20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

julia, vay şimdi msj geldi beyefendiden diyoki tmm unutabilirsin bşy demiyorum kutlamak zorundada değilsin ztn.tmm grsz aeo bak bak tavırlara bak ben ona yapacağımı bilirim bende ona attım mesaj kutlamak zorunda değilim he hiç bşy demiyorum sana nasıl istiyorsan öyle davran aeo. dahada mesaj atmam

aynen bence de beetleecımm pazara kadar mıkırdancam bendeee çıkalım dısarı derse hastayım dicemmmm

aalllahhh alllah birimiz barışıoz birimiz küsüoz ben bu işten bişi anladıysam arap olayımmm

lanetlimiyiz neyizz

yaaaa aklımızda bin bir türlü şey var bizde çalışıoruz sonuctaaaaa unutabilioruzzzzz

yok cnm biz küsmeyiz sıkma cnnı bak ben bşy demiyorum diyince üzüldüğümü anladı peş peşe mesajlar walla böyle bi tavrı hakmedim çünkü kızıcak bşy yokyani:44:

yok cnm biz küsmeyiz sıkma cnnı bak ben bşy demiyorum diyince üzüldüğümü anladı peş peşe mesajlar walla böyle bi tavrı hakmedim çünkü kızıcak bşy yokyani:44:

o zaman sorun yokkk

bnm ki kahve almaya çıktım dieeee kızdı yaaaa inanamıorum halaaa

ferace giyip evde beklicem kuzumu bennnn

töbe töbeeeeeeeee bideeee modernnn haaaa bu adammmm sadece bikini yasakkk mini yasakkk

o zaman sorun yokkk

bnm ki kahve almaya çıktım dieeee kızdı yaaaa inanamıorum halaaa

ferace giyip evde beklicem kuzumu bennnn

töbe töbeeeeeeeee bideeee modernnn haaaa bu adammmm sadece bikini yasakkk mini yasakkk

benimki bşye kızmış bunalmışta çatıcak yer arıyor ben onun dilini anlıyorum brzdan siniri geçince yada anlatınca pişman olur ben sorarım ozmn ona sinirliysen ben naptım yani diye...ilahi seni cnm he güldürdün beni

Son düzenleme:
kız genc olcaksın bi de hadı koş al gel 2 dk daaaa
valla adam sureklı gelıp gdıyo hıc cıkcak halım de yok bosver canım yemek yedınmı sen
Merhaba ben de geldim. Tam sınırdan (20 yaş) dahil oluyorum size
hosgeldınnnnnnnnnnnn bugun bn ugur getırdım topıge gelen gelene :) muhabbetımız sel gbı aksın gtsın ıns

aman boşver o zamannnn sorun yokk

valla adam sureklı gelıp gdıyo hıc cıkcak halım de yok bosver canım yemek yedınmı sen

yedüm yedimmmm çiğ küfteeeeee

cesaret diyorsun, evet cesaretli olmalıyım, önce benimkine ailemle konuşabileceğimi söyleyeceğim akşam, azcık mutlu olsun yavrum... Ama önce evlilik teklifi lazım tabi, evlenelim demekle olmuyo o işler, anama evlilik desem hemen evlenme teklifi ettimi diye sorar, önce etsi ki bu bi kaç ayımızı alacaktır, sonra söylerim.. umarım topic kapanmazda, sizler bana yardımcı olursunuz, destek olursunuz...

anam hayırlı cumalar demek ilk senin görevinmi, allah allah, kendisi desin ilk ne var.. ben benimkine demiştim sabah, 6 yıldır 5 vakit namaz kılıyo adam, daha mı demiyim, önem verir çok öyle seylere.. ama bende her zmn demem tabi, o der arada da, ben unutunca..

valla ya, sormaa.. neyse dün gece kavga sıramı ben savdım.. sıra kimdeyse ordan devam edin

Merhaba ben de geldim. Tam sınırdan (20 yaş) dahil oluyorum size

30-40 yaş arası bekar bayanlar topicini de ben açarım sanırım bu gidişle

hoşgeldinn güzellik... nasılsınn

çenemiz düştü bugun sabahtan beri 25 sayfa yazdık

aman boşver o zamannnn sorun yokk

yedüm yedimmmm çiğ küfteeeeee

hıı geldi aklı başına cnm sen yanlış anlama kuzenim biri bi pc geçti biri bi pcye ee bende sıkıldım bunaldım allah allah.inanın hiç halim keyfim yok üşüyorum yoksa ben ona yapacağımı biliyorum dua etsin halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…