hoşgeldinn güzellik... nasılsınn
hoşgeldin cnmmm nasılsınn
var zaten o topikkkkk
aman boşver o zamannnn sorun yokk
yedüm yedimmmm çiğ küfteeeeee
afıyet olsun sekerım , valla hıc yazmıyonuz sımdı herkes suskun nıcun acabaçenemiz düştü bugun sabahtan beri 25 sayfa yazdık
hadi millet çay kahvelerde gelsin alın yapın sizde bi tane bakimm yeni gelenler hoş gelmişler
hadi millet çay kahvelerde gelsin alın yapın sizde bi tane bakimm yeni gelenler hoş gelmişler
Bir 14 şubatı daha sap geçirmiş olmanın mayhoşluğu içerisindeyimHediyem yok, sevgilim yok neyse ki babamdan çikolata istedim almış gelmiş adamcağız
Ooo iyi o zaman direkt transfer olurumBenim cazgırlığımı çekebilecek bir erkek yoktur sanırım bu dünyada, kadın dediğin yumuşak başlı olurmuş diyorlar, olamıyorum kardeşim olamıyorum Erkek filan dinlemem ağzını yüzünü dağıtırım valla
Neredensiniz kızlar?
kızlar annemle özdileğe gittik geldik, bişeyler aldıkda, gitmişken bi bileğime hypnotic poison, diğerine de kendi parfümüm olan jadore sıktırdım...
Aradaki fark : jadore un kokusunu duymak için burnumu bileğime yapıştırmak zorundayım... poisonun kokusunu duymak içinse, elimi oynatmam yeterli.. anam bu nası bi koku, buram buram yayılıo.. Dedim benimkine bu tuhaf biraz die,boşversene sen poison alırız diyo.. adam seviyo yapcak bişey yok, alsın da kullanayımmheralde sadece onunla buluşurken sıkarım, kıyamam kullanmaya... anamızdan babamızdan öyle sey mi gördük
cesaret diyorsun, evet cesaretli olmalıyım, önce benimkine ailemle konuşabileceğimi söyleyeceğim akşam, azcık mutlu olsun yavrum... Ama önce evlilik teklifi lazım tabi, evlenelim demekle olmuyo o işler, anama evlilik desem hemen evlenme teklifi ettimi diye sorar, önce etsi ki bu bi kaç ayımızı alacaktır, sonra söylerim.. umarım topic kapanmazda, sizler bana yardımcı olursunuz, destek olursunuz...
anam hayırlı cumalar demek ilk senin görevinmi, allah allah, kendisi desin ilk ne var.. ben benimkine demiştim sabah, 6 yıldır 5 vakit namaz kılıyo adam, daha mı demiyim, önem verir çok öyle seylere.. ama bende her zmn demem tabi, o der arada da, ben unutunca..
valla ya, sormaa.. neyse dün gece kavga sıramı ben savdım.. sıra kimdeyse ordan devam edin
hoşgeldinn güzellik... nasılsınn
Ben yapıcam birazdannnn çay yanına kekSonra da 5 kilo vermek için uğraşıyorum veremiyorum diye kızıyorum kendime veremem tabi
sabah çok gevezelik ettık yoruldukafıyet olsun sekerım , valla hıc yazmıyonuz sımdı herkes suskun nıcun acaba
ah kıyamam babalarda olmnasaaBir 14 şubatı daha sap geçirmiş olmanın mayhoşluğu içerisindeyimHediyem yok, sevgilim yok neyse ki babamdan çikolata istedim almış gelmiş adamcağız
Ooo iyi o zaman direkt transfer olurumBenim cazgırlığımı çekebilecek bir erkek yoktur sanırım bu dünyada, kadın dediğin yumuşak başlı olurmuş diyorlar, olamıyorum kardeşim olamıyorum Erkek filan dinlemem ağzını yüzünü dağıtırım valla
Neredensiniz kızlar?
parfum baharatlı mı cnmmmm poison olannnkızlar annemle özdileğe gittik geldik, bişeyler aldıkda, gitmişken bi bileğime hypnotic poison, diğerine de kendi parfümüm olan jadore sıktırdım...
Aradaki fark : jadore un kokusunu duymak için burnumu bileğime yapıştırmak zorundayım... poisonun kokusunu duymak içinse, elimi oynatmam yeterli.. anam bu nası bi koku, buram buram yayılıo.. Dedim benimkine bu tuhaf biraz die,boşversene sen poison alırız diyo.. adam seviyo yapcak bişey yok, alsın da kullanayımmheralde sadece onunla buluşurken sıkarım, kıyamam kullanmaya... anamızdan babamızdan öyle sey mi gördük
yeşil çayımı yaptımda, soğusun die bekliyorum, dikivericem kafama
ohhh ohhhaman bende bi türk kahvesi yaptım boşverin yaa amannn
ohhh ohhhaman bende bi türk kahvesi yaptım boşverin yaa amannn
Merhaba gençler nasılsınız bir selam vereyim dedim
zelemem nasılsın tatlım
iyi sohbetler
ablaaaaaaaaaaa neden ozelden yazmıyon bana yasabah çok gevezelik ettık yoruldukakşama saklıoz enerjimiziii bekleriz senidee
ah kıyamam babalarda olmnasaa
öyle ağız burun kırılmıo malesef cnmmmm
burdayımmm
parfum baharatlı mı cnmmmm poison olannn
bayılırım yeşilçayaaa çubuk tarçın bidee
Ben de burger king yedim. Kk üyeleri birlikte şişiyor topici açalım bence kk üyeleri birlikte zayıflıyora misilleme olsun
sabah çok gevezelik ettık yoruldukakşama saklıoz enerjimiziii bekleriz senidee
ah kıyamam babalarda olmnasaa
öyle ağız burun kırılmıo malesef cnmmmm
parfum baharatlı mı cnmmmm poison olannn
ablaaaaaaaaaaa neden ozelden yazmıyon bana ya
kızlar aksam kac gbı bulusuyonus
Poison baharatlı diye biliyorum ama esmere iyi gidiyor bana gitmemişti hiç çok solgunum
Ben kırarım
Lafımlan döverim tabi erkeğe öyle yaklaşırsan gocunur
ablaaaaaaaaaaa neden ozelden yazmıyon bana ya
kızlar aksam kac gbı bulusuyonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?