20 aylık kızımın boyu

Genetiktir kısalığı kafaniza takmayın derim. Benim de kızım 26 aylık yaşıtlarına göre uzun eşim de ben de uzunuz böyle şeyler anne babaya bağlı sanırım.
Benim oğlumda 26 aylık boy ve kilosu nediir :) Allah bağışlasın

lakabımda cep herkülü . Bizimki de böyle minik olucak galiba

Boyun çok takınmadım ama kilosu cidden çok düşük bence araştırılması lazim
Aslında burda orantı oluyor . Yani boyu kısa olduğu için kilosu orantılı . Doktorumda aynı şeyi söylüyor . Zaten hiç zayıf gözükmüyor . Kiloyu hiç takmadım gelişiminde ama boyu daha uzun olabilecekse ben elimden geleni yapmak istiyorum . Mesela ben hamilelikten önce 44-46 kilo arası gidip geliyordum .

Elbette süt ürünlerinde bir numara kefir, iki numara yoğurt, üç numara süt.. peynirlerde hatta dil , çerkes, kaşar şeklinde fayda sıralaması. Doktor söylemişti. Büyük kızımı zayıf diye götürdüğümde kilo önemsiz deyip kalsiyum ve proteinden ibaret bir menü vermişti. Bunları yesin yeter demişti Myprettyworld M Msspinkie

Ben ve esimin boyu 165 cm. Oglumuz 24 aylik fakat boyu uzun. Dayisi 185 . Dayiya cekmis diyoruZ,babadan almamis genetikligi şükür. Bir eve iki tuzluk yeter bence

Evet götürcem kesin . Tabi erkek çocuk olunca biraz daha farklı oluyor iş . Şu 80leri bi görsem bnde
elbette erkek kız persentili farklı ama arada 3 aylık yaş farkı var ondan yazdım ben de :) inşaallah bir sıkıntısı yoktur genetik yatkınlıktandır

İstanbul'da iseniz, Hayri gözlüklügil e götürün bebeğinizi, süper çocuk doktorudur.
Bazı organ işlerine karışmış ama bu detay alanını fazla ilgilendirmiyor.

Kesinlikle artık doktorlar hergun bir bardak süt demiyor kefir diyor sonra yoğurt ve peynirler

Kesinlikle artık doktorlar hergun bir bardak süt demiyor kefir diyor sonra yoğurt ve peynirler
Sütün faydası yok da demiyorlar işte. Bunu söylemek için yazmıştım aslında ama umutmuşum eklemeyi. Yani inek sütünü buzağılar içsin demedi doktor. Ancak tabii mayalanmış olanlar “maya” sebebiyle daha faydalı. Çorbalar içinde mesela tarhana da başı çekiyor çünkü “maya”. Yoksa sebze çorbasının hükmü yok değil. Bu şekilde...

Son düzenleme:
babanin boyu uzun ama anneye cekmis yani hani genetik olur ya babaya ya da anneye ceker bazen ikisine bile cekmez tabi spora gönderin simdi degil byüsün vol bol saglikli seyler yedirmeye calisin peynir süt ceviz

Gözlükgiller. Tvde bir programa da çıkıyordu hatta
Süper bı doktordur.
Hatta ben TV de gördüm, bı kız çocuğu çok zayıftı boyu kısamıydı hatırlamıyorum ama bir beslenme düzeni verdi annesine kızı o düzene göre beslenmisler kız bı geldi ki inanılmaz derece kilosu felan düzelmiş.
Bu arada boy genetiktir, ayrıca bı kaç ay uzamaz uzamaz birden uzar.
Her çocuğun ritmi farklıdır.
İki yaşına yaklaşıyor bebeğiniz farklı büyüme atakları olabilir. Dışımız kadar içimiz de büyüyor.

Nasıl bir düzendi acaba... istanbulda değiliz ki götürelim

Bende bi anda büyür diye düşündüm . Bazı arkadaşlarımın çocukları öyle oldu . Bir hafta önce gördüğüm çocuk bi hafta sonra bambaşka bi çıcuk olmuştu .

Bende bi anda büyür diye düşündüm . Bazı arkadaşlarımın çocukları öyle oldu . Bir hafta önce gördüğüm çocuk bi hafta sonra bambaşka bi çıcuk olmuştu .
Benim bı abim iri kıyımdı, bir diğer abim nasıl ufak tefekti cocukken anlatamam hatta ortaokulda benden kısaydı.
Annem hiç ay evladım kısa kaldı uzun kaldı diyen bı kadın da değildi ama çok değişik 3 yapıda evladı vardı kadinin.
Benim ortamda abim lise bbird bir büyüdü ama anlatamam atağa geçti. Şu an 1.89 boyu var.
Fakat çok da iri doğmuşuz büyük abim 5500 Gr, ortanda lise birde büyümeye başlayan da 6000 gr doğmuş 57 cm doğmuşlar.

Nasıl bir düzendi acaba... istanbulda değiliz ki götürelim
Hatırlamıyorum tam olarak ama yumurta pekmez vardı verdikleri arasında, TV de listeyi paylaşmadılar ama.
Her cocuğa farklı hazırlıyor galiba.
Yanlız adam gerçekten alanında bir numara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…