dün gece 3 e kadartartıştığımdan, üstüne de üzüntüden uyuyamamıştım, sabaha kadar.. sabah da yine aynı üzüntüyle, erkenden uyanmıştım.. o yüzden sanıyorum ki uyumuşum bi güzel, dinlendim resmen.. uyurken aramış, açmayınca da msj atmış 8 de kaldır beni die, hayatta uyumaz bu saatte normalde, o da çarpılmış bugün belliki
neyse uyusun uyusunda bugün cuma, yarın iş yok, muhabbet etsin benimle bol bol
bu arada diyetide bozdum bu akşam, yarın sabah kaldığım yerden devammm ederim artık
selam kızlar1 saattir okudum yoruldum yeni hatunlar gelmişler hoşgelmişler:)
başım çatlıyooo ağrıdan:2:
yok yere üzme kız çocuguuuusen şuan antonyomun durumunda oluosun o çocuk bnm durumum daaa
dün gece 3 e kadartartıştığımdan, üstüne de üzüntüden uyuyamamıştım, sabaha kadar.. sabah da yine aynı üzüntüyle, erkenden uyanmıştım.. o yüzden sanıyorum ki uyumuşum bi güzel, dinlendim resmen.. uyurken aramış, açmayınca da msj atmış 8 de kaldır beni die, hayatta uyumaz bu saatte normalde, o da çarpılmış bugün belliki
neyse uyusun uyusunda bugün cuma, yarın iş yok, muhabbet etsin benimle bol bol
bu arada diyetide bozdum bu akşam, yarın sabah kaldığım yerden devammm ederim artık
az sora limonlu bir çay içicem ohhhhh gel keyfim gellll :131::131:
geçmiş olsunnn canım ya, senin bugün 2 toplantın vardı demi? yoruldun, bunaldın heralde..
tamam, burada kötü kalpli olan ben olabilirim ama antonyon kadar da diilim beeen azından affettirmek içinnn cabalıyorum, adam 3 gün ses vermedi ses verdiğinde oh bee, hayattaymış dedik hatta
Limoncuk hoşgeldin. Naptın? İç bir ağrı kesici de kendine gel. Hilal elma diyeti ağır değil mi ya? Bünyen alışık değilse yorar o seni. Farklı diyetlere baksana. Benim de yaza kadar 5 kilo vermem lazım yapıştı üstüme ya
ben de 2 gn çok üstüne gittim dün akşam mesaj atmıştı. ben kazmayım, hödüğüm hak etmiyorum seni çok üzüyorum beni niye çekiyorsun diye. tamam az üzülsün dedim beni kırmasın kendine gelsin diye ama laflarım çok ağır gelmiş. Dün akşam erken yatıcaktım ki onu teselli ettim saçma salak davranışlarımla ikimzde çok üzüldük 2 gündür off. ama bugün çok iyi davrandım. Canım bugün okul artı toplantılar hiç arayamadım onu iyi oldu o aradı şimdicanım o benim ya
Bana da yapsana kıss, hapşurup duruyorum, sabahtan beri...
iyilik canım tatile girdik oleyyyiçtim öğlende fayda etmedi az uyucem
kızlar arkadaşım aradı sevgilisine saat alacakmış hangi marka önerirsiniz 150-250 arası bişiler
Limoncuk hoşgeldin. Naptın? İç bir ağrı kesici de kendine gel. Hilal elma diyeti ağır değil mi ya? Bünyen alışık değilse yorar o seni. Farklı diyetlere baksana. Benim de yaza kadar 5 kilo vermem lazım yapıştı üstüme ya
sormaaaaaa yaaa yarın görüşcem anto ile de bugun yapmur yağıo çıkamam dedim ama içim gitttiiii fakat bilerek çıkmadımmm
benimki demiyo işte ama öylebenimki, herkes sevgisini farklı gösterir diyo... Dün gece yine ayrılık muhabbeti yaptım, bu arada, tutamadım kendimi.. Bana bi sinirlendi, ilk defa öyle sinirli gördüm.. Sen benden bu yüzden ayrıl, sana ''İnşallah hayatına giren adam seviyorum seviyorum desin, üstüne düssün,ilgilensin, sonra da ortada bırakıp gitsin'' die beddua edicem dedi Harbiden çok sinirlendi ya, ilk defa öyle gördüm
kızlar arkadaşım aradı sevgilisine saat alacakmış hangi marka önerirsiniz 150-250 arası bişiler
evet, beni yanlnız bırakmazsınızUyu uyu yarın nasılsa tatil gece birlikte nöbet tutarız burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?