20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

hoşgeldin tatlım. kolay gelsin sana hastaneye neden gidiyorsun bir sıkıntı mı ar?

inş. istediğin kiloya ulaşırsın

amin inşallah ya, ulaşamazsam die ödüm kopuyo.. hem ödüm kopuyo, hem yiyorum, öyle de bi tezatlık var evet ama diyorum ya yarından itibarennn çok pis diyetteyimm

annem kadın hastalıkların ameliyat olacak canım, kısa bi süre sonra, yarın sabah önce kardiyoloji görecek, sonra anestezi, en sonda ameliyat günü verecekler inşallah...

inş büyük bir sorun yoktur hemen hallolur canım ya.

bende sözde diyetteyşm ama yerimde sayıyorum sevgilimle buluştuktan sonra 4 kilo almıştım tekrar buluşunca nası tırstım koca bir göbek fark etmedi bile ama vereceğim ya inş inş

Selam kızlar Nasılsınız? Hilal geçmiş olsun şimdiden canım. Limoncum hamarat kızçe kek mi yaptın sen ohh mis Hilal ya bende mi başlasam kız şu elma diyetine ağır gelir ama 5 kilo vermem lazım ya yaza kadar zor kilo veriyorum ben Ki çok yemem, neredeyse hergün zumba yaparım yarım saat. Ama zor veriyorum işte60 kiloyum 55 olsam ya da 52 süper olcekkk

bakalım tadıda güzelidr inş. siz naptınız düzelttiniz mi arayı ?

ya biz bi tuhaf olduk, valla bende anlamıyorum... benden önce 2 tane kız arkadası olmuş uzun soluklu.. onlarla da böyle tartışıyormuydun bu kadar çok die sordum açık açık.. inan seninle tartışalarımız hiçbişey değil dedii.. kıyaslanamaz bile dedi.. sen bana kesinlikle saygısızlık etmiyorsun, hiç etmedn, edeceğinide sanmıyorum dedi, bende sana hiç hakaret etmedim dedi..
ona göre bunlar tartışma bile değilmiş, böyle seyler yüzünden ben senden asla soğumam, aksine benimle tartış, kırılıp kaçma hemen, ayrılık sana çözüm gelmesin dedi, falan da filan.. 3.5 ta yattık, konuştuk baya.. biraz öncede konuştuk işte bir saat kadar telde, hep benim diyetten bahsettik adama zayıflıyorum diyorum ya, kilo aldım diyemiyorum... üfff, salak gibi kilo aldım yaa, daha aldıklarımı veremedim ki o beni asagılara doğru iniyo sanıyo

dilerim allahtan su elma diyeti beni zayıflatsın yoksa işim bitik

canım senin vereceğin kilo çok az, sağlıklı beslenerek de verebilirsin ama elma diyeti ile de kısa sürede verebilirsin tabi uzamaz çok

tşk ederim gemiş olsun dilekleriniz için...

evet kek yaptım ıssız adam keki yarınki öğle yemeğimi evden götürüyorum bu sene hem daha sağlıklı hemde o paraya kıyafet alıyorum hem de kilo almıyorum.

bende 5 kilo vermek istiyorum yemekle aram yok ama abur cubur hastasıyım ya onlarda çok lezzetli sevgilimle taıştığımda kpss sterinden 53 kiloydum sonra bi ara 60ı gördüm ş,mdi 58lerdeyim bakalım. hedefim 53 inl veririz ama çaba harcamak lazım

kesin yarın 95 küsür çıkarım.. çünkü çok yedim gerççekten, pazartesi diyete baslayacağım mantığı ile

pazartesi tam olarak baslayacağım ve tam 3,5 haftam var kızlar.. 95 den 80 e... 15 kilo ve 3,5 hafta.. imkansız
kendim ettim kendim buldum ama

canım tartışmak normalde çok abartmamak lazım sen ne güzel sağlıklı kalabiliyrsun ben bi kaç kere kaybetmiştim kendimi

o kaç zannediyor canım başladığınızdan beri ne kadar aldın ki ? ben 7 kilocu aldım 2si geri verdim

canım sağlığın daha önemli yavaş yavaş versen şok diyetler sağlıksız ya.

