• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Canım bende annemle çalışmak zorundayım başka iş bulayım diyorum öyle heryerde çalışılmaz diyo .
Bi kaç yere başvuru bıraktım arayan olmadı.
Her ne kadar annemde olsa bana belli miktar veriyo para sonrada snein annen gibi sürekli başımın etini yiyo düzgünce çalışıp okusaydın kendi paranı kendin kazanırdın diye
ne ıs yapıyorsunuz ?
bende ılk ısımde annemle beraber calıstım 2 ay :)

ne ıs yapıyorsunuz ?
bende ılk ısımde annemle beraber calıstım 2 ay :)

Kuzum gıda işi diyeyim daha önce söylemiştim de kendmi ifşa ediyorum açık açık söyleyince :1:
Benim hafta sonum falan yok annem iş bitimi bana bırakır çıkar herşey bende ha çok büyük yorucu bişey yapmıyorum ama düzgün bi işim olsun istiyorum hafta sonum iznim olsun aldığım para belli olsun istiyorum .

Son düzenleme:
Kuzum gıda işi diyeyim daha önce söylemiştim de kendmi ifşa ediyorum açık açık söyleyince :1:
Benim hafta sonum falan yok annem iş bitimi bana bırakır çıkar herşey bende ha çok büyük yorucu bişey yapmıyorum ama düzgün bi işim olsun istiyorum hafta sonum iznim olsun aldığım para belli olsun istiyorum .
cok haklısın canım bn annemle calısıyordum ama bzm ısımız degıldı tabı maaslı olarak calısıyorduk o yuzden sıkıntı olmadı yanı

Kız juli yayladadaki sergi salonu gitmiş yerine gelinlikçi gelmiş :27::27:

kızlar ben yarın sat 7 ye kadar tokummm akşam antonyooo beniii gezmeye götürcekmişşş :17::17:

kızlar ben yarın sat 7 ye kadar tokummm akşam antonyooo beniii gezmeye götürcekmişşş :17::17:
bgn bzm ısyerındekı arkadasları bze getırdım bı arıza vardı da ... sansa o cocukta gelmıs oldu bıze annemle konusmuslar :)

Back
X