Amiinn
Allah herkesin mutluluğunu daim etsin
aaa taze sözlü :d hayırlı olsun canım hoş geldn
atanır insallah canım hayırlısıyla.. erkekler için daha zor bi durum değil mi işsizlik.. bak ben evlenince dershaneye giderim falan filan diyorum, erkek adam nasıl evlensin işsizken...
amin cnm inşllahhh
nişan ne zaman belli miii
valla oğumuştur benden gibi düşünüyorum, utanıyorum şimdi yaptıklarımdanhaklısın canım, bikere bile öyle bişi demedi, dese direk beni istemiyo die bitiririm zaten inşallah canım, inşallah...
allahın izniyle çok mutlu olursunuz canım, evet sizin iş biraz karısık, benimkide karısık, bakma evlilik falan diyorum ama evlensem sınavdan önce baska sehre gidemem, evlenmesem atanam baska sehre gitsem, kaç yılda bir araya geliriz... falan da filan.. Allah yardımcınız olsun, allahtan benimki askerliğini yapmış...
ya o da öyle diyor bi ara kafam atmıştı bir söz b,le yapmadın dedim o da dediki babamı babanın karşısına eksik mi çıkartayımçok üzülmüştüm geç olsun da güç olmasın
Tatlım dan diye atlıyorum kusura bakma ,
Bizde geçirdik aynı sorunları başta bizimde bir işimiz yoktu bir kaç sorun yaşamıştık gelip isteyecekti ama işim yok hangi yüzle seni isterim demişti.
Ama Allah ın izniyle atlattık hepsini sizde atlatırsınız umarım kuzum.
Sabr et hepsi geçiyo, zaman öyle hızlı geçiyoki
Yaza düşünüyoruz canım benim
Seneye asker sevdiceğim
atla tatlım ya nolacakinş ya bakalım kpssden istediğimiz puanı alırsa o da örtmenler kevanına katılacak:)
bir zamanlar bende asker beklemiştimmm 90-1 devree
Ben bu yıl gitmesini çok istemiştim süre dahada uzasın istemiyorum
Diyodu ne kadar meraklısın beni göndermeye diye
Çok zordur beklemek . .
zor gerçekten yalan sölemeye gerek yokkközveri isteyen bişi aama geçio bir şekildee cnmm
selamalar herkeslereeee
yok cnm değilim evliiiNeler geçmiyorki şu hayatta
Sen evlemisin tatlım bu arada
selamalar herkeslereeee
kızlar parfümler hakkında kaynatmışsınız ya trendyolda indrim var bir bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?