Kızlar bı selam vereyim gidip yatacağım hemen yorgunluktan öldümmmm
Antonyo ile saat 2 de çıktık burdannn ver aslını avm ler bana Lehistan kot pantolon aksilik bu arada ben baya zayiflamisin 27 beden pantolon aldım yaaaa
Yarimm saat oluo eve geleli dahaaa ama uyusam iyi olcak çok yoruldumm
Sora beni yemeğe götürdü İskender yedikkkemalpasa tatlısı yedikk öyle ıste kızlar
Antonyo ile saat 2 de çıktık burdannn ver aslını avm ler bana Lehistan kot pantolon aksilik bu arada ben baya zayiflamisin 27 beden pantolon aldım yaaaa
Sora beni yemeğe götürdü İskender yedikkkemalpasa tatlısı yedikk öyle ıste kızlar
Afiyet olsun düzelmiş aranız çok sevindim juli ..
barışmanıza çok sevindim canım :)) iyi geceler
Barışmanıza sevindim canım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız
Nasılsınız kızlarrrr
angut hepsi angut ... benim sabah işim vardı bi film linki bulayım izleyelim aşkım uyumam hem dedi işimi yarım bıraktım akşama 3 serilik bir film izledik. serinin 2. filmi bitti
-hayatım şu arkadaşım aradı askerden geldi geleli görüşmedik bi yüzünü göreyim dedi birazdan belki dışarı çıkabilirim
-hani bugün ikimizde uyuyana kadar film izliyorduk (dedim)
-(cevap) o kadar istemiyorsan gitmem hayatım
serinin 3. filmine başlanır 109 dk sonunda biter
-aşkım ben hazırlandım dışarı çıkarım x gelmiş .
hani istemezsem gitmezdin dicektim sustum. 10 dk önce aradım .
-napıyosun hayatım ?
-iyiyim canım sen ?bebeğim sonra konuşalım mı bak arkadaşların sana çok selamı var öpüyorum seni
-görüşürüz
-görüşürüz
kusura bakma ama gülmek durumundayım, sinirlerim bozuldu sanırımyok yok vazgeçtim ağlıcamm
saat 23.15 olmuş, herkimle muhabbet ediyorsa onunla muhabbeti bitecekte msni acacakta, sıra bana gelecekte, sabah iş olduğu için erkenden yatıp uyuyack ! saf yaa saf.. ama o mu daha saf ben mi bilemedim bak şimdi.. 2 saattir mal gibi bekliyorum yaa... şidi msj atsam, ben yatıyorum ii geceler die, bide anlayıssız, düşüncesiz olurum !
düşüncesiz derse. bence iyi düşün sen mi ben mi 2 saattir mal gibi bekliyorum işe gidilecek biliyosun biraz mantıklı davransan bu kadar bekletmezdin der . bende çok sinirliyim şuanda yanımda olsa boğazını sıkar atardım kenarıya:84::84::113::113:
saat 23.35 olmuş, geceyarısı de artık.. çok sinir oldum yaaa
mesaj attım, sabah hastaneye gideceğiz, bütün gün orda olacağız, ben yatıyorum o yüzden. iyi geceler, görüşürüz inşallah yarın,diye..
cevap: tamam bitanem haklısın, yatarım bende birazdan, iyi geceler sana da !
eminim benim kadar salağı yoktur heralde, aman sinirlenmesin,aman sık boğaz etmeyeyim diye salak salak bekleyen... aramadı bile, msj atmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?