20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

çok saskınım, su an...bende de var kaybetme korkusu, bende çok seviyorum anlıyorum seni kesinlikle su an sana yaptığı hareketten dolayı üzgünsün ama üzülme canım ya, asıl barısırsanız ne yapacaksın evlenince sen ? sen çalışıyo musun, çalışmanı ister mi evlenince ki ?

benikide çalışmamı istemiyo ama ben ben istiyorum die sesde çıkarmıyo gerçi... ama allahtan böyle bişey yapmıyo ya.. nerdesin der,bazen söylemek istemem mesela söylenmez ayıp derim, anladım ben der halbuki ayıp falan yok, öylesine derim yani, öyle de bari sende

canım buna benzer olay yaşadınız dimi sık sık o da alışmış artık sen arayıp yalvarcaksın o da uyuzluk yapacak

evet amaaaaa teli yüzüme kapatınca daha da korktummm

çalışıorummmm ama bana çalışma demedi çalışm derse de fark etmez otururum evde paşa paşa bakar bana

saat 4den beri msj dahi atmadı sanırım bittii

var ya benim uyuzunda senin uyuzda aşağı kalır yanı yok. Uzak şehirlerde olmamızdan gayet memnunum ya. püff

allah yardımcınız olsun kızlar ya, saskınım valla.. bende isterim benimkide bana düşkün olsun ama bu kadar diil, bi tık altı iyi ama benimki bi kaç tık altı

allah yardımcınız olsun kızlar ya, saskınım valla.. bende isterim benimkide bana düşkün olsun ama bu kadar diil, bi tık altı iyi ama benimki bi kaç tık altı

bnm artık bi sevgilim yok ki cnmmmm artık arayıp sormaz beniii

Selammm kızlar benide alın aranıza :) Bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık ilişkim vardı ama 1 haftadır küssüz Söylediği bir söze alındım surat yaptım die tartıştık 3 gün hiç bir şey olmamış gibi konuştu benle benimde tepem attı. Sonrası kavga gürültü

hoşgelin cnmmm ynen bende senin durumdayım bizde konusmuoruz
Selam kızlarrrr....

selam cnmmm ben gene mutsuzzzz

Canım ben buğday tenliyim bana yakışmıştı. Beyaza da yakışır ya bence niye yakışmasınki Ama çok etkileyici bir koku

nasıl ne mesaj atıo ne arıo

yarınnnn ban o kadar ihtiyacı var kiii halbukiiiii orhangaziye bir iş için gitti ama inadından ne arar ne sorar

Julia hoş bulduk canım okudum senin yazdıklarını ama senin hatan yokki aramışsın sen haber vermek için.
kız toplasan 7 dakka sürmedi dışarı çıkıp eve girmem yaaaaa diyelimmmm dışarı kahve içmeye gittim arkadaslarımlaaa böle bile olsa ne kötülük var kiii ben sadece khve aldım marketten geri döndüm

Geçmişi okudum. Ah be julia sen bu adama çok yüz vermişsin kahve almaya gittin diye konuşmuyorsa çok zor durumun. Bir de anlamış sanırım onu kaybetmekten çok korktuğunu bunu kullanıyor gibi Bu kadar taviz vermemeye çalış canım üzülen sen olursun:26:

Bencede bi kötülük yok ne olmuş yani markette kadar gitmişsen hem zaten aramışsın yani telefonu duymayan o hem pat diye niye suratına kapatıyor kızsın bagırsın cagırsın derdi neyse söylesin. Bende sabahları evden çıkınca mesaj atıyordum çıktım ben die niye evden çıkmadan atmıyor muşum ne fark varsa bir türlü anlamıyor açıklama başıma bir iş gelirse sanki başıma bir iş gelse ne olacak sen gelene kadar zaten olan olur hem ben o sırada arayıp başıma şu geldi gel kurtar beni diyebilecek miyim bakalım :) aynısını bende ona yaptım :) arkadaşının yanına ugramış kafasını vurmuş :) bana niye haber vermedin dedim 5dk ugrayıp çıkacaktım dedi iyi olmuş o zaman kafanı vurmuşsun cezanı almışsın dedim :)

Ne düşüncesizler ya İşverenler çok saygısız ve düşüncesiz oluyor gerçekten. Neyse glsmn sıkma canını sende.

ben ne yapacağımı bilmiorum artık cnm yaaaaaa bildiğim tek şey onu çok seviorum ve onu kaybetmekten de deliler gibi korkuorummm

hey allam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…