• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

25 canım kızlar ziraat bankasının banko asistanlığı sınavını kazanmışım sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah

25 canım kızlar ziraat bankasının banko asistanlığı sınavını kazanmışım sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah

çok sevindimmm cnm ne mezunusun sen :16::16:

iim cnm seni sormalııı :52::52:

anaaaaaaaaaaa hiç mi tipin değil cnm yaa :23::23:
tıpı ıyı aslında ama ne bılım ben daha ıyı bı ısı olan okumus brıyle beraber olmak ıstıyorum :)
ama annemle konusmuslar demıskı bzm durumumuz ıyı fılan demıs ablam abım var demıs bn balıkcıyım aslında demıs baya anlatmıs bende anneme dun demıstm benı sevdgını bgnde gormus oldu annem :)

hayırlı olsun bende bankacılık 2. sınıftayım ıns bıgun bende burda hayırlı haberlerımı verırım

tıpı ıyı aslında ama ne bılım ben daha ıyı bı ısı olan okumus brıyle beraber olmak ıstıyorum :)
ama annemle konusmuslar demıskı bzm durumumuz ıyı fılan demıs ablam abım var demıs bn balıkcıyım aslında demıs baya anlatmıs bende anneme dun demıstm benı sevdgını bgnde gormus oldu annem :)

hayırlısı olsun hakkında cnmmmm sende çalııosun oda çalışıo sonunctaaaa beraber üstesinden gelebilirsiniz :34:

ay dujjjjj almam gerek usanıorummmmmmm :27::27:

yarın için hazırlık ypmam gerek ne giysem acabaa :27::27:

dorudur cnmmm haklı olarak korkuosunnn o zaman iyice inceleee bu cocuğu öncee :34::34:
sevemezsem dıyorum olmazsa basıma bela olursa dıyorum ... gercı sessız sakın bı cocuk agırbaslı ama ... bılmıyorum bı akıl verın ya bıde aynı ısyerındeyız duyuursa kotu olur...

Back
X