Ben ne yapayım canım kadro sayıları açıklanacaktı bu aralar ha açıklandı açıklanacak onlarla yatıp kalkıyorum.Sınava çalışmak en kolayıymış bu zamanlar çok gergin ne kadar gelecek az mı çok mu hangi bölüm
Aynen öyle canım ya bu zamanda düzgün bir işe yerleşmek çok çok zor. Bende karar veremedim bu sene hangi sınava hazırlansam.
Off sınavlar.Kpss ye başvurmuşmuydun canım
Yok canim seneye olacaklar için karar verip kursa yazılmam gerekiyorda.
Off ya şu yawrucakların ağzı var dili yokveterinere götürebilirmisin canım ya yakalatmıyormuş kendini ama acısı çoktur yarası sarılması temizlenmesi gerek kıyamam ne çok acıyordur canı
Çok takılma canım red edersin canını sıkmana değmez yani
Kızlar niye rahatsız oldum çünkü hem tipim değil hemde insan gelir adam gibi söyler böyle yok kartvizit yok hesap açalım diye kıvırmaz net olur..
Kuzum kaçıyor ya. Ama erkek arkadaşım eğer çok düzgün kesikse onu veteriner yapmıştır üzülme diyo. Yani kaza geçirmiştir, veterinere götürmüşlerdir o kesmiştir, iyileşmiştir diyor. Öteki türlü kendi kopsa parça falan kalır diyor. Ben tam bakamadım içim fena oldu bir de zaten kaçtı ama gördüğüm kadarıyla öyle parça falan yoktu dediği gibi düzgünce kesilmiş gibi. Canı acımasın da başka şey istemem
Canım sen hiçbir şey olmamış gibi davran, anlamamazlıktan gel. Belli ki hoşlanmış senden.
iyi akşamlar kızlar
bu topiğin hali ne böle günlerdir yaaa terkediliş resmen direniş yapcam tencere tava ile
Ordan numaramı alıp aramasından korkuyorum canım çünkü seni bi sefer rahatsız edecem dedi..
Neyse bende başka elemanlarla muhattap olacam bundan sonra mecbur..
selam juli ve diğer kızlar
evet ya neler oldu bu kızlara
yaz geldi herkes dagıldı eve giren yok heralde
iyi akşamlar kızlar
bu topiğin hali ne böle günlerdir yaaa terkediliş resmen direniş yapcam tencere tava ile
Selam kızlar
synen cnm yaaaa kimseler yokkk
neyse kalan saglar bizimdir
nasılsınız
beetle de selam verip kayboldu heralde
Buralardayım şimdilikNassınız?
yok altta hayalet görüyorum onu
iiyiz sen nasılsın
hmm evet burdaymıs yalnız degilmişiz yine de
Alabilir büyük ihtimal canım. Senden yüz bulamayınca zaten bir daha aramaz. Ohooo daha bu ne ki bir sürü çıkacak karşına
Selam kızlar
Aradı canım görüştügün biri var mı diyo bide dedim onu en başinda sorman gerekmez miydi? Haklısın dedi ama seni rahatsiz edicem demiştim dedi bende evet hemde müdürün yanında dedin benide rezil ettin dedim
Düşünemedim dedi bende zaten görüştüğüm biri var hadi iyi aksamlar dedim kapattım..
Vay elini hızlı tutmuş baksana. İyi yapmışsın canım bir daha rahatsız etmez bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?