20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

atanır insallah canım hayırlısıyla.. erkekler için daha zor bi durum değil mi işsizlik.. bak ben evlenince dershaneye giderim falan filan diyorum, erkek adam nasıl evlensin işsizken...

ya o da öyle diyor bi ara kafam atmıştı bir söz b,le yapmadın dedim o da dediki babamı babanın karşısına eksik mi çıkartayım çok üzülmüştüm geç olsun da güç olmasın

inş canım ya ben inanıyorum her şey güzel olacak sende inan bırak kendine ona olumsuz düşünmek yok

ya o da öyle diyor bi ara kafam atmıştı bir söz b,le yapmadın dedim o da dediki babamı babanın karşısına eksik mi çıkartayım çok üzülmüştüm geç olsun da güç olmasın

Tatlım dan diye atlıyorum kusura bakma ,
Bizde geçirdik aynı sorunları başta bizimde bir işimiz yoktu bir kaç sorun yaşamıştık gelip isteyecekti ama işim yok hangi yüzle seni isterim demişti.
Ama Allah ın izniyle atlattık hepsini sizde atlatırsınız umarım kuzum.
Sabr et hepsi geçiyo, zaman öyle hızlı geçiyoki

atla tatlım ya nolacak inş ya bakalım kpssden istediğimiz puanı alırsa o da örtmenler kevanına katılacak:)

Ben bu yıl gitmesini çok istemiştim süre dahada uzasın istemiyorum
Diyodu ne kadar meraklısın beni göndermeye diye
Çok zordur beklemek . .

zor gerçekten yalan sölemeye gerek yokkk özveri isteyen bişi aama geçio bir şekildee cnmm

kızlar parfümler hakkında kaynatmışsınız ya trendyolda indrim var bir bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…