- Konu Sahibi Chivas Regal
-
Benim oğlumda 26 aylık boy ve kilosu nediir :) Allah bağışlasınGenetiktir kısalığı kafaniza takmayın derim. Benim de kızım 26 aylık yaşıtlarına göre uzun eşim de ben de uzunuz böyle şeyler anne babaya bağlı sanırım.
Sizinkini de Allah bağışlasın. 12 buçuk kilo boyu da 93 cm.Benim oğlumda 26 aylık boy ve kilosu nediir :) Allah bağışlasın
ne miniymişsin ya çok sevimli, ben ya 1,55 olmak isterdim ya 1,75. boyum 1,65 çok orta kalıyor. ya çok minyon ya uzun olaydım.
bebişinde de genetiktir, bizde de var böyle bir çift, anne minnoş baba minnoş, bebek onlardan minnoş.
Aslında burda orantı oluyor . Yani boyu kısa olduğu için kilosu orantılı . Doktorumda aynı şeyi söylüyor . Zaten hiç zayıf gözükmüyor . Kiloyu hiç takmadım gelişiminde ama boyu daha uzun olabilecekse ben elimden geleni yapmak istiyorum . Mesela ben hamilelikten önce 44-46 kilo arası gidip geliyordum .Boyun çok takınmadım ama kilosu cidden çok düşükbence araştırılması lazim
Ben ve esimin boyu 165 cm. Oglumuz 24 aylik fakat boyu uzun. Dayisi 185 . Dayiya cekmis diyoruZ,babadan almamis genetikligi şükür. Bir eve iki tuzluk yeter benceSizin boyunuzda kısaymış eşinizinde ortalama bir erkek boyundan kısa gibi geldi bana.
Yada benim çevremdeki erkekler hep 1.80 ve üstü olduğundan
Bence hiç çocuğunuzu doktor doktor gezdirip eziyet etmeyin. Doktorunuz genetik demiş zaten. Bir kaç yıl takip edin. Ergenlik zamanı yüzme, voleybol, basketbol gibi boy uzatacak sporlara yönlendirin. Eğer hala takıyor olursanız.
Hayırlısıyla sağlıklı büyüsün inşallah ❤
Ben ve esimin boyu 165 cm. Oglumuz 24 aylik fakat boyu uzun. Dayisi 185 . Dayiya cekmis diyoruZ,babadan almamis genetikligi şükür. Bir eve iki tuzluk yeter bence
elbette erkek kız persentili farklı ama arada 3 aylık yaş farkı var ondan yazdım ben de :) inşaallah bir sıkıntısı yoktur genetik yatkınlıktandırEvet götürcem kesin . Tabi erkek çocuk olunca biraz daha farklı oluyor iş . Şu 80leri bi görsem bnde
Gözlükgiller. Tvde bir programa da çıkıyordu hattaİstanbul'da iseniz, Hayri gözlüklügil e götürün bebeğinizi, süper çocuk doktorudur.
Bazı organ işlerine karışmış ama bu detay alanını fazla ilgilendirmiyor.
Kesinlikle artık doktorlar hergun bir bardak süt demiyor kefir diyor sonra yoğurt ve peynirlerElbette süt ürünlerinde bir numara kefir, iki numara yoğurt, üç numara süt.. peynirlerde hatta dil , çerkes, kaşar şeklinde fayda sıralaması. Doktor söylemişti. Büyük kızımı zayıf diye götürdüğümde kilo önemsiz deyip kalsiyum ve proteinden ibaret bir menü vermişti. Bunları yesin yeter demiştiMyprettyworld M Msspinkie
Sütün faydası yok da demiyorlar işte. Bunu söylemek için yazmıştım aslında ama umutmuşum eklemeyi. Yani inek sütünü buzağılar içsin demedi doktor. Ancak tabii mayalanmış olanlar “maya” sebebiyle daha faydalı. Çorbalar içinde mesela tarhana da başı çekiyor çünkü “maya”. Yoksa sebze çorbasının hükmü yok değil. Bu şekilde...Kesinlikle artık doktorlar hergun bir bardak süt demiyor kefir diyor sonra yoğurt ve peynirler
babanin boyu uzun ama anneye cekmis yani hani genetik olur ya babaya ya da anneye ceker bazen ikisine bile cekmez tabi spora gönderin simdi degil byüsün vol bol saglikli seyler yedirmeye calisin peynir süt cevizSekam arkadaşlar . Benim 20 aylık bir kızım var . Boyu yaşıtlarına göre baya kısa . Az önce ölçtüm 2 aydır 76-77 cm arası . Bir cm bile uzamamış . Bu arada bende minyonum . Boyum 152-153 cm falan . Eşimin bıyu 174 cm . Çocuk doktorumuza kaç kere araştırmak gerekir mi diye sırdum . Her seferinde genetik dedi . Önümüzdeki hafta için devlet hastanesinden randevu alıcam .Belki boy ve kilosunu takip için yönlendirirler . Bu arada kilosu da 9600 gr . Benim sorum benim gibi minyon bebeği olanlar var mı ? Ne yaptılar ? Doktor kontrolünde takip edildiler mi ?
Süper bı doktordur.Gözlükgiller. Tvde bir programa da çıkıyordu hatta
Nasıl bir düzendi acaba... istanbulda değiliz ki götürelimSüper bı doktordur.
Hatta ben TV de gördüm, bı kız çocuğu çok zayıftı boyu kısamıydı hatırlamıyorum ama bir beslenme düzeni verdi annesine kızı o düzene göre beslenmisler kız bı geldi ki inanılmaz derece kilosu felan düzelmiş.
Bu arada boy genetiktir, ayrıca bı kaç ay uzamaz uzamaz birden uzar.
Her çocuğun ritmi farklıdır.
İki yaşına yaklaşıyor bebeğiniz farklı büyüme atakları olabilir. Dışımız kadar içimiz de büyüyor.
Bende bi anda büyür diye düşündüm . Bazı arkadaşlarımın çocukları öyle oldu . Bir hafta önce gördüğüm çocuk bi hafta sonra bambaşka bi çıcuk olmuştu .Süper bı doktordur.
Hatta ben TV de gördüm, bı kız çocuğu çok zayıftı boyu kısamıydı hatırlamıyorum ama bir beslenme düzeni verdi annesine kızı o düzene göre beslenmisler kız bı geldi ki inanılmaz derece kilosu felan düzelmiş.
Bu arada boy genetiktir, ayrıca bı kaç ay uzamaz uzamaz birden uzar.
Her çocuğun ritmi farklıdır.
İki yaşına yaklaşıyor bebeğiniz farklı büyüme atakları olabilir. Dışımız kadar içimiz de büyüyor.
cok sasirdim bende alt sinirda dedi kilosuda 11.5 son 3 aydir uzamamis dedi ama cocuklar boyunu olctururken rahat durmadiklari icin netmidir olcum yani bi kac ay once olculdugunde ki veri ne kadar dogruydu cunki hastaydi bi saniye zor tutabildik metrenin onunde.Neresi kısaymış yaa 83 cm gayet normal
Benim bı abim iri kıyımdı, bir diğer abim nasıl ufak tefekti cocukken anlatamam hatta ortaokulda benden kısaydı.Bende bi anda büyür diye düşündüm . Bazı arkadaşlarımın çocukları öyle oldu . Bir hafta önce gördüğüm çocuk bi hafta sonra bambaşka bi çıcuk olmuştu .
Hatırlamıyorum tam olarak ama yumurta pekmez vardı verdikleri arasında, TV de listeyi paylaşmadılar ama.Nasıl bir düzendi acaba... istanbulda değiliz ki götürelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?