20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Moralim bozuk ya ağlıyorum deminden beri Ya benim beslediğim 3-4 köpek var mahallede. 2 tanesi kardeşti. Anneleri öldü. Hayata zaten kötü başlamışlardı. Neyse kasap var o besliyor bende besliyorum büyüdüler. Kardeşlerin biri epeydir gözükmüyordu. Diğer kardeşe göre daha çekingen o, yanaşmaz. Az önce aşağıya indim yemek vermeye, su da götürdüm. Kardeşlerden biri ve beslediğim başka bir köpek vardı. Onlara verdim biraz. Tam apartmana girerken uzun süre yok olan kardeşi gördüm. Bir ayağı kopmuş Çağırdım ama gelmiyor, peşinden de gittim kaçıyor Sonra yukarı çıkıp yine yemek aldım evden ona vermek için. İndim tekrar, buldum ama ben yaklaşınca kaçıyor. Yemeğini koydum bir köşeye geldim ama içim çok fena çok kötüyüm

y cnmmmm kıyamamm yaaaaaa

pro olmussunnnnn ne ara oldun kız

hayırdır cnmmm kötü bişi yoktur umarımmm

Sürekli sinir bozucu şeyler yaşıyorum bu ara ama yinede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sonuçta üzülsem oda bana zarar..
Ama bugün olan baya canımı sıktı.. Gittiğim mağazalardan birinin elemanı var ben gittiğimde hoşgeldin nasılsın falan der neyse bugün yine gittim işimi yapıyorum yanıma geldi bişeler sordu sonra sizin kartvizitiniz var mı kendinize ait bişe olduğunda ordan ulaşalım size dedi bende yok ama iş telefonum var onu verim dedim sonra dediki birden biz size en iyisi özel hesap açalım bende zaten kart çıkarttırmayı düşünüyodum orası için ve tamam dedim işim bitince gittik açtı hesabı tabi kendi telefon numaramı da yazdı oraya bende önce tel. numarası isteyince şüphelendim ama yok ya dedim çocuğun günahını almiyim prosedür böyledir.. Başvuruyu yaptık tam ben müdürle konuşuyodum yanımıza geldi ben çıkıyorum size kolay gelsin dedim arkamdan sizi o numaradan bi rahatsız edicem haberiniz olsun dedi bide müdürün yanında ya öyle utandımki tamam dedim ve hızla uzaklaştım oradan..

Yaa niye kopmuşki ayağı

Of kıyamam ya

Canım buna niye bu kadar kafayı taktın :26::26::26:

Son düzenleme:
nasıl yani kızzzzzz :26::26::26:

Canım banlıyken Medim yapmış beni. Hediye etti yani.

Canım ne güzel işte belliki hoşlandı çocuk senden. Ya hiç bilmiyorum neden kopmuş. Büyük ihtimal kaza geçirmiş

Of kıyamam ya

Canım buna niye bu kadar kafayı taktın :26::26::26:

Stilimm

Kızlar niye rahatsız oldum çünkü hem tipim değil hemde insan gelir adam gibi söyler böyle yok kartvizit yok hesap açalım diye kıvırmaz net olur..

Off ya şu yawrucakların ağzı var dili yok veterinere götürebilirmisin canım ya yakalatmıyormuş kendini ama acısı çoktur yarası sarılması temizlenmesi gerek kıyamam ne çok acıyordur canı

Kızlar niye rahatsız oldum çünkü hem tipim değil hemde insan gelir adam gibi söyler böyle yok kartvizit yok hesap açalım diye kıvırmaz net olur..

Çok takılma canım red edersin canını sıkmana değmez yani

Bilmiyorum çok rahatsız oldum bide sürekli gideceğim bi yer olduğundan gerilmek istemiyorum..

Sağol canım benim sen neler yapıyosun

Ben ne yapayım canım kadro sayıları açıklanacaktı bu aralar ha açıklandı açıklanacak onlarla yatıp kalkıyorum.Sınava çalışmak en kolayıymış bu zamanlar çok gergin ne kadar gelecek az mı çok mu hangi bölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…