20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kızlar ya size bişi sorcam
sevdicegimin dogum günü var 2 hafta sonra ben cok orjinal bi hediye arıyorum ama bulamıyorum
fikir verin bana

Öyle canım.. Neyse geçti gitti sen neler yapıyosun?

Kuzey güneyi izliyorum canım İzledikçe aşka geliyorum resmen Aynı bende bir değişiklik yok. İşte askerlik zamanı yaklaşıyor bir tek ona canım sıkılıyor

sevdicegimin dogum günü var 2 hafta sonra ben cok orjinal bi hediye arıyorum ama bulamıyorum
fikir verin bana

Hmmm düşünmek lazım topikçe güzel bir fikir lazım:18: Canım bence 2 hediye al biri ihtiyacı olan bir şey olsun. Diğeri de orjinal bir şey ufak tefek.

ya bende öyle düşündüm de karar veremıyorum
size güveniyorum kızlar güzel bi hediye bulabilir bence bu topik

fikir verin bana

yılın en iyi kocası yada nişanlısıııı

yada ikinizin fotograflarından ve sizin şarkınızdan slayt yaabilirsin

yada ikinizin fotograflarından puzzle yaptır cnmm

Ne zaman gidiyor canım? Sıkma canını gitsin gelsinki kavuşun bi an önce ne güzel..
Kuzey güneyi bende seviyorum ama bitecek haftaya

yılın en iyi kocası yada nişanlısıııı

yada ikinizin fotograflarından ve sizin şarkınızdan slayt yaabilirsin

yada ikinizin fotograflarından puzzle yaptır cnmm

ya yılın en yılın en iyi kocasını evlilik yıldönümümüzde yaptırcam inşallah seneye
önceden bi slaytımızda vardı ama bi tane daha olsa göz cıkarmaz demi
ben bunları bi düşüneyim teşekkür ederim juli

kızlar biriyle konuşmaya başladım önceden merhaba merhabaydık ama 1 hafta falan oluyor çok sık mesajlaşıyoruz gayet iyi bana karşı davranışları hiç kalbimi kırmıyor ama bir sorun var işte ben dinime bağlı biriyim namazımı kılıyorum mesela ama o genelde alkol kullanıyor ilerde bundan vazgeçebilir mi acaba hiç konuşmuyoruz bunları o olmasa gayet uyuyoruz birbirimize napcağımı bilemedim:26::26:

Son düzenleme:

Kişilerin birbirine uyumlu olması çok önemli ilişkilerde ama birde şu var dört dörtlük uyanı bulmak da zor bazı şeyler karşılıklı olarak göz ardı edilebilir.İçip içip azıtan bir tip değilse hani sosyal içici ise çok sorun olmaz tabi bu senin için kült bir şey değilse.

Değişir mi konusuna gelirse.Değişir düşüncesi ile bakarsan olaya sonunda hüsrana uğrayabilirsin

bence her şeyi en baştan konuş ki sonra hayal kırıklığı yaşama. ilerde bundan vazgeçmesini istiyorsan eğer şimdi vazgeçecekse geçsin,ilerde vazgeçmez yani beni böyle kabul etmiştin zaten der.

işte tam tanımadığım için hiç bilmi,yorum canım belki öyle bir tiptir belki değildir değişmez demi bunu hiç beklememeliyim oysa ben özel günlerde bile içen birine dayanamayan biriyim

bence her şeyi en baştan konuş ki sonra hayal kırıklığı yaşama. ilerde bundan vazgeçmesini istiyorsan eğer şimdi vazgeçecekse geçsin,ilerde vazgeçmez yani beni böyle kabul etmiştin zaten der.
ah bi konu oraya gelebilse çok iyi olucak konuşmam lazım evet kızlar bi an önce yoksa bende bağlanırım o da bağlanır kopmak zor olur haklısınızyüzyüze göçrüşücez bu hafta yada haftaya o zaman konuşmaya çalışayım en iyisi

O zaman yol yakınken vazgeç canım.Şimdi göz ardı etsen de ileride sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…