• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

cok şükür ben iyiyim cnm daaa antonyomun teyzesi lenf kanseri fenalaşmış aniden gittiiiii burukummm ve üzgünümm :25::25:

Allah rahmet eylesin canım, insan üzülüyor ama ölenle ölünmüyor napıcaksın:31: Bugün aldığım 2. ölüm haberi :30: Eşimin bi arkadaşının halasının kızı vefat etmiş:31:

Olsun ben de 23 yaşındayım ama bekar değilim :27::27:

:60: :60: gitti deyince bende gerçekten gitti sandım culim :60:

Culii bi kahve yap da fallaşalım:24:

yok kız tmm fallaşalım buralardamısın ben çay içiodum suan 1 saat buralardaysan fallaşalım kuzum :16::16:

Evlisin hamilesin super ya cok sevindim senin adina :) insallah bebegini de sag saglim kucaklarsin

Bebegin cinsiyeti nedir? :)

Amiiin :16: Darısı sana :23: Kız bebişim :16:

yok kız tmm fallaşalım buralardamısın ben çay içiodum suan 1 saat buralardaysan fallaşalım kuzum :16::16:

Burdayım canım :1: Ben çoktan kapadım bile :52::52:
Bak bakalım ne zaman doğuracam görecen mi :52:

Azra cok guzel isimmm :16:

Esinizle flort ettiniz mi :) malum biz lisede tanistigimiz icin flort olayi oldu baya simdi universitedeyiz :)

Eşimle arkadaştık, meğer ikimiz de aynı anlarda hoşlanmaya başlamışız birbirimizden (haberimiz yok:)
Sonra o birden açıldı bana :D ''Bizden bi halt olur mu'' dedi, sanırım oldu :D
Derken sevgili olduk 8 ay falan, 8 ay da nişanlılıktan sonra evlendik. 2. yılımızda da bebiş geliyo :emir_bebek:

günaydın kızlar dün bikere girdim burası açıktı ama cvp yazamadım kusura bakmayın nasılsınız işler malum çok yogun

]Cnm antonyo ile msjlastik cani cok sıkkin malum teyzesiiii offff gerginim hala cok :

juliacım çok geçmiş olsun cnm rabbim herşeyin hayırlısını verir benim halam da kanserden öldü en az 5 ay yaşadı ameliyat olduktan sonra en iyi doktorlara götürdük ama malesefki halam şuan yanımızda yok

Back