günaydın kızlar ya öküz hepsi
günaydın canım...
birden kendimi buranın bekçisi gibi hissettim7/24 burdayım namaza kalkmıştım ama uyuyamadım bir daha...
Sen işe gideceksn limoncum sanıyorum ki, kolay gelsin sana şimdiden..
günaydın kızlarrr
gunaydın kızlar nasılsınızGunaydinlarr ben de geldim
ıyıyım hayatım sen nasılsınnapıyorsun cnm nasılsın
ıyıyım hayatım sen nasılsın
gunaydın kızlar nasılsınız
lımoncum okuz kım ?
cok yorgun ve halsızım bogazlarım agrıyo ısyerımde calısan adamın yuzunden kaptım heralde oraya buraya hapsuruyodu agzını kapamadan :)Nasılsın cnmm
cok yorgun ve halsızım bogazlarım agrıyo ısyerımde calısan adamın yuzunden kaptım heralde oraya buraya hapsuruyodu agzını kapamadan :)
sen nasılsın dun nasıl gectı bakalım
Kendimi tanitsam daha iyi olurdi sanki ilk basta 20yasindayim Ankarada yasiyorum gordugunuz gbi iki yil sekiz aylik bir iliskim var kucuk kaldim birazcik aranizda ama topigin yas araligini alt sinirdan yakalayinca ben de geldim:) bu arada tesekkurler bugun enerjim yerinde sen nasilsin
cok yorgun ve halsızım bogazlarım agrıyo ısyerımde calısan adamın yuzunden kaptım heralde oraya buraya hapsuruyodu agzını kapamadan :)
sen nasılsın dun nasıl gectı bakalım
ohh sefanız olsun buzlar erısın :)))Güzeldi Cnm yemek yedik alışveriş yaptık sohbet ettik masaj koltuklarında kahkaha attikk alışveriş merkezlerine koyuyorlar yaa hani 1 tl atıp oturmuştum
Güzeldi Cnm yemek yedik alışveriş yaptık sohbet ettik masaj koltuklarında kahkaha attikk alışveriş merkezlerine koyuyorlar yaa hani 1 tl atıp oturmuştum
tatlım hosgeldın bende 20 yasındayım :) en kuzuk sen degılsın yanı hangı ay dogumlusun bakalımKendimi tanitsam daha iyi olurdi sanki ilk basta 20yasindayim Ankarada yasiyorum gordugunuz gbi iki yil sekiz aylik bir iliskim var kucuk kaldim birazcik aranizda ama topigin yas araligini alt sinirdan yakalayinca ben de geldim:) bu arada tesekkurler bugun enerjim yerinde sen nasilsin
aynen sekerım napalım dayancaz mecburbu adamında sana yarardan çok zararı vae he psikolojik hasta sinir ettiği yetmedi şimdide fiziksel hastalığa başladı hee
tatlım hosgeldın bende 20 yasındayım :) en kuzuk sen degılsın yanı hangı ay dogumlusun bakalım
aynen sekerım napalım dayancaz mecbur
ya bna akıl verın bu cocuk aksam bnmle konuscakmısss
olaylar soyle gelıstı :)ne dedi nasıl dedi onu bi yaz bakim önce
olaylar soyle gelıstı :)
bu cocuk benı sevıyomus bana soyleyemıyomus arkadasını yollamıstı ya hanı gecen gun persembeydı sanırım bn bıse demedım ...
bgnde depoda bu kaldı habıre dukkana gelıp gdıyo fılan bgn en sonunda numaramı ıstedı senle aksam konusmam lazım kacta cıkıon dedı bende verdım numaramı dha oncede ıstemıstı bn vermemıstım aksam konusunca ne dıcem ben ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?