nasıl ne mesaj atıo ne arıo
yarınnnn ban o kadar ihtiyacı var kiii halbukiiiii orhangaziye bir iş için gitti ama inadından ne arar ne sorar
Nasılsınız bakalım?
Ben çok mutluyum çünkü sınavlarım bitti iyide geçse kötüde geçse o stresi üstünden atmak harika :)
Juli okudum canım antonyo baya havalanmış biraz havasını al istersen iyi olur
ben kötüyüm ya 2 haftalık yatışstan sonra yine iş püff yine 6da kalkmakhiç gidesim yok ya ev kızı olmalıymışım ben
Tamam işte sende arama..
O senle böyle saçma bi sebepten dolayı 2 saat küsüyorsa sende onunla 4 saat küs.. Anlasın bazı şeyleri..
Juila daha önce böyle bir şey olmuş muydu? Çok mu geçti saatte bu kadar tepki veriyor?
O zamanda sıkılırdın eminim evde oturmaktan :)
Öğrencilerini özlemedin mi hem?
ben ne yapacağımı bilmiorum artık cnm yaaaaaabildiğim tek şey onu çok seviorum ve onu kaybetmekten de deliler gibi korkuorummm
hey allam yaaa[/QUOT
Canım ona dersini vermediğin sürece akıllanmaz o. Kaybetme korkusu yokki böyle üzüyor seni. Biraz kaybetme korkusunu da sen ona hissettir bakalım biraz nasıl oluyomuş anlasın. Sende arama sorma ki anlasın hatasını
ben ne yapacağımı bilmiorum artık cnm yaaaaaabildiğim tek şey onu çok seviorum ve onu kaybetmekten de deliler gibi korkuorummm
hey allam yaaa[/QUOT
Canım ona dersini vermediğin sürece akıllanmaz o. Kaybetme korkusu yokki böyle üzüyor seni. Biraz kaybetme korkusunu da sen ona hissettir bakalım biraz nasıl oluyomuş anlasın. Sende arama sorma ki anlasın hatasını
ben onsuz duramam cnmmmmdayanamam o kadar cok sevorum kii
arasam da açmaz zaten cnmmm
ya özledim ama ergenuslar iyice raydan çıktı , aileler bir tuhaf, gazino var çalıştığım ilçede ve adamlar ordan çıkmıyor,bi sürü parçalanmış aile, çarpık ilişkiler ve ortasında çocuklar onalara yardımcı olmaya çalışan ben
Eğlenceli yanları da var seviyorum
Tahmin ediyorum malesef..
Baya bi o -kaybetmekten korktuğun- duyguyu vermişsin çünkü.. Adam kendinden emin ve daha da şişirilmesini istiyor egosunun..
Sana düşen tek şey sabredip aramamak günlerce aramasa bile.. Bence tabi..
Limoncum lise öğretmeni misin? Branşın ne canım?
ya özledim ama ergenuslar iyice raydan çıktı , aileler bir tuhaf, gazino var çalıştığım ilçede ve adamlar ordan çıkmıyor,bi sürü parçalanmış aile, çarpık ilişkiler ve ortasında çocuklar onalara yardımcı olmaya çalışan ben
Eğlenceli yanları da var seviyorum
ben onsuz duramam cnmmmmdayanamam o kadar cok sevorum kii
Canım sana edindiğim tecrübelere göre konuşayım gerek kendi yaşadığım gerekse çevremde gördüklerim. Bazen sevgi yetmez. Hele ki karşındaki kişi senin ona duyduğun sevgiyi,güveni kullanıyorsa. Bazı durumlarda bağrına taş basman gerekir ki kendi iyiliğin için. Bu hayatta en önde kendini tut her zaman asla ve asla sevgilini kendinden üstün tutma. Çünkü erkekler bizim gibi düşünceli değiller ( düşüncelisi de vardır ama bize denk gelmiyor demekki) duygularımızı bize karşı kullanıyorlar..
Limoncum lise öğretmeni misin? Branşın ne canım?
keske dayanabilsemmmm
Kötüymüş baya ya.. Benimde üni.de staja gittiğim okullar felakettii.. Liseliler aynı senin ergenuslar gibi.. Jilet taşıyan bile vardı.. Bi keresinde bi tanesini azarlamıştım ders anlatırken, sonra nasıl pişman oldum.. Ama ben pişman olunca da o geldi ben bişe demeden özür dilerim hocam demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?