20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

çok haklısın , çok fazla haklısın hatta.. ben de istemiyorum böyle olmak ama bir an beynimin kontrolünü kaybediyorum, ayrılık aha hayırlı gibi düşünüyorum, mantıklı düşünemiyorum, söyleyiveriyorum.. lafda ağızdan bi kere çıkıyo tabiii bundan sonra dikkat edeceğim amaa (gerekten edeceğim, onu kaybetmek istemiyorum, sırf onun için ödüm patlaya patlaya aileme bile evlenmek istediğimi söyleyeceğim (eskisiyle 5 yıldır birlikteydik, söyleyememiştim evlenelim biz die, ki o iki yıldır çalışıyordu, yalnız yasıyodu, çok istiyordu).. onun için ailemin b
ana tavır almasına falan razıyım artık, yeter ki birlikte olalım, mutlu olalım...

ama zaten soğuyacağı kadar soğumuştur benden yaa
mühendistsin ve çalışamıomusun yani hilalcimmm

metalurji mühendisiyim canım ben, direk dökümhane işi bizim iş, pis iş, pek bayan mühendis çalıştırmak istemiyorlar, torpil falan da olmayınca özelde olmuyo işte... devlette de 85 aldım kpss den ama 91 le sevgilim bile atanamadı, sözleşmeli aldı bi urum daha sonra ona girdi, ama ondan yüksek puanlı meslektaslarımız hala açıkta, sansı sehir tercihinden oldu yani..
çok güzeller ama dimi bayıldım hatunun zevkine canım ya ve baya tutmuştur . ben para kazanyorum ama elimde hiç bir şeyim yok birikmiyor zaten benim evlenmem oooo yıllar var:2:

evet çok güzeller canım gerçekten ya, çok beğendimm.. senin evlenmene neden uzun yıllar varmış...

alllaaa allaaa keşke baska bir bölüm okusymıssın hilalcimmm sans birazd bazen 2 yıllık bölümlerden bile o kadar güzel işlere girenler var kiii

Çok sağol canım benim bende iyiyim
Yok tanışmadık henüz, hop diye atladım konuya
Tuba ben , 21 yaşındayım şimdilik bekarım öğrenci değilim

taze sözlüsün bakıorum daaa tazecik gelinimizde varr artıkk

yok soğumaz hemen deneyimliyim ama üzme tamam mı tatlım dikkatli olmak lazım az empati kursak sorun kalmaz o her halta hilal ayrılalım mutsuz olacağız dese dersinki bu adam sağlam pabuç değil

inş atanırsın tatlım ya

bizimde derdimiz kpss onlar 89la atanıyorlar ama eğitim bilimleri çok zor canım ya o puanı alacağını zannetmiyorum atanınca starjiliği 1 yılda kalkınca askere girmesi gelsmesi osu busu derken aradan yhıllar geçecek ama ben inanıyorum sonunda mutlu olacağız eskiden olsa kesin biter derdim ehehe

alllaaa allaaa keşke baska bir bölüm okusymıssın hilalcimmm sans birazd bazen 2 yıllık bölümlerden bile o kadar güzel işlere girenler var kiii

bir tanıdığımız 2 yıllık emlak ve ... diye bişi okudu, o nasıl bi bölüm falan dedim, kız muğlalıydı ve muğla merkeze tapuya 64 puanla atandı !!!!

çok yanlış bi bölüm okudum diyorum bazen ama o zmn da sevdiğim adamla tanışayamayacaktım,yine de pişman olma diyorum kendime kpss den iyi bi puan alsam, ii olacak...

aynen cnmmmmm uyduruk uyduruk bölümlerden çok güzel işler çıkıoo aynen bencede sevdiğin adam çıkmayacaktı o zaman karsına bendeee bunu düşündüm sana yazarkennn
Evet canım tazecik sözlüyüm
3 yıl sonra tazecik gelinde olucam inşallah

hakkında hayırlısı olsun cnmmm

hep mutlu olursunuz inşallah

valla oğumuştur benden gibi düşünüyorum, utanıyorum şimdi yaptıklarımdan haklısın canım, bikere bile öyle bişi demedi, dese direk beni istemiyo die bitiririm zaten inşallah canım, inşallah...

allahın izniyle çok mutlu olursunuz canım, evet sizin iş biraz karısık, benimkide karısık, bakma evlilik falan diyorum ama evlensem sınavdan önce baska sehre gidemem, evlenmesem atanam baska sehre gitsem, kaç yılda bir araya geliriz... falan da filan.. Allah yardımcınız olsun, allahtan benimki askerliğini yapmış...

Amiinn
Allah herkesin mutluluğunu daim etsin

virgül koymamaışım ehehe off ya dedim sonrada , atanırsa olacak demek istedim tabiki atansn inş ya inş yorgunluktan düşündüklerimi yazmamışım D:
yarın sana iş yok bol bol uyursunnn
kayıran allah beni kayırsın yarında çalışcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…