• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

giresunluyum ama istanbulda oturuyoruz okul bu haziran bitti 2 yıllık 4de dvm dışardan ocak2013 işe girdim çalışıyorum:31: bakalım sen ?

İzmitliyim..:51: Bende 2 yıllık bitirdim, geçen yıl dışardan işletme okumaya çalıştım ama yemedi :27: şimdi okumaya devam etmem diye düşünüyorum ama bana belli olmaz. 2 aydır da çalışıyorum..

Günaydın Kızlar..

Juli,son durum nedir ? Barıştınız mı ? Barıştıysanız nasıl barıştınız ? Özür diledi mi ? Süründürseydin !

‎'Kıyamam Sana' şarkısının bestesi Leman Sam'a aittir. Sözleri ise ismi saklı tutulmuş bir bayana ait. Meçhul söz yazarı, Karaköy'de bulunan bir genelevde çalışan hayat kadınıdır. Bir gün beklemediği anda hamile olduğunu öğrenir. Belki de anlamsız bulduğu hayatına bir anlam katacaktı bu beklenmedik bebek... Ama olmadı... Bulunduğu ortamı ve şartları düşününce 'bebeğinden vazgeçmek'ten başka çaresi yoktu. Onu bir aileye evlatlık olarak vermeye karar verdi. Hissettiklerini çok yalın bir dilde anlatan bu fedakar anne, bebeğiyle geçirdiği o son gece kağıda işte bu satırları yazdı... Kıyamam sana...

Ay çok duygulandimmm :5:

‎'Kıyamam Sana' şarkısının bestesi Leman Sam'a aittir. Sözleri ise ismi saklı tutulmuş bir bayana ait. Meçhul söz yazarı, Karaköy'de bulunan bir genelevde çalışan hayat kadınıdır. Bir gün beklemediği anda hamile olduğunu öğrenir. Belki de anlamsız bulduğu hayatına bir anlam katacaktı bu beklenmedik bebek... Ama olmadı... Bulunduğu ortamı ve şartları düşününce 'bebeğinden vazgeçmek'ten başka çaresi yoktu. Onu bir aileye evlatlık olarak vermeye karar verdi. Hissettiklerini çok yalın bir dilde anlatan bu fedakar anne, bebeğiyle geçirdiği o son gece kağıda işte bu satırları yazdı... Kıyamam sana...

:14::14::14:vay beee

Şuan şarkıyı dinliyorum içim burkuldu :14:

Back
X