- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
dus alıp kus gbı rahatladgını dusun ve hemen banyoya gıray dujjjjj almam gerek usanıorummmmmmm
yarın için hazırlık ypmam gerek ne giysem acabaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dus alıp kus gbı rahatladgını dusun ve hemen banyoya gıray dujjjjj almam gerek usanıorummmmmmm
sevemezsem dıyorum olmazsa basıma bela olursa dıyorum ... gercı sessız sakın bı cocuk agırbaslı ama ... bılmıyorum bı akıl verın ya bıde aynı ısyerındeyız duyuursa kotu olur...
ınsanlara guvenmıyorum bn artık bn evlenıp ayrılmıs oldgumu soyleyınce ya farklı dusunurse ya baskalarına yayarsa ayrılmıs oldgumu sonucta ısyerımdekı ınsanlara soylemedm bn bu durumu erkek mılletı guven olmaz yaneden bela olcak cnm yaaaaa güzelce konussss cocuklaaaaa tanımak isterim seni de çıkmaya baslamadan öncee![]()
ınsanlara guvenmıyorum bn artık bn evlenıp ayrılmıs oldgumu soyleyınce ya farklı dusunurse ya baskalarına yayarsa ayrılmıs oldgumu sonucta ısyerımdekı ınsanlara soylemedm bn bu durumu erkek mılletı guven olmaz ya
Kızlarrr napıyosunuz bakalım![]()
sagol tatlım :) evet kotu bırsey yapmadım aslında bn bu durumu hıc takmıyorum bıle ama bnm calıstgım ortamdakı ınsanlar cok gerı kafalı hem onların duymasnı ıstemem ... hemde cocuga soyleyınce ya olmaz bn ıstemem derse gder baskasına soylerse bnmle ıletısımı kestıkten sonra korkttgm durum bucanım bi süre gözlem yapsan en azından güvenini sağlayınca paylaşabilirsin. sonuçta kötü bişi yapmadınki sadece eşinden ayrıldın.
iyim tatlum çok mutluyumsen nasılsın bakalım
sagol tatlım :) evet kotu bırsey yapmadım aslında bn bu durumu hıc takmıyorum bıle ama bnm calıstgım ortamdakı ınsanlar cok gerı kafalı hem onların duymasnı ıstemem ... hemde cocuga soyleyınce ya olmaz bn ıstemem derse gder baskasına soylerse bnmle ıletısımı kestıkten sonra korkttgm durum bu
kaçta gidiyorsunuz, baskın yapayım sizekız yarın benimki ile bahauseye gidioruz![]()
çok çok tebrik ederim, çok mutlu oldum valla25 canım kızlar ziraat bankasının banko asistanlığı sınavını kazanmışım sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah
ben 17 yasındayken evlendım o yuzden
ay dujjjjj almam gerek usanıorummmmmmm
girincede çıkasın gelmeyecek
selam kızlar gezmedeydim gelince ancak okumayı bitirdim
napıyosunuz bakalım:)
yeni gelenler hoşgelmişler![]()
ooo, gezmeklerdeydin demek, neden çok mutlusun bakayımmm seniyim tatlum çok mutluyumsen nasılsın bakalım
ben 28 yaşımdayım emme evliyim olma mı![]()
sagol cnm amın tsk ederımkaçta gidiyorsunuz, baskın yapayım size
çok çok tebrik ederim, çok mutlu oldum valla
hmm, hayata erken atıldım diyorsun, hayırlısı böyleymiş demek ki, yasaman gerekiyormuş yasamışsın.. Bundan sonra çook mutlu bi yuva kurarsın insallah...
ooo, gezmeklerdeydin demek, neden çok mutlusun bakayımmm sen
cocuk sessız sakın bıseye benzıyorama ne tepkı verır onu kestıremıyorum bgn bnm numaramı ıstedı :)sadece senin çevren değil ki toplum çok ikiyüzlü sanki kötü birşey yapmışsın evlenmeişsin olmamış ve bitmiş.
tabiki senin tercihin ama en azından tanıma aşamasında ağzını yoklayabilirsin. en azından duruşu ne bazı erkekler hemen keçer baızları ise sevgisinin arkasında durur böylece ne kadar erkekmiş anlarsn sende
selam canım bende 20 yaşındayım tanışalım mı![]()
![]()