• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

sevemezsem dıyorum olmazsa basıma bela olursa dıyorum ... gercı sessız sakın bı cocuk agırbaslı ama ... bılmıyorum bı akıl verın ya bıde aynı ısyerındeyız duyuursa kotu olur...

neden bela olcak cnm yaaaaa güzelce konussss cocuklaaaaa tanımak isterim seni de çıkmaya baslamadan öncee :29::29:

selam kızlar gezmedeydim gelince ancak okumayı bitirdim

napıyosunuz bakalım:)

yeni gelenler hoşgelmişler:54:

neden bela olcak cnm yaaaaa güzelce konussss cocuklaaaaa tanımak isterim seni de çıkmaya baslamadan öncee :29::29:
ınsanlara guvenmıyorum bn artık bn evlenıp ayrılmıs oldgumu soyleyınce ya farklı dusunurse ya baskalarına yayarsa ayrılmıs oldgumu sonucta ısyerımdekı ınsanlara soylemedm bn bu durumu erkek mılletı guven olmaz ya

ınsanlara guvenmıyorum bn artık bn evlenıp ayrılmıs oldgumu soyleyınce ya farklı dusunurse ya baskalarına yayarsa ayrılmıs oldgumu sonucta ısyerımdekı ınsanlara soylemedm bn bu durumu erkek mılletı guven olmaz ya

canım bi süre gözlem yapsan en azından güvenini sağlayınca paylaşabilirsin. sonuçta kötü bişi yapmadınki sadece eşinden ayrıldın.

canım bi süre gözlem yapsan en azından güvenini sağlayınca paylaşabilirsin. sonuçta kötü bişi yapmadınki sadece eşinden ayrıldın.
sagol tatlım :) evet kotu bırsey yapmadım aslında bn bu durumu hıc takmıyorum bıle ama bnm calıstgım ortamdakı ınsanlar cok gerı kafalı hem onların duymasnı ıstemem ... hemde cocuga soyleyınce ya olmaz bn ıstemem derse gder baskasına soylerse bnmle ıletısımı kestıkten sonra korkttgm durum bu

sagol tatlım :) evet kotu bırsey yapmadım aslında bn bu durumu hıc takmıyorum bıle ama bnm calıstgım ortamdakı ınsanlar cok gerı kafalı hem onların duymasnı ıstemem ... hemde cocuga soyleyınce ya olmaz bn ıstemem derse gder baskasına soylerse bnmle ıletısımı kestıkten sonra korkttgm durum bu

sadece senin çevren değil ki toplum çok ikiyüzlü sanki kötü birşey yapmışsın evlenmeişsin olmamış ve bitmiş.

tabiki senin tercihin ama en azından tanıma aşamasında ağzını yoklayabilirsin. en azından duruşu ne bazı erkekler hemen keçer baızları ise sevgisinin arkasında durur böylece ne kadar erkekmiş anlarsn sende

kız yarın benimki ile bahauseye gidioruz :1::1:
kaçta gidiyorsunuz, baskın yapayım size :1:
25 canım kızlar ziraat bankasının banko asistanlığı sınavını kazanmışım sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah
çok çok tebrik ederim, çok mutlu oldum valla :46:

ben 17 yasındayken evlendım o yuzden

hmm, hayata erken atıldım diyorsun, hayırlısı böyleymiş demek ki, yasaman gerekiyormuş yasamışsın.. Bundan sonra çook mutlu bi yuva kurarsın insallah...

ay dujjjjj almam gerek usanıorummmmmmm :27::27:

girincede çıkasın gelmeyecek:1:
yarın için hazırlık ypmam gerek ne giysem acabaa :27::27:
:1::1::1:
selam kızlar gezmedeydim gelince ancak okumayı bitirdim

napıyosunuz bakalım:)

yeni gelenler hoşgelmişler:54:

iyim tatlum çok mutluyum :D sen nasılsın bakalım
ooo, gezmeklerdeydin demek, neden çok mutlusun bakayımmm sen

bende katılabilirim aranıza :( çok canım sıkıldı 20 yaşındayım martın 20 sine 21 olcam :52:

gelin bacılar gelin topiğimiz şenlensin kısaca sizleri tanısak

ben özet geçeyim

88liyim öğretmenim 1 adet sevgilim var :54:

kaçta gidiyorsunuz, baskın yapayım size :1:

çok çok tebrik ederim, çok mutlu oldum valla :46:

hmm, hayata erken atıldım diyorsun, hayırlısı böyleymiş demek ki, yasaman gerekiyormuş yasamışsın.. Bundan sonra çook mutlu bi yuva kurarsın insallah...

:1::1::1:

ooo, gezmeklerdeydin demek, neden çok mutlusun bakayımmm sen
sagol cnm amın tsk ederım
sadece senin çevren değil ki toplum çok ikiyüzlü sanki kötü birşey yapmışsın evlenmeişsin olmamış ve bitmiş.

tabiki senin tercihin ama en azından tanıma aşamasında ağzını yoklayabilirsin. en azından duruşu ne bazı erkekler hemen keçer baızları ise sevgisinin arkasında durur böylece ne kadar erkekmiş anlarsn sende
cocuk sessız sakın bıseye benzıyorama ne tepkı verır onu kestıremıyorum bgn bnm numaramı ıstedı :)
ısyerının arabasyla gelırken ustayada caktrmak ıstemıyo telefonuna bna numaranı versene yazmıs bna gosterdı bnde telefonunu elınden alıp yazmadım bende hemen yuz vermek gbı olmasın dımı:)

Back
X