20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

cok şükür ben iyiyim cnm daaa antonyomun teyzesi lenf kanseri fenalaşmış aniden gittiiiii burukummm ve üzgünümm

Allah rahmet eylesin canım, insan üzülüyor ama ölenle ölünmüyor napıcaksın Bugün aldığım 2. ölüm haberi Eşimin bi arkadaşının halasının kızı vefat etmiş

Olsun ben de 23 yaşındayım ama bekar değilim

gitti deyince bende gerçekten gitti sandım culim

Culii bi kahve yap da fallaşalım

yok kız tmm fallaşalım buralardamısın ben çay içiodum suan 1 saat buralardaysan fallaşalım kuzum

Evlisin hamilesin super ya cok sevindim senin adina :) insallah bebegini de sag saglim kucaklarsin

Bebegin cinsiyeti nedir? :)

Amiiin Darısı sana Kız bebişim

yok kız tmm fallaşalım buralardamısın ben çay içiodum suan 1 saat buralardaysan fallaşalım kuzum

Burdayım canım Ben çoktan kapadım bile
Bak bakalım ne zaman doğuracam görecen mi

Azra cok guzel isimmm

Esinizle flort ettiniz mi :) malum biz lisede tanistigimiz icin flort olayi oldu baya simdi universitedeyiz :)

Eşimle arkadaştık, meğer ikimiz de aynı anlarda hoşlanmaya başlamışız birbirimizden (haberimiz yok:)
Sonra o birden açıldı bana ''Bizden bi halt olur mu'' dedi, sanırım oldu
Derken sevgili olduk 8 ay falan, 8 ay da nişanlılıktan sonra evlendik. 2. yılımızda da bebiş geliyo

günaydın kızlar dün bikere girdim burası açıktı ama cvp yazamadım kusura bakmayın nasılsınız işler malum çok yogun

]Cnm antonyo ile msjlastik cani cok sıkkin malum teyzesiiii offff gerginim hala cok :

juliacım çok geçmiş olsun cnm rabbim herşeyin hayırlısını verir benim halam da kanserden öldü en az 5 ay yaşadı ameliyat olduktan sonra en iyi doktorlara götürdük ama malesefki halam şuan yanımızda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…