• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

heee evli hatunun işi de ev işleri topiği işte hem iş yapıyoruz hem rapor veriyoruz hem de geyik yapıyoruz

çocuklarım da iyiler işte senin üni nasıl gidiyo :26:

bende yazın bulmuştum o topiği kız yemek yapamıyordum hatırlıyon mu :1::1::1: halen daha aynıyım gerçim :1::1:

okula gittiğim yok valla 37 gün nerdeyse tatildi :1::1::1::1: öyle gezdim eğlendim

Kardesım geldı kalkmamı ıstıyo ıyı aksamalr kızlarrr :5::5::5:

evet az konuşunca yıpranmıyorsun kavga da etmiyorsun :D

ben istedğim bi tel vardı onu aldım mutlu oldum

sevgilimle aram çok iyi neden iyi çünkü ben rahatsız etmiyorum onu sıkboğaz etmiyorum o da her uygun anında beni aruyor.

güle güle kullan sekerim, ne aldın sorması ayıp:1:

aynen bugün bizde öyleyiz, istemdısı bi sekilde böyle davrandım bugün, zorlamadım kendimi, arayıp sorasım gelmedi ama hep o aradı bugün beni (tabi ben hep sonra gördüm, geri döndüm ama yine de o ardı sayılır yani :1: ) ve sesinde belli, sıkboğaz edilmeyince o da mutlu oluyo belli ki çook tatlı konuşuyoo benimle, boşa demiyorum aşkım depreşti die :1:

bende yazın bulmuştum o topiği kız yemek yapamıyordum hatırlıyon mu :1::1::1: halen daha aynıyım gerçim :1::1:

okula gittiğim yok valla 37 gün nerdeyse tatildi :1::1::1::1: öyle gezdim eğlendim
hee hatırlıyom iyi arazi olmuşsun kıs 37 gün yani bu boru diil :53::53::53:
Kardesım geldı kalkmamı ıstıyo ıyı aksamalr kızlarrr :5::5::5:

benim de cimcimem dizimin dibinde bakiimmmm bakiiiimmmm diyip duruyo

ben de kaçayım bari

kısa oldu ama olsun herkese iyi akşamlar:3:

güle güle kullan sekerim, ne aldın sorması ayıp:1:

aynen bugün bizde öyleyiz, istemdısı bi sekilde böyle davrandım bugün, zorlamadım kendimi, arayıp sorasım gelmedi ama hep o aradı bugün beni (tabi ben hep sonra gördüm, geri döndüm ama yine de o ardı sayılır yani :1: ) ve sesinde belli, sıkboğaz edilmeyince o da mutlu oluyo belli ki çook tatlı konuşuyoo benimle, boşa demiyorum aşkım depreşti die :1:

şk böcüğüyüz bu akşam ne güzel maşallah bize :nazar::69:

[video=youtube;0C5Im1e6kKY]http://www.youtube.com/watch?v=0C5Im1e6kKY[/video]

hee hatırlıyom iyi arazi olmuşsun kıs 37 gün yani bu boru diil :53::53::53:

benim de cimcimem dizimin dibinde bakiimmmm bakiiiimmmm diyip duruyo

ben de kaçayım bari

kısa oldu ama olsun herkese iyi akşamlar:3:

evet valla ya didim böyle okula can kurban :1::1::1: gidiyomusun :5: görüşürüz o zamansa iyi akşamlar :25:

Back
X