boyum 1.62 canım.. kekin tarifini de alayımda, sevdiceğim bursaya geldiğinde ona yaparım![]()
:) hadi bakalım martta dimi buluşma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyum 1.62 canım.. kekin tarifini de alayımda, sevdiceğim bursaya geldiğinde ona yaparım![]()
:) hadi bakalım martta dimi buluşmabiizmde az kaldı ya temmuz gibi
![]()
dershaneye gittiği için mi temmuzda bulusacaksınız ?
evet, 16 mart-17 mart.. istanbulda buluşacağız..rüya gibi 2 gün olacak benim için, allahın izniyle tabi, kavga dövüş olmazsaoff, doğumgünü hediyesi işi var ya, napsam ben yaa
pahalı bişey de alamam, param yok zaten
![]()
evet canım sınavdan sonra artık geçen hafta geldiğinde yol vs derken 5 günü boşa geçti nerdeyseatansında görüşmemek sorun değil
sakin olun kavga yok ttalım![]()
aynen öyle yeterki atansın, bol bol görüşürsünüz ondan sonra, inşallah güzel sonuçlar alsın canım ya.. allah yardımcısı olsun..
inş tatlım biz alışkınız zaten uzun süre görüşmemeyebaşından beri farklı şehirler. siz istanbulda napıcaksınız
![]()
canım ben bursada çok uzun kalamam dısarda, babam iki gün üst üste nerdesin napıosun bu kadar der...ama ist. da iken doya doya görüşürüz... her zmn gidemem zaten, yılda en fazla bi kere gidebilirim zaten, ama bu arada çok özledim, işe girme süreceinde falan görüşemedik hiç.. o yüzden ist. olsun bol bol görüşelim,rahat rahat gezelim tozalım![]()
ben sevgilim gelince eve uğramıyorumsabah 8 akşam 11
oh ya gönlğnce gez toz hasret gider
Topiğin çoğunluğunun sevgilisi uzakta ya![]()
slm canlar katılabilirmiyim size :26: biraz sohbet edesim geldi
hoşgeldin canımm...
hoşbulduk canım nasılsın bakalım biz tanışmışmıydıkk :26: