kızlar hoşbulduk canım sende hoşgeldin sayfamıza
nasıl geçti bılmıyorum ama sinirliydim biraz paron 2bucukta gelck dediler ben 1de ordaydım beni çağırdılar saat 1 de tekrar cv doldurdum 3bucukta mudür gelınce arıcak seni dedi saat 5 oldu dayanamadm artık eve geldim otobsteyken aradılar müdür geldi 6 da burda olungelde snirlenme ya gelemem saatlerdirsizi bekliyorum şuan dönüş yapıyorum dedim o zmn napalım müdür geç geldi dedi yarın gelrim dedim !!!
ayıp etmişler ya, azıcık saygılı olsalar ölürler.. sen 10 dk geç kalsan, direk - de baslarlar değerlendirmeye.. ama yarın bu ayıplarının karsılığını olumlu düşünerek verirler insallah.. iyi düşünelim ii olsun...
Kahveee almayaaaa çıktım diye erkek ardasim yüzüme kapadı teli çok Cnm şıkkın şimdi 1 hafta konuşmaz bnmle sevgililer gunü üstü yapılacak şey mı bu yaaa belkide ayrılır benden çok kızmasa teli kapatmazdı çok kızdı
kuzum delirme be kahve almaya çıktın diye senden niye ayrılsın
hıııı ya dışarı akşam çıkmana kızıyor ve sende çıktın demi
ay bendeee .s tamam canım açıklamanı yap ona kendinden emin bi şekilde böyle böyle de bu yüzden çıktım de hemen ayrılık düşünme sakinleş birazzz nolurrNe bilim kuzum yaaa ben bu adamı kaybetmekten çok korkuyorum sanırım o yokken dışarı ciktim diye kızdı ama arkadasım kahve icmeye gelecekti ve bnm evde hic kahvem kalmamıştı
ay bendeee .s tamam canım açıklamanı yap ona kendinden emin bi şekilde böyle böyle de bu yüzden çıktım de hemen ayrılık düşünme sakinleş birazzz nolurr
Kaç kez aradım acmadı sora telini kapadı az önce acmış msj attım yemn ettim kötü bısi yapmadım sadece kahve almaya indim diye ama geri msj dahi atmadı sanırım hersey bitti
Kahveee almayaaaa çıktım diye erkek ardasim yüzüme kapadı teli çok Cnm şıkkın şimdi 1 hafta konuşmaz bnmle sevgililer gunü üstü yapılacak şey mı bu yaaa belkide ayrılır benden çok kızmasa teli kapatmazdı çok kızdı
Kaç kez aradım acmadı sora telini kapadı az önce acmış msj attım yemn ettim kötü bısi yapmadım sadece kahve almaya indim diye ama geri msj dahi atmadı sanırım hersey bitti
juli bu çocuğa kafa atasım geliyor, haber vermiş miydin çıkarken
hayret bişey ya varmı böyle bişey çıkarken mesaj atsaydın kuzum keşke yok btmedi bi sakin ol böle bişey sölediğin zaman herkezbahane olarak algılar bunu ayrılmak istiyomuş demekki der ama belliki sevgilin çok kıskanç sende ona göre davransana kuzum niye sölemedin ki ya neyse olan olmuş yemin etme ya etme cıktın kahve aldın almak zorundaydın çünkü bi kendine gelll kızcam şimdi yaaaa
nasıl yaa? markete kahve almaya gittin diye mi kızdı ?
tamam sıkma canını ya vardır bundada bi hayır sakinleşir biraz konuşursunuz
tepemize çook çıkardık yavrum çoook. Sen anlıyorum çünkü bende de var kaybetme korkusu üst derece sanki bulunmaz hint kumaşları
juli sende biliyorsun 2-3 gün sonra normale dönecek. Ama ben düşünüyorum böyle adamlarla ömür geçer mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?