20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kızlar annemle özdileğe gittik geldik, bişeyler aldıkda, gitmişken bi bileğime hypnotic poison, diğerine de kendi parfümüm olan jadore sıktırdım...

Aradaki fark : jadore un kokusunu duymak için burnumu bileğime yapıştırmak zorundayım... poisonun kokusunu duymak içinse, elimi oynatmam yeterli.. anam bu nası bi koku, buram buram yayılıo.. Dedim benimkine bu tuhaf biraz die,boşversene sen poison alırız diyo.. adam seviyo yapcak bişey yok, alsın da kullanayımm heralde sadece onunla buluşurken sıkarım, kıyamam kullanmaya... anamızdan babamızdan öyle sey mi gördük

hoşgeldinn güzellik... nasılsınn

hoşgeldin cnmmm nasılsınn

Bir 14 şubatı daha sap geçirmiş olmanın mayhoşluğu içerisindeyim Hediyem yok, sevgilim yok neyse ki babamdan çikolata istedim almış gelmiş adamcağız

var zaten o topikkkkk

Ooo iyi o zaman direkt transfer olurum Benim cazgırlığımı çekebilecek bir erkek yoktur sanırım bu dünyada, kadın dediğin yumuşak başlı olurmuş diyorlar, olamıyorum kardeşim olamıyorum Erkek filan dinlemem ağzını yüzünü dağıtırım valla

Neredensiniz kızlar?

İzmirrrSen?

Çok ağır kokuyor valla bizim bir arkadaş kullanıyordu 3 mt öteden anlardık geldiğini

Carolina Herrera 212 Sexy, şekerli ve ağır parfüm severlere tavsiyemdir, müptelasıyım, adını sorup duruyorlar söylemiyorum

ozmnn top önce sende enişte beye söyle sonrada enişte beyde hayırlsı olur inş cnm tabiki yardımcı oluruz tatlım.... sorun ztn onun bana demesi benim ona unutup dememem güya ama şimdi attığı mesajı aynen yazim ben kızınca bak ne yazdı ... kalbini kırmak istemiyorum yok yere daha bşy deme bi sabebi yok yani bunalıyorum daralıyorum bunu sana yansıtmak istemiyorum bende dedim iyi grsz aeo...

afıyet olsun sekerım , valla hıc yazmıyonuz sımdı herkes suskun nıcun acaba
sabah çok gevezelik ettık yorulduk akşama saklıoz enerjimiziii bekleriz senidee
ah kıyamam babalarda olmnasaa
öyle ağız burun kırılmıo malesef cnmmmm

burdayımmm
parfum baharatlı mı cnmmmm poison olannn
yeşil çayımı yaptımda, soğusun die bekliyorum, dikivericem kafama

bayılırım yeşilçayaaa çubuk tarçın bidee

Merhaba gençler nasılsınız bir selam vereyim dedim
zelemem nasılsın tatlım
iyi sohbetler

ablaaaaaaaaaaa neden ozelden yazmıyon bana ya
kızlar aksam kac gbı bulusuyonus

sabah çok gevezelik ettık yorulduk akşama saklıoz enerjimiziii bekleriz senidee

ah kıyamam babalarda olmnasaa
öyle ağız burun kırılmıo malesef cnmmmm

parfum baharatlı mı cnmmmm poison olannn

Poison baharatlı diye biliyorum ama esmere iyi gidiyor bana gitmemişti hiç çok solgunum
Ben kırarım
Lafımlan döverim tabi erkeğe öyle yaklaşırsan gocunur

Poison baharatlı diye biliyorum ama esmere iyi gidiyor bana gitmemişti hiç çok solgunum
Ben kırarım
Lafımlan döverim tabi erkeğe öyle yaklaşırsan gocunur

ben esmerim ama baharatlı kokular hep ağır gelmiştir bana kullanamıorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…