20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım mesaj attım 10 dk bekleyemedim birde bakayım gençler ne yapıyorsunuz diye daldım topice
ıyı yaptın hosgeldın bnde bgn takıldım buraya :)
akşam saat 8den soraaaa gece 1e kadarrr hatta bazılarımız 2 ye kadar buralardaaa nöbet tutuooo
valla mı :) bnm kardesım bılgısayara bn geccem dıe tutturur bırakmaz geceye kdr

ayy inşallah.. hiç akılımda evlilik yokken dün gece girdi, akşam o uzatmayalım falan dedi ama nasıl uzatmıcaz diyip kesitirip attım, ama kavgadan sonra, dedim sevgili yanımda olur, destek verirse söylerim ailemede ya, dövecek halleri yok ya .. yani bizim anlaşamadığımız tek bi konu bile yok, o banakıyamıyo ben ona, değer veriyoruz birbirimize.. tek sorun bu uzaklık ve benim onu çok özlemem...

off off, bu bunalmalarımızı sevdiklerimizden çıkarmasak ne güzel olurdu, ama hep en sevdiğimize yapıyoruz... güya şimdi yansıtmadı demi

bunun bi kokusuna bakarım haftasonuuuu
Merhaba gençler nasılsınız bir selam vereyim dedim
zelemem nasılsın tatlım
iyi sohbetler

merhaba cnmmm hoşgeldinnn

inşş dua edicem sana eee artık çeyizleri yapmaya başla bakim sen iç üzülmedim yani hiç yansımadı gerçekten ama yapıcak bşy yok iyi günde kötü günde mutlulukta sıkıntıda yapıcak bşy yok akşama yapar şirinlik pis

ben esmerim ama baharatlı kokular hep ağır gelmiştir bana kullanamıorum yaaaaa

bende beyaz tenliyim ama hep baharatlı kokular kullanmışımdır yakıştığını düşünüyorum sahsen ben bana, çok inanmıyorum o esmer beyaz muhabbetine..

çeyiz mi o da ne
valla evlenmeye kalktığımda bizimkiler fena batacak, bi tane bişey yok çeyizimde ee çalışmıyorum da malum, param da yok anam haklı mı ne

aynen öyle canım, aynen öyle.. sadece iyi zamanda yanyana olsak ne anlamı var ki ?

yaşım 20 falan değilde julianın yorumlarını gördüm par füm arıyorsun heralde juliam calvin klein in euphoria chocalate miydi neydi öle bir parfümü var çok güzel der konuya atlarım D:

aman cnm hele bi iş oralara gelsin söz olsun yavaş yavaş olur aynen öyle cnm o yüzden pek üstünde durup çok kafa takmamak lazım byle küçük şeylere brz yanlız bırakmak iyi gelir kanımca...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…