ohh mis şekersizzzz kokusunu duyar gibi oldum bileeee
ıyı yaptın hosgeldın bnde bgn takıldım buraya :)canım mesaj attım 10 dk bekleyemedim birde bakayım gençler ne yapıyorsunuz diye daldım topice
valla mı :) bnm kardesım bılgısayara bn geccem dıe tutturur bırakmaz geceye kdrakşam saat 8den soraaaa gece 1e kadarrr hatta bazılarımız 2 ye kadar buralardaaa nöbet tutuooo
ozmnn top önce sende enişte beye söyle sonrada enişte beyde hayırlsı olur inş cnmtabiki yardımcı oluruz tatlım.... sorun ztn onun bana demesi benim ona unutup dememem güya ama şimdi attığı mesajı aynen yazim ben kızınca bak ne yazdı ... kalbini kırmak istemiyorum yok yere daha bşy deme bi sabebi yok yani bunalıyorum daralıyorum bunu sana yansıtmak istemiyorum bende dedim iyi grsz aeo...
ben esmerim ama baharatlı kokular hep ağır gelmiştir bana kullanamıorum yaaaaa
bunun bi kokusuna bakarım haftasonuuuuÇok ağır kokuyor valla bizim bir arkadaş kullanıyordu 3 mt öteden anlardık geldiğini
Carolina Herrera 212 Sexy, şekerli ve ağır parfüm severlere tavsiyemdir, müptelasıyım, adını sorup duruyorlar söylemiyorum
Merhaba gençler nasılsınız bir selam vereyim dedim
zelemem nasılsın tatlım
iyi sohbetler
ayy inşallah.. hiç akılımda evlilik yokken dün gece girdi, akşam o uzatmayalım falan dedi ama nasıl uzatmıcaz diyip kesitirip attım, ama kavgadan sonra, dedim sevgili yanımda olur, destek verirse söylerim ailemede ya, dövecek halleri yok ya.. yani bizim anlaşamadığımız tek bi konu bile yok, o banakıyamıyo ben ona, değer veriyoruz birbirimize.. tek sorun bu uzaklık ve benim onu çok özlemem...
off off, bu bunalmalarımızı sevdiklerimizden çıkarmasak ne güzel olurdu, ama hep en sevdiğimize yapıyoruz... güya şimdi yansıtmadı demi
bunun bi kokusuna bakarım haftasonuuuu
merhaba cnmmmhoşgeldinnn
sağol canım hoşbuldum ama ben buraya ait değilim yaş 33 oldu artık beni orta yaşlılar topici varsa orası paklar
ben esmerim ama baharatlı kokular hep ağır gelmiştir bana kullanamıorum yaaaaa
Beetlee neresinden İzmirin, çatladım burda meraktan bak okuyor da cevap vermiyor
inşş dua edicem sana eee artık çeyizleri yapmaya başla bakim seniç üzülmedim yani hiç yansımadı gerçekten ama yapıcak bşy yok iyi günde kötü günde mutlulukta sıkıntıda yapıcak bşy yok akşama yapar şirinlik pis
Beetlee neresinden İzmirin, çatladım burda meraktan bak okuyor da cevap vermiyor
Şekerli deneseneBende bir sürü şekerli parfüm var ve kullanmıyorum, koleksiyon gibi duruyorlar sana veriyim bir kaç tane seviyorsan
çeyiz mi o da ne
valla evlenmeye kalktığımda bizimkiler fena batacak, bi tane bişey yok çeyizimdeee çalışmıyorum da malum, param da yok anam haklı mı ne
aynen öyle canım, aynen öyle.. sadece iyi zamanda yanyana olsak ne anlamı var ki ?
10 dk engelı pofffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?