaşını evde mi değil mi diye ?
Onu çek merak ettim ben

Tabiki eve girer girmez hemen elbiseler fora diye bir şey yok ama kadının rahatlığı, kocası yokken eve alması, sohbeti muhabbeti vs. adamın hoşuna gittiyse yani tekrar gitmek için fırsat kollamayacağından nasıl emin olabilir ki insan. Ama ablacım sen de 1 hediyeye gönlü alınacak biriysen fazla da uzatma yav manyak olur insan düşün düşün.

Çat kapı gidip gelmelere de aşırı fitim. Telefon diye bişey var kocası evde mi değilmi arayıp öğrenseymiş ayrıca çocuk ağlıyor diye milleti rahatsız etmekten çekinmemek de nebileyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back