Ben Bursa kardesim İstanbul Uni okuyor
merhaba bende gelebilir miyim
kızlar ben parfüm olarak jadore kullanıyordum... Seviyordum da bunu..
Ama erkek arkadaşım, channel change veya hiptonıc poison 'dan birini secmemi istiyo... Bana hediye edecekte ( ben isteyeceğim, o alacak, nasıl hediyeyse)
channel change ı biliyorum ama açık parfüm olarak kullandımki çok hoş değildi, orjinali daha da güzel olacaktır eminim de... Hiptonic poison da nasıl bilmiyorum açıkcası, kullandınız mı ?
ikisinide kullanmadım kokularını bilmiyorum ama ne tür kokulardan hoşlanıyosun netten bi araştır bakalım bunların aroması neymiş ama bence bilmediğin parfümü al hem öğrenmiş olursun :))
iyiyim canım sen nasılsın pazar günü öyle evde geçiyor işte izin günüm dinleniyorum :)
kızlar ben parfüm olarak jadore kullanıyordum... seviyordum da bunu..
ama erkek arkadaşım, chanel change veya hypnotıc poison 'dan birini secmemi istiyo... Bana hediye edecekte ( ben isteyeceğim, o alacak, nasıl hediyeyse)
channel change ı biliyorum ama açık parfüm olarak kullandımki çok hoş değildi, orjinali daha da güzel olacaktır eminim de... hiptonic poison da nasıl bilmiyorum açıkcası, kullandınız mı ?
kızlar ben parfüm olarak jadore kullanıyordum... seviyordum da bunu..
ama erkek arkadaşım, chanel change veya hypnotıc poison 'dan birini secmemi istiyo... Bana hediye edecekte ( ben isteyeceğim, o alacak, nasıl hediyeyse)
channel change ı biliyorum ama açık parfüm olarak kullandımki çok hoş değildi, orjinali daha da güzel olacaktır eminim de... hiptonic poison da nasıl bilmiyorum açıkcası, kullandınız mı ?
heheh, onu da ben kendim alayım bari.. o olmadığında da onu kullanırımSen ikisini de secme eliie saab alsın soyle :) birdaha vazgecemiceksin
Canım ben kullandım hypnotic poison. İlk sıkınca biraz ağır geliyor ama sonradan kokusu çok cezbedici ve kalıcı. Erkekler çok etkileniyor o kokudan hatta bir ara yasaklanmış diye biliyorum ben. Kokusu süper. Tek yapman gereken bi yere gitmeden 10 dk önce sık mümkünse.
Selam kızlarrr nasılsınızYeni gelenler hoşgeldiler şeref verdiler Anzer ve gzs herşeyde hayır vardır bitmesi karşınıza daha iyi biri çıkacağı içindir. Bana öyle oldu eski sorunlu sözlümden ayrıldım şimdi başkasıyla çok mutluyum çok iyi biri çıktı karşıma. Allah tez zamanda sizin karşınıza da ruh eşinizi çıkarsın Julia Allah kavuştursun canım kardeşinle.
ben geldimmmm kimer burdaaaa yeni üyeler gelmiş hoşgeldiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?