valla normale döner mi bilmiorummm cnm açıklama bile ypmmı beklemeden teli yüzüme kapadı yaaa![]()
canım buna benzer olay yaşadınız dimi sık sık o da alışmış artık sen arayıp yalvarcaksın o da uyuzluk yapacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla normale döner mi bilmiorummm cnm açıklama bile ypmmı beklemeden teli yüzüme kapadı yaaa![]()
canım buna benzer olay yaşadınız dimi sık sık o da alışmış artık sen arayıp yalvarcaksın o da uyuzluk yapacak
çok saskınım, su an...bende de var kaybetme korkusu, bende çok seviyorum anlıyorum seni kesinlikle su an sana yaptığı hareketten dolayı üzgünsün ama üzülme canım ya, asıl barısırsanız ne yapacaksın evlenince sen ? sen çalışıyo musun, çalışmanı ister mi evlenince ki ?
benikide çalışmamı istemiyo ama ben ben istiyorum die sesde çıkarmıyo gerçi... ama allahtan böyle bişey yapmıyo ya.. nerdesin der,bazen söylemek istemem mesela söylenmez ayıp derim, anladım ben derhalbuki ayıp falan yok, öylesine derim yani, öyle de bari sende
![]()
var ya benim uyuzunda senin uyuzda aşağı kalır yanı yok. Uzak şehirlerde olmamızdan gayet memnunum ya. püff
allah yardımcınız olsun kızlar ya, saskınım valla.. bende isterim benimkide bana düşkün olsun ama bu kadar diil, bi tık altı iyiama benimki bi kaç tık altı
![]()
hoşgelin cnmmm ynen bende senin durumdayım bizde konusmuoruzSelammm kızlar benide alın aranıza :) Bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık ilişkim vardı ama 1 haftadır küssüzSöylediği bir söze alındım surat yaptım die tartıştık 3 gün hiç bir şey olmamış gibi konuştu benle benimde tepem attı. Sonrası kavga gürültü
![]()
Selam kızlarrrr....
heheh, onu da ben kendim alayım bari.. o olmadığında da onu kullanırım
belli etkilendiği, adam ya o ya o diyoanladı en az bi 10 dk önce sık diyorsun
çok da sıkarım ben ya, bastan aşağıya, abartmayayım o zmn sıkarken çok onu alırsam...
chanel i bildiğimden onu aldırmayacağım ama yine de hypnotic poisonu da aldırmadan gidip bi yerde deneyeyim çaktırmadan, alacakmışım gibibirde yorumlara baktım esmere yakışır, beyaza yakışmaz falan demişler, öyle sey mi olur dedim ben ama oluyo mu ki
![]()
selam tatlım![]()
selam cnmmmben gene mutsuzzzz
![]()
Nasılsınız bakalım?
Ben çok mutluyum çünkü sınavlarım bitti iyide geçse kötüde geçse o stresi üstünden atmak harika :)
Juli okudum canım antonyo baya havalanmış biraz havasını al istersen iyi olur![]()
kız toplasan 7 dakka sürmedi dışarı çıkıp eve girmemJulia hoş bulduk canım okudum senin yazdıklarını ama senin hatan yokki aramışsın sen haber vermek için.
inşallah canım ya hayırlısı olmazsada üzülmem hayırlısı değilmiş derim ama bana 2 bucukta gelin diyosnz 1de cagırıyorsunuz 5 e kadr bekletp bn gıdınce 6da cagırıyorsunuz yarın sölicem bunu istiyorlarsa almasınlar gelemem öle bekletilmeye hak yemeğe falan
Geçmişi okudum. Ah be julia sen bu adama çok yüz vermişsin kahve almaya gittin diye konuşmuyorsa çok zor durumun. Bir de anlamış sanırım onu kaybetmekten çok korktuğunu bunu kullanıyor gibiBu kadar taviz vermemeye çalış canım üzülen sen olursun:26:
Bencede bi kötülük yok ne olmuş yani markette kadar gitmişsen hem zaten aramışsın yani telefonu duymayan o hem pat diye niye suratına kapatıyor kızsın bagırsın cagırsın derdi neyse söylesin. Bende sabahları evden çıkınca mesaj atıyordum çıktım ben die niye evden çıkmadan atmıyor muşumne fark varsa bir türlü anlamıyor açıklama başıma bir iş gelirse sanki başıma bir iş gelse ne olacak sen gelene kadar zaten olan olur hem ben o sırada arayıp başıma şu geldi gel kurtar beni diyebilecek miyim bakalım :) aynısını bende ona yaptım :) arkadaşının yanına ugramış kafasını vurmuş :) bana niye haber vermedin dedim 5dk ugrayıp çıkacaktım dedi iyi olmuş o zaman kafanı vurmuşsun cezanı almışsın dedim :)