20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

nasıl ne mesaj atıo ne arıo

yarınnnn ban o kadar ihtiyacı var kiii halbukiiiii orhangaziye bir iş için gitti ama inadından ne arar ne sorar

Tamam işte sende arama..
O senle böyle saçma bi sebepten dolayı 2 saat küsüyorsa sende onunla 4 saat küs.. Anlasın bazı şeyleri..

ben kötüyüm ya 2 haftalık yatışstan sonra yine iş püff yine 6da kalkmak hiç gidesim yok ya ev kızı olmalıymışım ben

Juila daha önce böyle bir şey olmuş muydu? Çok mu geçti saatte bu kadar tepki veriyor?

saat 4 tü sanırım cnmm arar ara tartışıoz ama barışıoruz bu sefer bişi demeden teli yüzüme kapadı

O zamanda sıkılırdın eminim evde oturmaktan :)
Öğrencilerini özlemedin mi hem?

ya özledim ama ergenuslar iyice raydan çıktı , aileler bir tuhaf, gazino var çalıştığım ilçede ve adamlar ordan çıkmıyor,bi sürü parçalanmış aile, çarpık ilişkiler ve ortasında çocuklar onalara yardımcı olmaya çalışan ben

Eğlenceli yanları da var seviyorum

o alışmı nasıl olsa julia beni bırakamaz diye sıkıyor seni çok zor biliyorum ama sende onu arama, mesajları kes. Seviyorsa döner kötü bir şey yok yaptıgın çünkü saat 4 müş hava bile kararmamış markette gitmek içinde izin mi alacakmışsın abartmış

arasam da açmaz zaten cnmmm

Tahmin ediyorum malesef..
Baya bi o -kaybetmekten korktuğun- duyguyu vermişsin çünkü.. Adam kendinden emin ve daha da şişirilmesini istiyor egosunun..
Sana düşen tek şey sabredip aramamak günlerce aramasa bile.. Bence tabi..

Limoncum lise öğretmeni misin? Branşın ne canım?

keske dayanabilsemmmm

Kötüymüş baya ya.. Benimde üni.de staja gittiğim okullar felakettii.. Liseliler aynı senin ergenuslar gibi.. Jilet taşıyan bile vardı.. Bi keresinde bi tanesini azarlamıştım ders anlatırken, sonra nasıl pişman oldum.. Ama ben pişman olunca da o geldi ben bişe demeden özür dilerim hocam demişti :)

keske dayanabilsemmmm

Dayanırsın canım ne var ki o yokken de sen yaşıyordun..
Aramak için dayanamadığın zamanlarda kk ya gel, kitap oku, netten oyun oyna oyalan bir şekilde.. Bak sana garanti veriyorum sen değerli olacaksın onun bu huylarına katlanmayıp birde üstüne kaybetme korkun olmadığını hissettirdiğinde

ya bizim okul gayet iyi diye geçmesine rağmen böyle eğitim sisteminden de ebten de soğudum senin branş ne canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…