20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

günaydın kızlar ya öküz hepsi

günaydın canım...

birden kendimi buranın bekçisi gibi hissettim 7/24 burdayım namaza kalkmıştım ama uyuyamadım bir daha...

Sen işe gideceksn limoncum sanıyorum ki, kolay gelsin sana şimdiden..

günaydın kızlarrr

Gunaydinlarr ben de geldim
gunaydın kızlar nasılsınız
lımoncum okuz kım ?

gunaydın kızlar nasılsınız
lımoncum okuz kım ?

Kendimi tanitsam daha iyi olurdi sanki ilk basta 20yasindayim Ankarada yasiyorum gordugunuz gbi iki yil sekiz aylik bir iliskim var kucuk kaldim birazcik aranizda ama topigin yas araligini alt sinirdan yakalayinca ben de geldim:) bu arada tesekkurler bugun enerjim yerinde sen nasilsin

cok yorgun ve halsızım bogazlarım agrıyo ısyerımde calısan adamın yuzunden kaptım heralde oraya buraya hapsuruyodu agzını kapamadan :)
sen nasılsın dun nasıl gectı bakalım

cok yorgun ve halsızım bogazlarım agrıyo ısyerımde calısan adamın yuzunden kaptım heralde oraya buraya hapsuruyodu agzını kapamadan :)

Güzeldi Cnm yemek yedik alışveriş yaptık sohbet ettik masaj koltuklarında kahkaha attikk alışveriş merkezlerine koyuyorlar yaa hani 1 tl atıp oturmuştum

hoşgeldin haftasonu yoktum buralarda yanlız değilsin bende 20 yaşındayım 11 aylık bir ilişkim var benimde

bu adamında sana yarardan çok zararı vae he psikolojik hasta sinir ettiği yetmedi şimdide fiziksel hastalığa başladı hee

Güzeldi Cnm yemek yedik alışveriş yaptık sohbet ettik masaj koltuklarında kahkaha attikk alışveriş merkezlerine koyuyorlar yaa hani 1 tl atıp oturmuştum
ohh sefanız olsun buzlar erısın :)))
ya julııı bu cocuk numaramı ıstedı bende vermek zorunda kaldım utandım :)
hanı bzm ısyerıdnekı varya bıde dedıkı aksam kacta ckıon senle konusmm lazm dedı

ohh mşh julıacığım bi hafta sonu görmedim olayı bitirmişsin diyim detaylandır brzda biz sevinelim yaw bari senin mutluluğunla

tatlım hosgeldın bende 20 yasındayım :) en kuzuk sen degılsın yanı hangı ay dogumlusun bakalım

bu adamında sana yarardan çok zararı vae he psikolojik hasta sinir ettiği yetmedi şimdide fiziksel hastalığa başladı hee
aynen sekerım napalım dayancaz mecbur
ya bna akıl verın bu cocuk aksam bnmle konuscakmısss

ne dedi nasıl dedi onu bi yaz bakim önce
olaylar soyle gelıstı :)
bu cocuk benı sevıyomus bana soyleyemıyomus arkadasını yollamıstı ya hanı gecen gun persembeydı sanırım bn bıse demedım ...
bgnde depoda bu kaldı habıre dukkana gelıp gdıyo fılan bgn en sonunda numaramı ıstedı senle aksam konusmam lazım kacta cıkıon dedı bende verdım numaramı dha oncede ıstemıstı bn vermemıstım aksam konusunca ne dıcem ben ayyy

ama cnm baştan sana sorduğumda istemiyorum böyle birini demiştin numaranı vermekle hata yapmışsın on ümitlendirmişsin şu durumda hala istemiyorsan çocuğu bu işten nasıl çıkim diyorsan bence akşam geldiğinde nazik kırmadan bşy istemediğini durum istemediğini kesin açık ve net olarak belirt çocukta ozmn tel no nu niye verdin diye soracaktır eminim onun içinde seni kırmak istemedim fln dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…