20 aylık kızımın boyu

genetik siye bisey var ve inanin ne yeseniz icseniz de uzayatacaginiz kadar uzuyorsunuz. annemler sutu yogurdu peyniri saklardi benden, kadinin 5 litre sutten mayaladigi yogurdu tencereyle kapip o gormeden yariladigimi bilirim. sut keza oyle o kadar cok icerdim ki, hatta yan etki yaptigini dusunuyorum zira bu kadar sut urunu tuketmeye 150 cm olmamin aciklamasi olamaz:)

annem de babam da kisadir. ama ben tabiki kisalik konusunda bayragi cekiyorum😂

Sekam arkadaşlar . Benim 20 aylık bir kızım var . Boyu yaşıtlarına göre baya kısa . Az önce ölçtüm 2 aydır 76-77 cm arası . Bir cm bile uzamamış . Bu arada bende minyonum . Boyum 152-153 cm falan . Eşimin bıyu 174 cm . Çocuk doktorumuza kaç kere araştırmak gerekir mi diye sırdum . Her seferinde genetik dedi . Önümüzdeki hafta için devlet hastanesinden randevu alıcam .Belki boy ve kilosunu takip için yönlendirirler . Bu arada kilosu da 9600 gr . Benim sorum benim gibi minyon bebeği olanlar var mı ? Ne yaptılar ? Doktor kontrolünde takip edildiler mi ?
Nedir son durumunuz acaba benimde oğlum biraz kisa

Başka bir çocuk doktoru yok mu?çocuk endokrin görse iyi olur

Aklımdaki soru işaretlerini gidermek adına Çocuk endokrin e danışmak İçin Online randevu almıştım Ediz Yeşilkaya. Bu da asistanının numarası +90 (538) 895 51 06 . KDV dahil 177 TL ye görüntülü danışmanlık yapıyorlar . Ben kafamdaki soru işaretlerimi biraz olsun gidebildim

Nedir son durumunuz acaba benimde oğlum biraz kisa
Mesajınızı yeni gördüm.30 aylıkken çocuk endokrin doktoruna gittik kan testlerinin hepsi normaldi .kemik yaşı 21 aylık çıktı. Geri çıkması iyi biseymis .gittiğimizde 85 cm di .84 cm altı çıkmış olsaydi sıkıntılıydı.doktor 6 ay takip edelim 3.5 cm ve üzeri uzarsa sıkıntı yok dedi . Bizim olcumumuze göre 4.5 cm uzadı o yüzden tekrar goturmedik .kilosuda yaşıtlarına göre düşük 13 kilo ya vardır ya yoktur .Sanırım bana çekti bende minyonum . Ama yine de takip edicem büyüme persentili hep aynı hızda gidiyor . Eğer onda bı gerileme olursa o zaman tekrar götürürüm . Sağlıklı olsun da gerisi hallolur.

Mesajınızı yeni gördüm.30 aylıkken çocuk endokrin doktoruna gittik kan testlerinin hepsi normaldi .kemik yaşı 21 aylık çıktı. Geri çıkması iyi biseymis .gittiğimizde 85 cm di .84 cm altı çıkmış olsaydi sıkıntılıydı.doktor 6 ay takip edelim 3.5 cm ve üzeri uzarsa sıkıntı yok dedi . Bizim olcumumuze göre 4.5 cm uzadı o yüzden tekrar goturmedik .kilosuda yaşıtlarına göre düşük 13 kilo ya vardır ya yoktur .Sanırım bana çekti bende minyonum . Ama yine de takip edicem büyüme persentili hep aynı hızda gidiyor . Eğer onda bı gerileme olursa o zaman tekrar götürürüm . Sağlıklı olsun da gerisi hallolur.
Çok teaekkur ederim ..benimde oğlum 14 aylık 74 cm ..persentilde dusuguz..aynı şekilde benimde boyum 1.53 eşim 1.72 bende bı kaç ay daha beklemeye karar verdim sağlık olsun dediğiniz gibi gerisi hal olur..

Back