yaşım 20 falan değilde julianın yorumlarını gördüm par füm arıyorsun heralde juliam calvin klein in euphoria chocalate miydi neydi öle bir parfümü var çok güzel der konuya atlarımD:
yaşım 20 falan değilde julianın yorumlarını gördüm par füm arıyorsun heralde juliam calvin klein in euphoria chocalate miydi neydi öle bir parfümü var çok güzel der konuya atlarımD:
İş ilanlarına bakıyodumBornovaa sende mi İzmir okuyamadım yaa
ıncımnaz ablayaaakime özel msj atıosun kız :2::2:
görüşürüz cnmm konuştuklarımızı unutma akşam rapor alıcazkızlarrr ben çıkıorommm akşama görüşürzz
Eveeet, Konaktan katılıyorum ben :) Ne iş ilanı kız? Ne işle meşgulsün?
Canım ziraat mühendisiyim ben. Ama genelde kendi alanımdan bakmıyorum iş zaten çok yokSatış danışmanlıklarına bakıyorum şimdilik işte. Konağın neresi? Sen neler yapıyorsun?
Bilmez miyim o durumu kuzenim de mühendislik dışında her şeye el atıyor maşallahBen okuyorum daha üniversitedeyim, "deli doktoru" olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum :)
Hediyem gelmiş kızlarrrrrrrPembe hello kitty pc kulaklığı İstediğim birşeydii kulaklığım kırılmıştı ee malum hello kitty i de çok severim
Gule gule kullan cnmHediyem gelmiş kızlarrrrrrrPembe hello kitty pc kulaklığı İstediğim birşeydii kulaklığım kırılmıştı ee malum hello kitty i de çok severim
görüşürüz cnmm konuştuklarımızı unutma akşam rapor alıcaz
selam kızlar1 saattir okudum yoruldum yeni hatunlar gelmişler hoşgelmişler:)
başım çatlıyooo ağrıdan:2:
juli çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?