ona buluştuğunda ödem yaptı vücudum özel günümdeyim de işe yarıyor

canım ben hiç bi zaman sizin gibi zayıf olamadım benim 68-70 olduğum dönemlerde oldu ama temel kilom 75-76 ydı, dikkat etmezdim yerdim ama o kiloydaydım hep, diyet yaparsam da asağıya inerdi.. ama iszilik, sınav seyi, ayrılıklar vs vs derken sıkıntıdan yedim de yedim, yedim de yedim... en son 90 olduğumu biliyor.. bn bundan 1 ay önce 91 dim, 97 lere çıktım.. oysa o 90 dan asağıya indiğimi sanıyo, ben kilo almaya devam ettim

canım sağlığın daha önemli yavaş yavaş versen şok diyetler sağlıksız ya.

ona buluştuğunda ödem yaptı vücudum özel günümdeyim de işe yarıyor

özel günlerimi ben bilmiyorum, hayatım boyunca hiç takip etmedim, ne zmn hasta olacağım hiç bilmem.. ama o biliyo, benden iyi takip ediyo, hatta ben hiç takip etmiyorum o ediyo

Zaten hep o abur cuburlar yüzünden ve dışarda yemek yüzünden oldu Ben 67 ydim ramazan bayramında. ilk defa bu kiloyu gördüm hayatımda sonra dur biyim bu işe dedim 7 kilo verdim. Bendeki sorun 60tan sonrasına inemiyorum. Birr ara 57 dim ne güzel ya offfffff. Şimdi niyeyse 60tan alta inmekte zorlanıyorum. Ki spor yapıyorum düzenli olarak. Yaza kadar vermeliyim nasıl bikini giyicem böyle Verelim ya azmedelim başaralım incecik hatunlar olalım

canım sen istedikten sonra verirsin ama sağlıklı ver nolur organların sana ilerde de lazım olacak kış günü anlamz zaten o sters yapma yaparsan buluşuncada kasarsın kendini

Hilalcim boyun kaç? Hormonlarına baktırdın mı canım belki onunla ilgili bir durum olabilir. Aslında doktora gitmemiz gerekli kilo vermemizi engelleyen sebepleri öğrensek belki daha kolay kilo veririz.

oo süpermiş tatlım 7 kilo gittiyse inş gerisi de gider. ben tekrar toparlayacağım. keşke sevmesem abur cuburu

güzel olmuş canım kekim

sizede yazayım yapmak isterseniz
HAVUÇLU-TARÇINLI KEK

3 Yumurta
1su bardağı süt
1 ya da 1,5 su bardağı şeker şekerli seviyorsanız 1,5
1 çay bardağı sıvıyağ
1 tane şekerli vanilin
2tane kabartma tozu daha çok kabardığı için
2 tane orta boy havuç
1çorba kaşığı tarçın

YAPILIŞI

şeker, yumurta, süt, çırpılır.
un kabartma tozu şekerli vanilin eklenir.

ince bir şekilde havuç rendelenir rendelenen havuça az şeker eklenip biraz bekletin. havuçu eklemeden önce suyunu sıkarsanız kek sulu olmaz.
havuç ve vanilya eklenip. yağladığınız kek kalıbına dökülür. sonra fırına atın

boyum 1.62 canım.. kekin tarifini de alayımda, sevdiceğim bursaya geldiğinde ona yaparım

canlarım ilk buluşmamıza kadar su elma diyeti ile bi şişliğim gitsin, sonra gerçekten sağlıklı zayıflayacağım.. zaten hedefim 70 benim, altını istemiyorum.. şöyle 80 olayım, kalan 10 kiloyu yavas yavas sağlıklı bi sekilde vereceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…