Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmmm
tmm cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin bol şansinşallah canım inşallah bizimde yüzümz güler canım
iyi geceler canım yarın iş görşmesiden sonra gelrim yanınıza bende yatıım şimdi dua edin bana
Allah bozmasın maşallah :) tamamına erdirir inşallah gelin olduğunu görürüz..
bende öyle gün geçtıke sevıyorum onu ama o gün geçtikçe uzaklaşıyor sanki aynı sende benm yasadıklaerımı hatta bizim yaşadıklarıomızı yaşıyoruz
inşallah canım inşallah bizimde yüzümz güler canım
iyi geceler canım yarın iş görşmesiden sonra gelrim yanınıza bende yatıım şimdi dua edin bana
iyi geceler inşallah iyi geçer görüşmen görüşmek üzere..
çeki düzen vermemiz lazım, kaçırmayalım adamları elimizden, seviyoruz malum
iyi geceler canm, allah yardımcın olsun, hayırlıysa olsun inşallah, hayırsızsa da allah yazdıysa bozsun...
amin cnmmm sağol
tmm cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin bol şans
min inş bende senin adını yazcam söz yakkıbımın altına o zaman
hadi kaçtım ben kızlar iyi geceler
amin cnmmm sağol
tmm cnm inşallah iyi haberlerle gelirsin bol şans
min inş bende senin adını yazcam söz yakkıbımın altına o zaman
hadi kaçtım ben kızlar iyi geceler
Anlaştık cnmmhadı bu sözümüz olsun kim önce giderse adımızı yazcak :)
Tövbe ettim gibi birşey
Günaydın kızlarrkardesimi yolculadık şimdi
Yatsam mı acaba biraz daha diye düşünüyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın ben daha gtmedim 1de orda olucam sabha sıze bı bakıım dedim kardeşin nereye gtti
kız sen nıe spora para verıosn bnde balık etlıym dıyet dıyet dıe ölcem bi gün çık dışarda koş para vernce kilolarn gtmıyorki.s
şuan burdayoksunuz gelince bana şans dileyin seviliyorusunuz :) öptüm sizi grsz kızlar ha bu zayflama konusunu konuşalım gelince :)
Tünaydin Cnm nasılsın bende arkadasımı bekliyorum saat 14:30 da kahve icmeye gitcezgünaydın kızlar....
allah kavuştursun canım, kardeşin nereye gitti ? üniv. de falan okuyo heralde, biz o işi gecen hafta yaptık...
bende önce annemle babamı pazara götüreceğim, ordan da spora gececeğim, ben kiloluyumda azıcık.. azıcıktan fazla hatta... diyet yapaasamda bi türlü, spora para verdim die gidiyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın ben daha gtmedim 1de orda olucam sabha sıze bı bakıım dedim kardeşin nereye gtti
kız sen nıe spora para verıosn bnde balık etlıym dıyet dıyet dıe ölcem bi gün çık dışarda koş para vernce kilolarn gtmıyorki.s
şuan burdayoksunuz gelince bana şans dileyin seviliyorusunuz :) öptüm sizi grsz kızlar ha bu zayflama konusunu konuşalım gelince :)
Bol şans cnmm aksama zayıflama konusunda mutlaka Engin tecrübelerimden bahsederim sana
Allah kavuştursun..bu arada hangi şehirlerdesiniz
Allah kavuştursun..bu arada hangi şehirlerdesiniz
merhaba bende gelebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?