20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

hmm, tebrik ederim o zmn, malum ts yi 3 farkla yendiniz..

gsz, hoşgeldinn canım.. nasılsın?

hoşbuldum canım iyi diyelim öyle olalım bu akşam biraz duygusala bağladım galiba gözyaşım düştü düşecek yalnız hissediyorum kendimi

kıyamam sana ama ben, noldu, neden öyle hissediyorsun bakim.. bende çok sık yasarım, sebebi yok gibi gözkür ama alttan alta vardır sebebi...

Ben limon 25olacağım yakında kendi çapımda öğretmenim gsliyim

kız dün konuşmuştuk seninle sanki ya ben bebek mamasına başladım midem alt üst oldu öğğ bebeleri anlıyorum şimdi bu yenir mi ya :120::120::120::120:

ne öğretmenisin canım??

bende esinize en son ne zmn ezl oldunuzu okuyorum burdadenk gelince, gül gül gül ölüyorum yaa iyiki açmışlar o topiği

evet canım ilk sayfalarda yazmıştım bana artık seni arkadaş dost olarak seviyorum demişti

hmm, hatırladım hatırladım, unutulacak gibi diil
üzülme kuzum yaa, allah karsına çok daha iyi birini, seni ve sevgini hak eden birini çıkaracaktır inş. Değer mi hiç, sanaöyle diyen biri için kendini üzmeye?

öyle değmiyor bi işede yaramıyor da keşke bi ilaç bişey olsa hemen unutabilsek bizi üzenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…