• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kızlar ben biraz daha kalcan duşuuuuuu yatmadan yapmaya karar verdimmmm :27::27:

gelin bacılar gelin topiğimiz şenlensin kısaca sizleri tanısak

ben özet geçeyim

88liyim öğretmenim 1 adet sevgilim var :54:

ben sago malatyadan katılıyorum benimde bir adet sevgilim var :16:sosyoloji 1.sınıfım balık burcuyum :46:
Allah seni sevdiceğine sevdiceğini sana bağışlasın

cocuk sessız sakın bıseye benzıyorama ne tepkı verır onu kestıremıyorum bgn bnm numaramı ıstedı :)
ısyerının arabasyla gelırken ustayada caktrmak ıstemıyo telefonuna bna numaranı versene yazmıs bna gosterdı bnde telefonunu elınden alıp yazmadım bende hemen yuz vermek gbı olmasın dımı:)

:1::1::1:

Hoşgeldiniz kızlar...

Seni bana veren Allah=) Tugba Özerk - Masallah - YouTube

bu akşam, pek bi huzurluyum.. ne kadar az konusursak o kadar az tartışma oluyo, böylesi en iyisi.. o yüzden de su an aşkım depreşti :1::1::1:

evet az konuşunca yıpranmıyorsun kavga da etmiyorsun :D

ben istedğim bi tel vardı onu aldım mutlu oldum

sevgilimle aram çok iyi neden iyi çünkü ben rahatsız etmiyorum onu sıkboğaz etmiyorum o da her uygun anında beni aruyor.

Hoşbuldum bekarlar :27:
sabah uğramıştım topiğe de tekrar yazayım şu an çok kalabalık çünkü :27:
21 yaşındayım, İzmitliyim, çalışıyorum. Asker yaaariyim.. :98:

napıyım tatlım öyle sürünüyom yea sizi ev işlerinde görüyom ama ses etmiyom :1::1::1:
sen nasılsın napıyosun çocuklar nasıl :30:

heee evli hatunun işi de ev işleri topiği işte hem iş yapıyoruz hem rapor veriyoruz hem de geyik yapıyoruz

çocuklarım da iyiler işte senin üni nasıl gidiyo :26:

Back
X