- Konu Sahibi Kivirbas95
Amin canım çok teşekkür ederimİnşallah güzel sonuç alırsın ama ne olursun olsun senin için hayırlı olan olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok teşekkür ederimİnşallah güzel sonuç alırsın ama ne olursun olsun senin için hayırlı olan olacak
Sen yap da bana cesaret olBende 19 transfer oldum ama test yapmaya korkuyorum
Sen yap da bana cesaret ol ayy gaz verinde yapim ya yoksa yapamam
Yaa bende ankara bahcecide salı günü transfer oldum 26 sındaBende Ankara Bahçeci de oldum
İnşallah çok güzel sonuçlanırYaa bende ankara bahcecide salı günü transfer oldum 26 sında
İnşallah haberleşelim kızlarİnşallah çok güzel sonuçlanır
Bende 26 sında 4.gün 2 embriyo transferi oldumYaa bende ankara bahcecide salı günü transfer oldum 26 sında
İnşallah canım benim benim yarın test günüm bakalım öğreneceğiz Allah’ın izniyleMerhabalar kızlar bende Ankara bahçeci de 27 sinde 6. Gün embriyosu transfer oldum inşallah güzel haberler alırız
Hadi inşallah güzel haberlerini duyalım canım haberdar etİnşallah canım benim benim yarın test günüm bakalım öğreneceğiz Allah’ın izniyle
Sicak transfer mi dondurulmus embriyo mu oldunBende 26 sında 4.gün 2 embriyo transferi oldum
Canım yaptırdın mı sonucun nasilİnşallah canım benim benim yarın test günüm bakalım öğreneceğiz Allah’ın izniyle
Naptın canım inşallah güzel haberler vardırİnşallah canım benim benim yarın test günüm bakalım öğreneceğiz Allah’ın izniyle
Pozitif canım takip edilecek ama tekrar kan vereceğimNaptın canım inşallah güzel haberler vardır
Pozitif canım ama takip edilecek 1 kere daha kan vereceğimCanım yaptırdın mı sonucun nasil
Maşallah canım çok şükür inşallah kucağına almak nasip olur hayrlı uğurlu olsun inşallah bu süreç çok önemli sakin az da olsa ağır kaldırma ben ilkini pencere acayim dedim sert geldi çok az zorlandım kanamam oldu. Dinlen hep büyümesini artmasını beklePozitif canım ama takip edilecek 1 kere daha kan vereceğim
Sicak transfer mi dondurulmus embriyo mu oldun
Ayyyy çok sevindim hayırlısı ile artsın inşallah canım darısı bizlerePozitif canım ama takip edilecek 1 kere daha kan vereceğim
Eşimden bin kere razı olsun Allah elimi işe sürdürmüyor zaten hep dinleniyorum arada yürüyüş yapıyorum Allah razı olsun canım benim inşallah isteyen herkese nasip olsunMaşallah canım çok şükür inşallah kucağına almak nasip olur hayrlı uğurlu olsun inşallah bu süreç çok önemli sakin az da olsa ağır kaldırma ben ilkini pencere acayim dedim sert geldi çok az zorlandım kanamam oldu. Dinlen hep büyümesini artmasını bekle