• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Ben ne yapayım canım kadro sayıları açıklanacaktı bu aralar ha açıklandı açıklanacak onlarla yatıp kalkıyorum.Sınava çalışmak en kolayıymış bu zamanlar çok gergin ne kadar gelecek az mı çok mu hangi bölüm :31::31:

Aynen öyle canım ya bu zamanda düzgün bir işe yerleşmek çok çok zor. Bende karar veremedim bu sene hangi sınava hazırlansam.

Off ya şu yawrucakların ağzı var dili yok :14::14: veterinere götürebilirmisin canım ya yakalatmıyormuş kendini ama acısı çoktur yarası sarılması temizlenmesi gerek kıyamam ne çok acıyordur canı :14::14:

Çok takılma canım red edersin canını sıkmana değmez yani

Kuzum kaçıyor ya. Ama erkek arkadaşım eğer çok düzgün kesikse onu veteriner yapmıştır üzülme diyo. Yani kaza geçirmiştir, veterinere götürmüşlerdir o kesmiştir, iyileşmiştir diyor. Öteki türlü kendi kopsa parça falan kalır diyor. Ben tam bakamadım içim fena oldu bir de zaten kaçtı ama gördüğüm kadarıyla öyle parça falan yoktu dediği gibi düzgünce kesilmiş gibi. Canı acımasın da başka şey istemem :(

Kızlar niye rahatsız oldum çünkü hem tipim değil hemde insan gelir adam gibi söyler böyle yok kartvizit yok hesap açalım diye kıvırmaz net olur..

Canım sen hiçbir şey olmamış gibi davran, anlamamazlıktan gel. Belli ki hoşlanmış senden.

Kuzum kaçıyor ya. Ama erkek arkadaşım eğer çok düzgün kesikse onu veteriner yapmıştır üzülme diyo. Yani kaza geçirmiştir, veterinere götürmüşlerdir o kesmiştir, iyileşmiştir diyor. Öteki türlü kendi kopsa parça falan kalır diyor. Ben tam bakamadım içim fena oldu bir de zaten kaçtı ama gördüğüm kadarıyla öyle parça falan yoktu dediği gibi düzgünce kesilmiş gibi. Canı acımasın da başka şey istemem :(

Canım sen hiçbir şey olmamış gibi davran, anlamamazlıktan gel. Belli ki hoşlanmış senden.

Ordan numaramı alıp aramasından korkuyorum canım çünkü seni bi sefer rahatsız edecem dedi..
Neyse bende başka elemanlarla muhattap olacam bundan sonra mecbur.. :31:

iyi akşamlar kızlar :3::3::3::3:

bu topiğin hali ne böle günlerdir yaaa terkediliş resmen direniş yapcam tencere tava ile :52::52:

Ordan numaramı alıp aramasından korkuyorum canım çünkü seni bi sefer rahatsız edecem dedi..
Neyse bende başka elemanlarla muhattap olacam bundan sonra mecbur.. :31:

Alabilir büyük ihtimal canım. Senden yüz bulamayınca zaten bir daha aramaz. Ohooo daha bu ne ki bir sürü çıkacak karşına:52:

Selam kızlar:3:

Alabilir büyük ihtimal canım. Senden yüz bulamayınca zaten bir daha aramaz. Ohooo daha bu ne ki bir sürü çıkacak karşına:52:

Selam kızlar:3:

Aradı canım görüştügün biri var mı diyo bide dedim onu en başinda sorman gerekmez miydi? Haklısın dedi ama seni rahatsiz edicem demiştim dedi bende evet hemde müdürün yanında dedin benide rezil ettin dedim
Düşünemedim dedi bende zaten görüştüğüm biri var hadi iyi aksamlar dedim kapattım..

Aradı canım görüştügün biri var mı diyo bide dedim onu en başinda sorman gerekmez miydi? Haklısın dedi ama seni rahatsiz edicem demiştim dedi bende evet hemde müdürün yanında dedin benide rezil ettin dedim
Düşünemedim dedi bende zaten görüştüğüm biri var hadi iyi aksamlar dedim kapattım..

Vay elini hızlı tutmuş baksana. İyi yapmışsın canım bir daha rahatsız etmez bundan sonra:31:

Back