Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi cnm ya sennn![]()
iyiyim canım bende çok şükür..
25 canım kızlar ziraat bankasının banko asistanlığı sınavını kazanmışım sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah
tıpı ıyı aslında ama ne bılım ben daha ıyı bı ısı olan okumus brıyle beraber olmak ıstıyorum :)iim cnm seni sormalııı
anaaaaaaaaaaa hiç mi tipin değil cnm yaa![]()
selam cnm valla bu aksam haberler bnde :)selam kızlar, nasılsınız ?ne var ne yok ?
hayırlı olsun bende bankacılık 2. sınıftayım ıns bıgun bende burda hayırlı haberlerımı verırım25 canım kızlar ziraat bankasının banko asistanlığı sınavını kazanmışım sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah
tıpı ıyı aslında ama ne bılım ben daha ıyı bı ısı olan okumus brıyle beraber olmak ıstıyorum :)
ama annemle konusmuslar demıskı bzm durumumuz ıyı fılan demıs ablam abım var demıs bn balıkcıyım aslında demıs baya anlatmıs bende anneme dun demıstm benı sevdgını bgnde gormus oldu annem :)
evet oyle ama bu bnm son sansım ıyı tercıh yapmam gerekhayırlısı olsun hakkında cnmmmm sende çalııosun oda çalışıo sonunctaaaa beraber üstesinden gelebilirsiniz![]()
evet oyle ama bu bnm son sansım ıyı tercıh yapmam gerek
ben 17 yasındayken evlendım o yuzdenneden sonnnn :26::26:
ben 17 yasındayken evlendım o yuzden
oyle tabı ama korkuyorum ıstehaaa anlıorum cnmmm hayat bu başımıza ne gelecek bilemeyiz kiii![]()
oyle tabı ama korkuyorum ıste
sevemezsem dıyorum olmazsa basıma bela olursa dıyorum ... gercı sessız sakın bı cocuk agırbaslı ama ... bılmıyorum bı akıl verın ya bıde aynı ısyerındeyız duyuursa kotu olur...dorudur cnmmm haklı olarak korkuosunnn o zaman iyice inceleee bu cocuğu öncee![]()